Αθλητισμός

Έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες ο Τοξότης – Νίκησε 1-0 τον Πύρασο στο βοηθητικό του ΕΑΚ

Συνέχεια στις επιτυχίες για τον Τοξότη, που μετά τη νίκη του επί της Α.Ε. 2002 κέρδισε και τον Πύρασο με 1-0 στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Οι «κυανέρυθροι» έμειναν αήττητοι για ένατο σερί ματς, αφού η μοναδική τους ήττα έγινε στην πρεμιέρα.
Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση, σημείωσε ο Λευτέρης Δενελάβας στο 28’. Εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και κατάφερε να τελειώσει ιδανικά τη φάση για το 1-0.
Η ομάδα του Πυράσου Νέας Αγχιάλου είχε δύο χαμένες ευκαιρίες σε κάθε ημίχρονο, μη μπορώντας να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Ρεφουγιάτι δεν μπόρεσε να «νικήσει» τον Μπράνο, ενώ σε μία από τις καλές φάσεις του παιχνιδιού προς το τέλος της αναμέτρησης, η προσπάθεια του Θεοδωρόπουλου δεν είχε ευτυχή κατάληξη, καθώς το σουτ που επιχείρησε, σταμάτησε σε σώμα αμυνόμενου των γηπεδούχων. Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως ο 17χρονος Παναγιώτης Καραδήμας, πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση στην Α’ ΕΠΣΘ με τη φανέλα του Πυράσου.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπράνος, Γώγος, Πελεκούδας, Νταγκούλης, Ν. Δενελάβας, Σκλαπάνης, Ντίτσιος (30’ λ.τρ. Γερακίνης), Μάστορας, Λ. Δενελάβας, Παπουτσής (80’ Παραδάκης), Δουλάς.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Μάνος, Αποστόλου (15’ λ.τρ. Θεοδωρόπουλος), Κόκκαλης, Σταντσούρης, Κερατίδης, Αναστασίου, Γάτος (46’ Παπαδογεώργος), Γ. Τσάμης, Ρεφουγιάτι, Σιώμος, Δ. Καραδήμας (65’ Π. Καραδήμας).
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΟΛΑΣ

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τρύπα

Μία τρύπα έχει ανοίξει στο οδόστρωμα στη συμβολή των οδών Ιάσονος – Ροζού. Η τρύπα…

25 Ιανουαρίου 2024

Παγίδα

Παγίδα για τους διερχόμενους πεζούς, ειδικά τις νυκτερινές ώρες, αποτελεί το σπασμένο μάρμαρο της φωτογραφίας,…

25 Ιανουαρίου 2024

Υποψήφιος για το γκολ της αγωνιστικής το Ντέλετιτς

Συνεχίζεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του Stoiximan Best Goal της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.…

25 Ιανουαρίου 2024

Web Seminar “Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας” από τον ΣΒΘΣΕ

Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024, και ώρα 15.00 έως 17.00 ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας &…

25 Ιανουαρίου 2024

Περαιτέρω ενίσχυση χρειάζεται ο Βόλος

Περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση αναμένεται στην ομάδα του Βόλου, καθώς οι ιθύνοντες της ΠΑΕ στις έξι…

25 Ιανουαρίου 2024

Παρακολούθηση

Καθισμένη στον κορμό από το δέντρο η γάτα παρακολουθεί γύρω της, χωρίς να «ενοχλείται» από…

25 Ιανουαρίου 2024