Τοπικά

Ενημερωτική ομιλία στο Κδαπ μεΑ Βόλου για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυo

Με χαρά υποδέχτηκαν οι ωφελούμενοι του Κδαπ μεΑ Βόλου , η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Βούλα Αναγνώστου , η προϊσταμένη Κοινωνικής Προστασίας Παναγιώτα Κουπριτσιώτου ,η υπεύθυνη της Δομής Πανοπούλου Βαισλική και το εκπαιδευτικό προσωπικό τον ανθυπαστυνόμο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας κ.Σκόνδρα Γεώργιο ,σύνδεσμο για το νομό μας της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος για την προγραμματισμένη ομιλία για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο . Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Βούλα Αναγνώστου τον καλωσόρισε και τον ευχαρίστησε που είναι δίπλα μας και δίπλα στα παιδιά καθώς οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και παραμονεύουν πολλοί κίνδυνοι . Ευχαρίστησε και τον Αστυνομικό Διευθυντή Μαγνησίας κύριο Γίωργο Ντιζέ που μας στηρίζει σε ότι χρειαστούμε . Τόνισε πως είναι τιμή μας και είμαστε περήφανοι για την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας . Ο κ.Σκόνδρας μίλησε για μύθους και αλήθειες σχετικά με το διαδίκτυο, ενημέρωσε για τους κινδύνους που κρύβει ,για το διαδικτυακό εκφοβισμό που ασκείται καθώς και την ασφαλή χρήση του . Μία βιωματική ομιλία μέσα από την οποία οι ωφελούμενοι εισέπραξαν τις χρήσιμες πληροφορίες για το διαδίκτυο. Στην προγραμματισμένη ομιλία συμμετείχε και το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης Βόλου με μαθητές του. Κλείνοντας η υπεύθυνη της δομής Πανοπούλου Βασιλική τον ευχαρίστησε για την άρτια ενημέρωση και τόνισε πόσο σημαντική είναι η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών με ιδιαιτερότητες.
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μεΑ) Δήμου Βόλου αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ε.Ε και την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027 και τελικό ανάδοχο την Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Share
Ετικέτες: ΚΔΑΠ μεΑ Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

ΛΑΣ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση πλωτής μονάδας αποθήκευσης και επαναεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου στον Παγασητικό

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι Θεσσαλίας της Λαικής Συσπείρωσης, έχουν εκφράσει επανειλημμένα την πλήρη αντίθεσή τους στην…

29 Μαρτίου 2024

Τουρνουά στις 6/4 διοργανώνει ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ν. Μαγνησίας

Ο Σύλλογος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ν. Μαγνησίας γνωρίζει στο φίλαθλο κοινό της περιοχής μας ότι διοργανώνει…

29 Μαρτίου 2024

Ημερίδα για μαθητές Α’ Λυκείου – Σε πέντε χρόνια η ζωή μας θα είναι ευκολότερη με τεχνητή νοημοσύνη

Σε πέντε χρόνια ο κόσμος θα είναι διαφορετικός λόγω της τεχνητής νοημοσύνης με αλλαγές που…

29 Μαρτίου 2024

Την Τετάρτη 3/4 οι ημιτελικοί του Κυπέλλου ΕΠΣΘ

Από την ΕΠΣ Θεσσαλίας έγινε γνωστό ότι οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου θα διεξαχθούν την…

29 Μαρτίου 2024

Άφησε τα δίδυμα κοριτσάκια του στο σχολείο και έφυγε, λέει ο πατέρας του 34χρονου που εξαφανίστηκε

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 34χρονου Χρίστου Θώμου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το…

29 Μαρτίου 2024

Εκδήλωση για την Ειρήνη την Κυριακή στην παραλία του Βόλου

Μια σπουδαία εκδήλωση για την ΕΙΡΗΝΗ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 12 το…

29 Μαρτίου 2024