Αθλητισμός

Δύο νίκες και μία ήττα για τον Γ.Σ. Βόλου στο βόλεϊ

Δύο νίκες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός για τις ομάδες βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου στα πρωταθλήματά τους. Η πρώτη επιτυχία ήρθε στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ. Στο κλειστό γυμναστήριο «Βάκης Παρασκευόπουλος» ο Γ.Σ. Βόλου αντιμετώπισε τη Νίκη και επιβλήθηκε με 3-2 σετ (25-21, 23-25, 20-25, 25-22, 15-11). Ήταν ένας ωραίος αγώνας με θεαματικές φάσεις και συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Οι άνθρωποι του Γυμναστικού συγχαίρουν και τις δύο ομάδες για την αγωνιστική τους προσπάθεια και το εξαιρετικό θέαμα που προσέφεραν στους θεατές που παρευρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Η τεχνική ηγεσία του Γ.Σ. Βόλου (Απόστολος Γιόλας, Απόστολος Πιτσιάβας, Μαρία Πολυζώη) παρέταξε την ακόλουθη σύνθεση:  Γάκη Μαρίνα, Γιαννέκου Αγγελική, Γκουρτζαλή Χρύσα, Κανάτα Γεσθημανή, Κατσίβελου Ιωάννα, Κεσεμίδη Φανή, Κιμουρτζάκη Βασιλική, Μαγαλιού Γεωργία, Πράττου Ελένη, Σολδάτου Κατερίνα, Στρατηγού Άννα, Τριανταφύλλου Στεφανία.

Η δεύτερη νίκη για τον Γ.Σ. Βόλου ήρθε στο πρωτάθλημα Κορασίδων Κ18  της ΕΣΠΕΚΕΛ (φωτό) και συγκεκριμένα για την Α2 κατηγορία. Αντίπαλος ήταν ο Α.Ο. Πελασγιώτιδας και το τελικό αποτέλεσμα 3-0 σετ (25-12, 25-21, 25-16) για την βολιώτικη ομάδα που έκανε εξαιρετική εμφάνιση και πανηγύρισε την έβδομη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ο προπονητής του Γυμναστικού Μαρίνος Κουτσογιάννης χρησιμοποίησε τις: Κατσίβελου Ιωάννα, Ιωνά Ελένη, Πράττου Δήμητρα, Ντίμπρα Άννι, Κουτσογεώργη Ηρώ, Χριστοφορίδου Μαριάνθη, Φόβου Γεωργία, Πράττου Ελένη.

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου Λάρισας για την 10η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ των γυναικών. Ο Γ.Σ. Βόλου αντιμετώπισε τον γηπεδούχο Φοίβο Γιάννουλης και ηττήθηκε τις λεπτομέρειες με 3-2 σετ. Στο παιχνίδι αυτό οι βολεϊμπολίστριες του Γυμναστικού έδειξαν πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με όλα τα προηγούμενα ματς, καθώς παρουσιάστηκαν αισθητά βελτιωμένες σε όλους τους τομείς. Παρά την ήττα της η βολιώτικη ομάδα πήρε έναν βαθμό, καθώς ο αγώνας κρίθηκε στο τάι μπρέικ.

Ο τεχνικός Απόστολος Γιόλας είχε στη διάθεσή του την κάτωθι σύνθεση: Τσαπραΐλη Κωνσταντίνα, Ράμπου Μαρία, Βαργιάμη Ανθή, Πολυζώη Μαρία, Κόκκαλη Στέλλα, Ταρατώρα Γεωργία, Τασιούδη Αναστασία, Ντίμπρα Άννι, Πράττου Δήμητρα.

Τέλος, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου δεν αγωνίστηκε. Επρόκειτο να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Α.Σ. Δωρίδας για την 6η ημέρα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, αλλά το συγκεκριμένο παιχνίδι αναβλήθηκε με σχετική απόφαση της διοργανώτριας αρχής ΕΣΠΕΚΕΛ λόγω έλλειψης διαιτητών.

Share
Ετικέτες: ΓΣ Βόλου βόλεί

Πρόσφατα άρθρα

Ανακοίνωση φορέων και πολιτών για την κοπή των πλατάνων

Εκπρόσωποι φορέων και πολιτών προσυπογράφουν κείμενο κάνοντας λόγο για εγκληματική κοπή των πλατάνων κι όπως…

1 Φεβρουαρίου 2024

Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του και την εγκατέλειψε στο πεζοδρόμιο

Μια 30χρονη influencer στη Βραζιλία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και έπειτα εγκαταλείφθηκε στο πεζοδρόμιο από τον…

1 Φεβρουαρίου 2024

Σπουδαίο “διπλό” της Αργούς στο Φάιναλ 4 Νεανίδων

Στη δεύτερη αγωνιστική του Φάιναλ 4 Νεανίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ η Αργώ πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας…

1 Φεβρουαρίου 2024

Πρώτες στη Μαγνησία οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού

Σε επίπεδο Νεανίδων ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της χώρας, όπως έδειξε με…

1 Φεβρουαρίου 2024

Την καθιέρωση της 1ης Φεβρουαρίου ως «Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου», ανακοίνωσε ο Βρούτσης

Στην καθιέρωση της 1ης Φεβρουαρίου ως πανελλήνιας «Ημέρας Φιλάθλου» προχωρά το Υπουργείο Αθλητισμού με αφορμή…

1 Φεβρουαρίου 2024

Εξασφάλισαν τον τίτλο στη Θεσσαλία οι Γυναίκες του Ολυμπιακού

Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος γυναικών, ο Ολυμπιακός Βόλου «σφράγισε» και τυπικά τον…

1 Φεβρουαρίου 2024