Αθλητισμός

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Βόλου για τον 23χρονο τερματοφύλακα Σοϊλεμέζογλου

Έντονη κινητικότητα επικρατεί στον Ολυμπιακό Βόλου τις τελευταίες μέρες, καθώς θα πρέπει να προχωρήσουν πολλά πράγματα, προκειμένου η ομάδα να αρχίσει άμεσα στην προετοιμασία της, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
Πέρα από το θέμα του γηπέδου, το οποίο απασχολεί έντονα τους «ερυθρόλευκους» και περιμένουν εγγράφως την απάντηση της δημοτικής αρχής στο αίτημα που έκαναν για την παραχώρηση της Νεάπολης, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν καταθέσει προτάσεις σε αρκετούς παίκτες και περιμένουν απαντήσεις. Όπως έχουμε τονίσει, θα υπάρξουν πολλές και σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν θα παρουσιαστεί δυνατός στο νέο πρωτάθλημα, καθώς οι παίκτες που θα έρθουν να αγωνιστούν στην ομάδα και να αντικαταστήσουν αυτούς που αποχώρησαν ή που θα αποχωρήσουν, θα είναι όλοι τους αξιόλογοι. Ο φετινός Ολυμπιακός θα απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές έμπειρους, αλλά και νεαρούς, που θα είναι φιλόδοξοι, καθώς και ικανοί να σηκώσουν το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού.

Επίσης, περιμένουμε να ανακοινωθούν επίσημα οι παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα από την περσινή χρονιά, αν και όπως έχουμε τονίσει, δεν θα είναι πάνω από έξι-επτά ποδοσφαιριστές.
Δημοσίευμα του metrosport ανέφερε χθες, πως είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον τερματοφύλακα Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου. Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: «Ο Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου αφήνει τον Εδεσσαϊκό και τη Γ’ Εθνική για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου και τη Φούτμπολ Λιγκ. Η συμφωνία είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί. Ο 23χρονος γκολκίπερ έκανε πέρσι 24 ματς με την ομάδα της Εδεσσας. Έχει περάσει από Πιερικό και Βέροια, όντας δανεικός από τον ΠΑΟΚ, όπου ανήκε παλιότερα».
Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο Σοϊλεμέζογλου από 10 ετών γράφτηκε στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ. Έγινε επαγγελματίας στον «Δικέφαλο του Βορρά» όταν προπονητής της ομάδας ήταν ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος τον πίστεψε και τον πήρε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, την περίοδο 2013-14. Δεν κατάφερε, ωστόσο, στα δύο χρόνια παρουσίας του στον ΠΑΟΚ να αγωνιστεί και την χρονιά 2016-17 δόθηκε δανεικός στον Πιερικό, καταγράφοντας 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Την επόμενη περίοδο πήγε στη Βέροια, ωστόσο, δεν έπαιξε σε κανένα ματς της Φούτμπολ Λιγκ, πέρα από δύο παιχνίδια στο Κύπελλο Ελλάδος. Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Εδεσσαϊκού, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καταγράφοντας 24 συμμετοχές.
Αν όντως ο Σοϊλεμέζογλου αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού θα φανεί τις προσεχείς μέρες, όταν η διοίκηση που θα αναλάβει θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα έρθουν να ενισχύσουν τη φετινή προσπάθεια.

Επίσης, ενδιαφέρον φαίνεται να υπάρχει και για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την φανέλα του Γ.Σ. Αλμυρού. Ο λόγος για τον αριστερό οπισθοφύλακα Νίκο Μπαρούτα. Είναι 25 χρονών και στον Αλμυρό έπαιξε σε 49 ματς τις δύο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους. Αξίζει να αναφέρουμε, πως τη χρονιά που ολοκληρώθηκε ο Μπαρούτας δεν έχασε ούτε ένα ματς, παίζοντας και στα 25 παιχνίδια που έδωσε ο ΓΣΑ, χωρίς καν να γίνει αλλαγή.
Εφόσον αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό η ομάδα θα διαθέτει δύο πολύ καλούς αριστερούς οπισθοφύλακες, καθώς ως γνωστόν, ο Νίκος Μπουτζίκος συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους».

Εκτός από τον Αλμυρό, ο Μπαρούτας έχει αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική με τον Δωτιέα Αγιάς (εννέα συμμετοχές), Τύρναβο (31 συμμετοχές), Πιερικό (25 συμμετοχές). Τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει «γεμάτες» χρονιές σε όλες τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε και χαρακτηρίζεται για τη σταθερότητα στην απόδοσή του.
Αύριο Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ στα γραφεία της Ένωσης, στην οποία θα γίνει ενημέρωση σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος, ενώ θα συζητηθούν και διάφορα θέματα που αφορούν τις ομάδες. Το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει, όσον αφορά το εγγυημένα έσοδα που θα έχουν οι ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ τη νέα χρονιά, παρότι ο πρόεδρος της Ένωσης, Λεωνίδας Λεουτσάκος, είχε τονίσει πρόσφατα σε δηλώσεις του, πως οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ έχουν εξασφαλισμένο, από πέρυσι, τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ, που φτάνει το 1.800.000 ευρώ (το ποσό αυτό θα μοιραστεί ισόποσα στις ομάδες).
Από πλευράς Ολυμπιακού στη συνάντηση θα δώσουν το «παρών», εκπροσωπώντας τον σύλλογο, ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος και το μέλος του Ερασιτέχνη και της πενταμελούς επιτροπής που έχει συσταθεί για τη δημιουργία της ΠΑΕ, Αλέκος Μεταφτσής.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Εξαφανίστηκε 16χρονη – Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Στις 17.03.2024, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα, η Ζωή Τ.,…

17 Μαρτίου 2024

Σπαραγμός στην κηδεία του 15χρονου Γιάννη που έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης τελέστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (17/3) η κηδεία του 15χρονου Γιάννη…

17 Μαρτίου 2024

Το πρώτο επιτραπέζιο παιχνίδι της NASA είναι γεγονός!

Η NASA αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις και σε έναν άλλο τομέα παρουσιάζοντας κάτι πρωτόγνωρο…

17 Μαρτίου 2024

Μετωπική για τοξικά απόβλητα στην Τανάγρα: Σε θέση μάχης 4 δήμοι για να μην φτιαχτεί ΧΥΤΒΕΑ

Η ώρα της μετωπικής σύγκρουσης για την κατασκευή του ΧΥΤΒΕΑ στη θέση «Κεραμιδέζα» του Δήμου…

17 Μαρτίου 2024

Καθαρά Δευτέρα: Έφτιαξαν λαγάνα με τα ονόματα Μητσοτάκη-Κασσελάκη-Ανδρουλάκη

Μια ιδιαίτερη... πολιτικού χρώματος λαγάνα ετοίμασε φούρνος στου Ρέντη ενόψει της Καθαράς Δευτέρας. Όπως φαίνεται…

17 Μαρτίου 2024

Φιλοδοξίες

Παρότι η ψήφος στις ευρωεκλογές θεωρείται χαλαρή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να έχει επενδύσει πολλά,…

17 Μαρτίου 2024