Αθλητισμός

Ελευθερόπουλος: Μίλησαν ο χαρακτήρας και η ψυχή των παικτών της Νίκης

Ως την πιο σημαντική της σεζόν χαρακτήρισε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ Β’ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. «Χωρίς να κινδυνέψουμε καθόλου, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και από ‘κει και πέρα μίλησαν ο χαρακτήρας και η ψυχή των παιδιών.» δήλωσε ο προπονητής της Νίκης.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε για τα εξής θέματα:

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ Β’: «Θεωρώ πως ήταν η πιο σημαντική νίκη της σεζόν για εμάς. Θεωρώ πως ήταν ένα πολύ κομβικό σημείο. Οι πρώτες δύο ήττες που κάναμε στη σεζόν, η ομάδα ήταν πολύ καλά και για διαφορετικούς λόγους επήλθαν.

Μετά είχαμε ένα διάστημα που η ομάδα ήταν στα καλύτερά της, έπαιξε φοβερή μπάλα και έκανε ένα σερί πέντε νικών με πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είχαμε ένα κακό πρώτο ημίχρονο με τον Μακεδονικό και στην Καρδίτσα δεν ήμασταν επ’ ουδενί στα στάνταρ τα δικά μας. Στη Λάρισα όλοι ξέρουμε τι έγινε.

Επομένως ο συνδυασμός όλων αυτών των πραγμάτων είχε βάλει πολύ μεγάλη πίεση στην ομάδα, με αποτέλεσμα να μην έχουμε την κυριαρχία που είχαμε στα τελευταία δυο-τρία παιχνίδια.

Σ’ αυτό το παιχνίδι ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Αδικούμαστε από το σκορ, από το 1-0 που νικούσαμε, γιατί θα έπρεπε να είναι 2-0. Μετά χωρίς να κινδυνέψουμε καθόλου, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και από ‘κει και πέρα μίλησαν ο χαρακτήρας και η ψυχή των παιδιών. Ήταν το πιο συναισθηματικά φορτισμένο παιχνίδι για όλους μέσα στην ομάδα. Το χρειαζόμασταν πάρα πολύ».

Για το γκολ του Τζιώρα που δεν μέτρησε: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση οφσάιντ. Το ζούμε κάθε εβδομάδα, το ζήσαμε στη Λάρισα, συνεχίζεται εδώ πέρα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Λυπάμαι για την κατάσταση των διαιτητών που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα, αλλά θα πρέπει να είμαστε και όλοι στο επίπεδο των αγώνων.

Στη Λάρισα πήγα στη συνέντευξη Τύπου και ήμουν σίγουρος ότι η μπάλα είχε περάσει ένα μέτρο τη γραμμή. Αν δεν είχε περάσει θα είχα γίνει… viral. Ήμουν τόσο σίγουρος. Τη φωτογραφία την έχω στο κινητό μου για την βλέπω. Δεν θέλω να δίνω άλλοθι στους ποδοσφαιριστές μου, αλλά είναι φοβερά αυτά τα πράγματα».

Για το ότι δέχεται εύκολα γκολ στα τελευταία ματς η Νίκη: «Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β’ ισοφαριστήκαμε χωρίς να δεχθούμε ευκαιρία. Και στην Καρδίτσα το παιχνίδι θα έπρεπε να λήξει 0-0.

Είναι μία περίοδος, όπου δεχόμαστε με το παραμικρό γκολ. Οι ομάδες περνάνε περιόδους, συμβαίνει σε όλες τις ομάδες και το βλέπουμε σε όλο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ακόμη και ασύλληπτες ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Σίτι, πέρασαν μία πολύ κακή περίοδο.

Οι τελευταίες τρεις εβδομάδες δεν ήταν οι καλύτερές μας σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ Β’ ήταν μονόδρομος γιατί θα είχαμε πολλαπλά ζητήματα».

Share

Πρόσφατα άρθρα

ΣΟΚ – Βρέθηκε νεκρός 47χρονος πυροσβέστης

Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι του επί της οδού Κονδύλη στα Τρίκαλα…

13 Δεκεμβρίου 2023

«Εγώ τον έδειξα στη διευθύντρια αλλά δεν θα του κάνουν τίποτα» – Το παράπονο του 7χρονου για το bullying στο σχολείο

Συνέχεια στις καταγγελίες για τους χειρισμούς της διεύθυνσης του δημοτικού σχολείου μετά το αδιανόητο bullying…

13 Δεκεμβρίου 2023

«Η αγάπη είναι η απάντηση», ένα βιβλίο θετικής ενέργειας και αυτοβοήθειας από τον Ιωάννη Αρβανίτη

  «Η αγάπη είναι η απάντηση», ένα βιβλίο θετικής ενέργειας και αυτοβοήθειας, παρουσιάζεται στο βιβλιοπωλείο…

13 Δεκεμβρίου 2023

Την Πέμπτη στον Βόλο ο Σταυρός του Μεγάλου Κωνσταντίνου

Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου αναμένεται στον Βόλο το αντίγραφο του Σταυρού του πρώτου Αυτοκράτορος του…

13 Δεκεμβρίου 2023

Δεν ξαναδίνει το “Κιούπι” σε ΕΠΣΘ και Ολυμπιακό ο Μαγνησιακός καταγγέλλοντας ζημιές

Ανακοίνωση-καταγγελία εξέδωσε ο Μαγνησιακός διαμαρτυρόμενος για τις ζημιές που έγιναν στις αθλητικές του εγκαταστάσεις από…

13 Δεκεμβρίου 2023

Πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν την ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης : Tik Tok ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μόνο από τους ANVETO MARKETERS :  SEO MARKETING |  ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ GOOGLE    Πως λειτουργεί το Tik Tok ;  Με…

13 Δεκεμβρίου 2023