Αθλητισμός

Έδειξε ότι ξέρει να κρατά το «μηδέν» η Νίκη

Θετική ήταν η αρχή της Νίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, αφού απέσπασε «λευκή» ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο Στάδιο από τον Ηρακλή. Η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Βέροια, που όπως ανακοινώθηκε χθες θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό με ώρα έναρξης 15.00.

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο της Νίκης για το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ηρακλή στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ 2. Οι «κυανόλευκοι» του Βόλου ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν και κατάφεραν να πάρουν έναν βαθμό σε δύσκολη έδρα.

Η Νίκη δεν έθελξε με την απόδοσή της στον συγκεκριμένο αγώνα, κάτι που παραδέχθηκε στις δηλώσεις του και ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ωστόσο, ίσχυσε το «όταν δεν μπορείς να πάρεις ένα παιχνίδι, φρόντισε να μην το χάσεις» και αυτό η Νίκη το έκανε κρατώντας απαραβίαστη την εστία της.

Μάλιστα οι «κυανόλευκοι» έχουν καταφέρει να μην δεχθούν γκολ και στα τέσσερα φετινά επίσημα παιχνίδια τους και αυτό ασφαλώς είναι πολύ σημαντικό. Η αρχή έγινε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Π.Ο. Φήκης για το Κύπελλο Ελλάδος, με τη Νίκη να επικρατεί με 1-0. Και αν το εμπόδιο του Π.Ο. Φήκης ήταν σχετικά χαμηλό, δεν συνέβη το ίδιο με τους δύο επόμενους αντιπάλους της βολιώτικης ομάδας στον ίδιο θεσμό, με τη Νίκη να επικρατεί 2-0 στο Πανθεσσαλικό του Εργοτέλη και 1-0 του Α.Ο. Τρίκαλα εκτός έδρας. Με το 0-0 της περασμένης Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή η Νίκη συμπληρώνει 360 αγωνιστικά λεπτά με την εστία της απαραβίαστη.

Αυτό φυσικά οι άνθρωποί της θέλουν να συνεχιστεί και στο ματς της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2 απέναντι στη Βέροια. Όπως έγινε γνωστό χθες, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό και θεωρείται αρκετά πιθανό να έχει διαδικτυακή κάλυψη, αν και για τους φίλους της Νίκης αυτό έχει μικρή σημασία. Η δυναμική και μαζική τους παρουσία στις κερκίδες πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι πέραν των παικτών που νοσούν οι οποίοι προφανώς δεν θα παίξουν κόντρα στη Βέροια, η Νίκη θα έχει μία ακόμη σημαντική απουσία στο συγκεκριμένο ματς. Ο λόγος για τον Χοσέτε Μιράντα, που έχει ήδη αναχωρήσει για την Ισημερινή Γουινέα για να βοηθήσει την εθνική ομάδα της πατρίδας του σε δύο παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ. Η Ισημερινή Γουινέα θα υποδεχθεί την Τυνησία το Σάββατο 13/11 στις 6 μ.μ. ώρα Ελλάδος, ενώ ο αγώνας με την Μαυριτανία θα είναι εκτός έδρας και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Νοεμβρίου με ώρα έναρξης 21.00, ώρα Ελλάδος φυσικά.

 

 

 

 

 

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Μόσχα: Οι πρώτες φωτογραφίες των θυμάτων

Οι ρωσικές αρχές έχουν ταυτοποιήσει επί του παρόντος 29 ανθρώπους από τους 133 που σκοτώθηκαν…

24 Μαρτίου 2024

Τροχαίο με τραυματισμό γυναίκας σε κεντρικό σημείο της Λάρισας

Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και συγκεκριμένα στη…

24 Μαρτίου 2024

Η Τοπική Εκκλησία τίμησε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου – Δημητριάδος Ιγνάτιος: «Η πίστη στην Ανάσταση του Χριστού έφερε την Ανάσταση στην πατρίδα»

Εορταστική εκδήλωση για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 23/3, στο Πν.…

23 Μαρτίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Γέμισε το Ουίνδσορ λουλούδια και γράμματα

Λουλούδια και γράμματα αφήνουν από το πρωί εκατοντάδες Βρετανοί έξω από τη βασιλική κατοικία, ως…

23 Μαρτίου 2024

Μακελειό στη Μόσχα: «Προσποιήθηκα ότι ήμουν νεκρή» – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες όσων επέζησαν

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως από την τρομοκρατική επίθεση που έλαβε χώρα το…

23 Μαρτίου 2024

Ξυλοκόπησαν άνδρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όταν ομάδα ατόμων προσέγγισε άνδρα…

23 Μαρτίου 2024