Αθλητισμός

Δυνατούς αγώνες έδωσαν στη Ρουμανία οι νεάνιδες της Αργούς

Ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το διεθνές τουρνουά βόλεϊ νεανίδων στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας που διοργάνωσε ο τοπικός σύλλογος CSM Τιμισοάρα από 27 έως 29/12. Είναι η τρίτη φορά που συμμετείχε η Αργώ στη συγκεκριμένη διοργάνωση καθώς έχει αδελφοποιηθεί με τον συγκεκριμένο σύλλογο ο οποίος έχει επισκεφτεί την Ελλάδα άλλες τρεις φορές σε αντίστοιχα τουρνουά που διοργάνωσε ο βολιώτικος σύλλογός.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετείχαν πέντε ομάδες από τέσσερις χώρες και ήταν η Αργώ από την Ελλάδα, η Ζοκ Παζίν από την Κροατία, η Μπάνατ από τη Σερβία και οι ρουμάνικες Μπέγκα Τιμισοάρα και CSM Τιμισοάρα.

Μέσα σε ένα τέλειο αγωνιστικό κλίμα τα κορίτσια της Αργούς είχαν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν το υψηλό επίπεδο που βρίσκονται οι αντίστοιχες ομάδες του εξωτερικού αλλά και να δημιουργήσουν νέες φιλίες με συνομήλικές τους με κοινά ενδιαφέροντα. Παράλληλα τους δόθηκε η δυνατότητα να περιηγηθούν στην πανέμορφη πόλη της Τιμισοάρας με την πλούσια ιστορία και τον υπέροχο χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος η ομάδα του Βόλου έδωσε τέσσερις αγώνες και με δύο νίκες και δύο ήττες κατέλαβε την τρίτη θέση. Ο πρώτος αγώνας στις 27/12 ήταν με αντίπαλο την σέρβικη Μπάνατ. Οι Βολιώτισσες δυσκόλεψαν τις αντιπάλους τους αλλά δεν απέφυγαν την ήττα με 3-1 σετ.

Την επόμενη ημέρα η Αργώ κοντραρίστηκε με την Μπέγκα Τιμισοάρα την οποία κέρδισε με 3-1 σετ ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση. Η ομάδα του Βόλου ήταν ανεβασμένη σε όλους τους τομείς και όπως εξελίχθηκε το ματς δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή Βαγγέλη Σταθόπουλο να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες.

Στις 29/12 η Αργώ έδωσε δύο αγώνες. Το πρωί ηττήθηκε από τη διοργανώτρια CSM Τιμισοάρα με 3-1 σετ, ενώ το μεσημέρι έπαιξε με την κροατική Ζοκ Παζίν την οποία νίκησε 3-2 σετ. Ήταν ένα ματς με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ το οποίο κρίθηκε στο τάι μπρέικ υπέρ της βολιώτικης ομάδας που αποδείχθηκε πιο ψύχραιμη σε κρίσιμα σημεία.

Με ανακοίνωσή της η Αργώ ευχαριστεί τον CSM Τιμισοάρα για την άψογη φιλοξενία και συγχαίρει όλες τις ομάδες για το θέαμα και το αγωνιστικό τους επίπεδο.

Η αποστολή της Αργούς ήταν η κάτωθι: Προπονητής Σταθόπουλος Βαγγέλης. Αθλήτριες: Κασιούρα Βασιλική, Κασιούρα Χαρά, Σταθοπούλου Μαρία, Σταθοπούλου Σοφία, Στύλα Στεργιάνα, Στύλα Γωγώ, Αντωνίου Σάντυ, Χονδροκούκη Ιωάννα,

Τουτουτζόγλου Αθανασία, Γκαραγκάνη Ιωάννα, Στύλλα Εύα, Σουντουλουμάκη Αγγελική, Τσιγιάννη Κάτια, Γκέγκα Τζέσικα. Συνοδοί: Ματζαφλέρη Νίκη, Παξιμαδάκης Χρήστος, Γεωργιάδου Ελένη, Ματζαφλέρη Φωτεινή.

 

Με ΧΑΝΘ την Κυριακή

η γυναικεία ομάδα

Επιστροφή στη δράση για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Αργούς που πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου η βολιώτικη ομάδα θα αναμετρηθεί με τη ΧΑΝΘ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Αγριάς με τη διοίκηση της Αργούς να καλεί το φίλαθλο κοινό να στηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών της ομάδας.

Share
Ετικέτες: Αργώ νεάνιδες

Πρόσφατα άρθρα

Kαταγγελίες από αστυνομικούς για απίστευτες διαταγές: Μεταγωγές κρατουμένων με κουστούμια και περιπολίες… με γόβες

Οργισμένοι είναι οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως καταγγέλλουν, τους δόθηκε εντολή από τον επιθεωρητή…

5 Ιανουαρίου 2024

Πάνω από 200 ασθενείς στα ΤΕΠ στο Νοσοκομείο Βόλου

Συγκριτικά στοιχεία σχετικά με την κίνηση των ασθενών στα ΤΕΠ έδωσε το Νοσοκομείο Βόλου. Από…

5 Ιανουαρίου 2024

Οργισμένοι αγρότες απέκλεισαν τον υπουργό Οικονομίας σε ένα οχηματαγωγό

Αγρότες, οι οποίοι αντιτίθενται στη σταδιακή κατάργηση μιας επιδότησης για το ντίζελ, απέκλεισαν ένα οχηματαγωγό…

5 Ιανουαρίου 2024

Σε ημερίδα Shidokan Triathlon μετείχαν οι αθλητές του Αετού Αγριάς

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Σ. Πήγασος πραγματοποιήθηκε αγωνιστική ημερίδα Shidokan Triathlon με την συμμετοχή πολλών…

5 Ιανουαρίου 2024

Νέα μέθοδος απάτης το SMS spoofing

Με διάφορα τεχνάσματα οι επιτήδειοι του κυβερνοχώρου προσπαθούν να εκμαιεύσουν κωδικούς και χρήματα από ανυποψίαστους…

5 Ιανουαρίου 2024

Συνάντηση του Δημήτρη Κουρέτα με τον πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Επιστημών και Τεχνών

Με τον πρόεδρο του Ελληνικού Κέντρου Επιστημών και Τεχνών (ΕΚΕΤΕ) Κ. Μπουραζάνα συναντήθηκε σήμερα ο…

5 Ιανουαρίου 2024