Αθλητισμός

Λόπεθ: Δεν κατάλαβα τι έγινε στη φάση του πέναλτι

Ο προπονητής του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στάθηκε στις κλασικές ευκαιρίες που είχε η ομάδα του να ισοφαρίσει το ματς στο πρώτο ημίχρονο, μετά το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως δεν κατάλαβε τί έγινε στη φάση του πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ και πέτυχε το δεύτερο τέρμα. Αναλυτικά οι δηώσεις του Ισπανού τεχνικού: «Δείξαμε καλή εικόνα στο παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε να μπλοκάρουμε τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν μπορούσαν να μας δημιουργήσουν ευκαιρίες. Πέτυχαν, βέβαια, ένα γκολ, ωστόσο εμείς στη συνέχεια είχαμε κλασικές ευκαιρίες και με τον Ντέλετιτς και τον Ασλανίδη να σκοράρουμε και να ισοφαρίσουμε το ματς. Αν δεν μπορείς να πετύχεις τέρμα, δεν μπορείς να πάρεις και κάτι από το παιχνίδι.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε στη φάση του πέναλτι. Κάνεις στο γήπεδο δεν κατάλαβε τι έγινε, αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια προχωρήσαμε σε κάποιες αλλαγές. Είμαστε σε καλό δρόμο και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος να πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις, όπως κάνουμε τον τελευταίο 1,5 μήνα».

Από την πλευρά του ο Κυριάκος Ασλανίδης τόνισε ότι η ομάδα του προσπάθησε για το καλύτερο απέναντι στην ΑΕΚ, με την ψυχολογία πάντως των ποδοσφαιριστών να πέφτει αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος από την ΑΕΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού αμυντικού του Βόλου: «Μπορούσαμε με το που προηγήθηκε στο σκορ η ΑΕΚ να πετύχουμε ένα γκολ και να ισοφαρίσουμε το ματς. Χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες, ήμασταν ωστόσο πολύ άτυχοι, διότι ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και δεχτήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ, το οποίο μας έριξε την ψυχολογία. Από την πλευρά μας κάναμε καλή προσπάθεια και θα μπορούσε να είχε διαφορετική τροπή το παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο η ΑΕΚ.

Μπορώ να πω, ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε σοβαρά από την ΑΕΚ, πέρα από τη φάση του γκολ, στην οποία σκόραρε ο Λιβάι Γκαρσία. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί, πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν θα πω ότι δεν παίξαμε καλά, αλλά πολλές φορές οι μεγάλες ομάδες εκμεταλλεύονται το παραμικρό λάθος και τη μισή ευκαιρία την κάνουν γκολ. Αυτό έγινε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είχαμε καλή εικόνα στο παιχνίδι και θα συνεχίσουμε στα ματς που έρχονται να έχουμε ανάλογη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Δικτύωση ΚΗΦΗ Βόλου με Ξενώνα Αστέγων

Στο πλαίσιο της διασύνδεσης των κοινωνικών φορέων και δομών του Δήμου Βόλου, πραγματοποιήθηκε στις 11/03/2024…

12 Μαρτίου 2024

Φωτιά σε σπίτι στην Αγχίαλο – Γείτονας ειδοποίησε την Πυροσβεστική

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής για φωτιά σε κουζίνα οικίας στην Αγχίαλο, πάνω στον…

12 Μαρτίου 2024

Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στη Γ’ ΕΠΣΘ η Αγία Παρασκευή

Η Αγία Παρασκευή κέρδισε εκτός έδρας με 6-2 τη Νίκη Β’ και συνεχίζει να οδηγεί…

12 Μαρτίου 2024

Εγκαίνια «Δωματίου Δικανικής Εξέτασης και Εξέτασης Εμπορίας Ανθρώπων», της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου»

Τον Αγιασμό των εγκαινίων του «Δωματίου Δικανικής Εξέτασης και Εξέτασης Εμπορίας Ανθρώπων», της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας…

12 Μαρτίου 2024

H Κέιτ Μίντλετον αισθάνεται φριχτά για την γκάφα με τη φωτογραφία, λένε πηγές του παλατιού

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποφάσισε να αναλάβει την ευθύνη για την γκάφα της παραποιημένης φωτογραφίας…

12 Μαρτίου 2024

Τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή της Β’ ΕΠΣΘ

Με τα γκολ των Μακρή (7’ πεν.) και Τόπα (87’) οι Μυρμιδόνες κέρδισαν 2-0 τη…

12 Μαρτίου 2024