Αθλητισμός

Ενισχύθηκε στη ρακέτα με Κρίπτσι και Μπουντούρη η Νίκη

Αλλαγή στη θέση του σέντερ πραγματοποιήθηκε στη Νίκη. Πιο συγκεκριμένα ο Φώτης Τάσσος διέκοψε τη συνεργασία του με τη Νίκη και επέστρεψε στον Γ.Σ. Αλμυρού, όπου αγωνιζόταν πέρσι στην Γ’ Εθνική.

Αυτό συνέβη, γιατί η Διοικούσα Επιτροπή με επικεφαλής τον Γιώργο Τάκη είχαν ήδη φροντίσει να «γεμίσουν» τη θέση «πέντε με δύο καλαθοσφαιριστές. Αρχικά έφτασαν σε συμφωνία με τον Μάρτιν Κρίπτσι (κεντρική φωτό), ο οποίος μέχρι πρότινος ανήκε στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά πρόσφατα αποτέλεσε παρελθόν.

Ο Αλβανός σέντερ θεωρείται εξαιρετική περίπτωση. Είναι 21 ετών και έχει ύψος 2.10μ. που θεωρείται πολυτέλεια για την κατηγορία.

Έμαθε τα μυστικά του αθλήματος στις ΗΠΑ, όπου μετακόμισε σε ηλικία 13 ετών, συνδυάζοντας το μπάσκετ με το σχολείο. Το 2020 πήγε στην Ισπανία για λογαριασμό της Κάθερες παίζοντας στην Κ19 του συλλόγου με μ.ο. 6,7 πόντους και 7,7 ριμπάουντ.

Στην Ελλάδα ήρθε το 2022 για λογαριασμό της Παραμυθιάς την οποία ενίσχυσε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Εκεί ξεχώρισε με την απόδοσή του και γι’ αυτό αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Κρίπτσι έχει αγωνιστεί και σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Αλβανίας. Μάλιστα ήταν μέλος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Κ16, Κ19 και Κ20.

Πάντως η Διοικούσα Επιτροπή δεν σταματά εκεί, αφού έδωσε τα χέρια και με σέντερ που παίζει στην Αθήνα. Ο λόγος για τον Κώστα Μπουντούρη (κάτω φωτό), ο οποίος είναι 19 ετών με ύψος 2.02μ. και αγωνιζόταν στον Έσπερο Καλλιθέας. Ο ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής προέρχεται από την υποδομή του Περιστερίου, όπως και ο Αχιλλέας Βλαχογιάννης, που εντυπωσιάζει με τη Νίκη.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Boeing 737 Max: «Δεκάδες» προβλήματα στην παραγωγή του βρήκε η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας των ΗΠΑ

Έλεγχοι της αμερικανικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας (FAA) στη διαδικασία παραγωγής του επιβατικού αεροσκάφους 737 Max…

12 Μαρτίου 2024

Γυναίκα πρώην μπόντι-μπίλντερ καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλλει μία γυναίκα στο protothema.gr. Η νεαρή γυναίκα, πρώην μπόντι-μπιλντερ…

12 Μαρτίου 2024

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Τρίτης 12/3

Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων έχει ως εξής: COSMOTE SPORT 1 22.00 Λεπτό προς…

12 Μαρτίου 2024

Στη γραμμή των Σποράδων επιστρέφει το SUPERSTAR

Πλώρη για το λιμάνι του Βόλου αναμένεται να βάλει μέσα στις επόμενες ώρες, το SUPERSTAR,…

12 Μαρτίου 2024

Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ- παράδοση απινιδωτών σήμερα στο Γυμνάσιο- Λ.Τ. Ευξεινούπολης

  Το 6o Επίσημο Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής (Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) με τη χρήση…

12 Μαρτίου 2024

“Τα χέρια δεν χτυπάνε, τα χέρια αγαπάνε” στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της σχολικής βίας οι μαθητές και οι μαθήτριες…

12 Μαρτίου 2024