Αθλητισμός

Ενίσχυση για το πόλο της Νίκης

Η περσινή αγωνιστική χρονιά υπήρξε μεταβατική για το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Μετά τη διάλυση της ομάδας, που αγωνίστηκε στην Α2 και χτύπησε ακόμη και την πόρτα της Α1 κατηγορίας, οι «κυανόλευκοι» άρχισαν μια νέα προσπάθεια από το μηδέν.
Η ανδρική ομάδα συμμετείχε στη Β’ Εθνική με μία ομάδα που συστάθηκε εκ βάθρων και με προπονητή τον Νίκο Κωνσταντέλια, αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτό, όμως, δεν απογοητεύει τους ανθρώπους του τμήματος, που θα συνεχίσει την προσπάθειά τους και στην Γ’ κατηγορία.
Μάλιστα η Νίκη θα επιδιώξει την άμεση επάνοδο στην Β’ Εθνική κατηγορία, όπως μαρτυρούν οι κινήσεις της. Αρχικά αποκτήθηκε ο περιφερειακός Γιάννης Καπότσης, που τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε το σκουφάκι της ΑΕΚ και την βοήθησε να κερδίσει δύο κατηγορίες.

Ακολούθησε η απόκτηση τεσσάρων ακόμη πολιστών. Πιο γνωστός ο Γιάννης Μάκος που διετέλεσε μέλος της πρώτης ομάδας της Νίκης το 2010. Ο ικανός περιφερειακός φόρεσε για μία πενταετία το σκουφάκι του συλλόγου και πανηγύρισε τρεις ανόδους: από τη Δ’ στη Γ’ Εθνική το 2010, από τη Γ’ στη Β’ το 2012 και από την Β’ στην Α2 το 2013. Από το 2015 επέστρεψε στην πρώτη του ομάδα, τον ΟΕΑ/ΝΑΒ και γυρίζει φέτος στη Νίκη.
Επίσης, οι «κυανόλευκοι» απέκτησαν τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Βαλάση από τη Ν.Ε. Λάρισας, τον περιφερειακό Μιχάλη Παναγόπουλο και τον φουνταριστό Φώτη Κώστα. Γνωστός στους Βολιώτες φίλους της υδατοσφαίρισης είναι και ο τελευταίος μια και το 2007 είχε αγωνιστεί στον ΝΟΒΑ, προερχόμενος από τον ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια έπαιζε σε ομάδες της Βορείου Ελλάδας.

Ωστόσο, στη Νίκη δεν προσέχουν μόνο την ανδρική ομάδα. Επιδίωξή τους είναι να «χτίσουν» την υποδομή από την αρχή, καθώς το φυτώριο που είχε δημιουργηθεί διαλύθηκε μαζί με την προπέρσινη ανδρική ομάδα. Για τον λόγο αυτό καλούν τα νέα παιδιά της Μαγνησίας να έρθουν στο τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης να εγγραφούν και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα κάτωθι: «Οι «μπέμπηδες» της Μαγνησίας σας προσκαλούν στην Ακαδημία υδατοσφαίρισης για αγόρια και κορίτσια 7-15 ετών. Για να γνωρίσετε να αγαπήσετε και να πρωταγωνιστήσετε στο άθλημα της καρδιάς μας.
Σε πρότυπα μεγάλων ελληνικών και ευρωπαϊκών συλλόγων και με μηνιαία συνδρομή 25 ευρώ. Πρώτος μήνας γνωριμίας δωρεάν. Αυστηρά 40 παιδιά. Ειδικές προσφορές για μέλη του Blue Power Club της Νίκης Βόλου.
Οι «μπέμπηδες» της Μαγνησίας είναι εδώ. Πληροφορίες-εγγραφές καθημερινά από 19.30 έως 21.00 στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας. Τηλέφωνο 6949911356».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το