Αθλητισμός

Δύσκολο έργο έχει ο Βόλος με ΟΦΘ στη Ν. Ιωνία για την Α2 πόλο

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση για το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών στο πόλο. Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου θα κοντραριστεί με τον ισχυρό Όμιλο Φίλων Θαλάσσης στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος». Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα και αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό φίλων του αθλήματος.

Την περασμένη Κυριακή ο Βόλος υπέστη την πρώτη εντός έδρας ήττα του στο πρωτάθλημα από τον Ν.Ο. Λάρισας. Ωστόσο, εξακολουθεί να βρίσκεται στο +4 από τη ζώνη των πλέι άουτ. Φυσικά, χρειάζεται και άλλα θετικά αποτελέσματα για να εξασφαλίσει το στόχο της γρήγορης παραμονής, οπότε είναι σίγουρο ότι θα παλέψει κόντρα στον ΟΦΘ για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Ο Βόλος θεωρείται το αουτσάιντερ της σημερινής συνάντησης, καθώς ο αντίπαλός του συγκαταλέγεται στις ομάδες που θέλουν να ανέβουν στην Α1. Μάλιστα, ο ΟΦΘ ξεκίνησε με έξι σερί νίκες, πριν ηττηθεί στα δύο τελευταία παιχνίδια του από τον Ν.Ο. Λάρισας και τον Άρη, κάτι που μάλλον θα τον κάνει πιο προσεκτικό στο σημερινό ματς. Θυμίζουμε, ότι στον πρώτο γύρο η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε επικρατήσει εύκολα με 16-5, αν και σε εκείνο παιχνίδι οι Βολιώτες είχαν παραταχθεί με σημαντικές απουσίες.

«Με τον ΟΦΘ έχουμε διαφορετικούς στόχους. Μπορεί να προέρχεται από δύο σερί ήττες, αλλά δεν παύει να είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας και θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε να πάρουμε από το παιχνίδι» σχολίασε στη «Θ» ο προπονητής του Βόλου Μανώλης Γούναρης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, από ίωση ταλαιπωρήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι Κεϊχανί, Χαμίτης, Κουφιδάκης και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκαν στο μεσοβδόμαδο φιλικό με τον Ν.Ο. Λάρισας. Ελπίζεται ότι και οι τρεις θα συμπεριληφθούν στην 15άδα του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Κ. Νάσιος, Μαλαμούσης, Ι. Νάσιος (τερματοφύλακες), Καρπέτας, Μπακαλάκης, Γκανάτσιος, Μαρινάγης, Δημητρίου, Πετρόπουλος, Ανδρής, Γλούμης, Νικολέρης, Καραΐσκος, Νιζάμης, Μεριστούδης, Πανίδης, Κανάκης.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιχάλης Μπιράκης και Γιώργος Θωμάς με παρατηρητή τους τον Μίλτο Ελευθεριάδη. Μέλη της γραμματείας θα είναι οι Μαρία-Άννα Λέτσιου, Έλενα Βαρούτσικου και Μαρκέλλα Λέτσιου. Αλυτάρχης ορίστηκε ο Πασχάλης Σταμούλης.

* Η 9η αγωνιστική στον βόρειο όμιλο της Α2 πόλο άνοιξε χθες με το παιχνίδι Ν.Ο. Λάρισας-Χαϊδάρι, ενώ το σημερινό πρόγραμμα είναι το ακόλουθο:

Κολ. Αλίμου, 14.00, Καλαμάκι-Ιωνικός

Κολ. Κέρκυρας, 15.00, ΝΑΟ-Κέρκυρας-Άρης

Κολ. Ν. Ιωνίας Βόλου, 18.00, Βόλος-ΟΦΘ

 

Η βαθμολογία

  1. Ιωνικός 19
  2. Ν.Ο. Λάρισας 19
  3. ΟΦΘ 18
  4. Άρης 16
  5. ΝΑΟ Κέρκυρας 9
  6. Βόλος 7
  7. Καλαμάκι 3
  8. Χαϊδάρι 3
Share

Πρόσφατα άρθρα

Νέα φωτιά στον ΧΥΤΑ Βόλου – Φωτιά σε σπίτι στην Ευξεινούπολη

Νέα φωτιά ξέσπασε στον ΧΥΤΑ Βόλου πριν λίγη ώρα. Στο σημείο μετέβησαν τρία οχήματα της…

16 Μαρτίου 2024

Ανήλικοι εγκλωβίστηκαν στην κοίτη του Ιλισσού ύστερα από ξαφνική μπόρα

Περιπέτεια για παρέα ανηλίκων το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) στον Ιλισσό ποταμό, στην Αττική, λόγω…

16 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πήγε να βγάλει σέλφι, λέει ο παππούς του 15χρονου

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης από την είδηση του θανάτου του 15χρονου Γιάννη, που…

16 Μαρτίου 2024

Ανήλικοι εγκλωβίστηκαν στην κοίτη του Ιλισσού ύστερα από ξαφνική μπόρα

Περιπέτεια για παρέα ανηλίκων το απόγευμα του Σαββάτου (16/3) στον Ιλισσό ποταμό, στην Αττική, λόγω…

16 Μαρτίου 2024

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 22 Μαρτίου

Κατά την περίοδο 19 έως 22 Μαρτίου, θα καταβληθούν 90.223.745 ευρώ σε 96.786 δικαιούχους, στο…

16 Μαρτίου 2024

Crow: Aντιδράσεις από τους θαυμαστές για το πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Το ριμέικ του «Crow» έλαβε αρνητικές αντιδράσεις, μετά την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου τρέιλερ. Ο…

16 Μαρτίου 2024