Τοπικά

Η δημοτική αρχή Βόλου διεκδικεί …τον Οργανισμό Λιμένος

Το σύνολο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου και όχι μόνο την χερσαία ζώνη του λιμανιού, διεκδικεί η δημοτική αρχή Βόλου, η οποία καλεί την αντιπολίτευση να στηρίξει ενεργά τη συγκεκριμένη διεκδίκηση… Αυτό προκύπτει από ανακοίνωση-απάντηση της δημοτικής αρχής στην παράταξη «Επιλογή Ευθύνης» που έκανε παρέμβαση για το θέμα των ναυπηγοεπισκευαστικών δραστηριοτήτων.

Όπως, ειδικότερα, επισημαίνεται στην απάντηση του Δήμου Βόλου:

Γελούν και οι…κέφαλοι στο λιμάνι του Βόλου με την ανακοίνωση της «κληρονόμου» του Σκοτινιώτη, Νατάσσας Οικονόμου κατά του ανθυποψηφίου της, κομισσάριου ΣΥΡΙΖΑίου, Θράσου Σταυριδόπουλου, σχετικά με την δημιουργία ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης στο λιμάνι του Βόλου.
Αφού τόσους μήνες προσπάθησαν να τα βρουν για μια κοινή κάθοδο στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ξέχασαν τις δήθεν κοινές καταβολές και τα περίφημα «δημοκρατικά τόξα» και άρχισαν τις αλληλοκατηγορίες, δείχνοντας στην τοπική κοινωνία, στους ελάχιστους δηλαδή που δεν τους έχουν ακόμη καταλάβει, ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η…καρέκλα!
Βέβαια δεν μπορούν παρά να προσπαθήσουν να εμπλέξουν και τη Δημοτική Αρχή, στην οποία ενώ αμφισβητούν ακόμα και το δικαίωμα να αποφασίσει για ένα…παγκάκι σε μια πλατεία και προσφεύγουν σε κάθε ελεγκτική αρχή, τώρα της ζητούν να παρέμβει και να αποφασίσει για μια ιδιοκτησία άλλων, που οι ίδιοι επί δεκαετίες, όταν κυβερνούσαν, ουδέποτε αμφισβήτησαν ή διεκδίκησαν.
Επειδή πια η γελοιότητά τους έχει ξεπεράσει κάθε ανεκτό όριο, τους καλούμε να δηλώσουν δημόσια ότι συμπαρατάσσονται μαζί μας στη διεκδίκηση όχι μόνο της χερσαίας ζώνης του λιμανιού, που βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά του συνόλου του Οργανισμού Λιμένος Βόλου και να δώσουμε μαζί τη μάχη για να γίνει το λιμάνι και τυπικά, γιατί επί της ουσίας είναι, περιουσιακό στοιχείο της πόλης. Σε κάθε άλλη περίπτωση ας σιωπήσουν και ας αφήσουν εμάς να δώσουμε τη μάχη μας υπέρ των Βολιωτών, όπως καθημερινά πράττουμε χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Η πολιτική αθλιότητα ακόμα και από τέτοιας ποιότητας κομματόσκυλα πρέπει να έχει όρια!

Share

Πρόσφατα άρθρα

«Υπάρχουν πολλά να σας πω» – Όταν ο Τόλκιν έστελνε γράμματα στα τέσσερα παιδιά του, ως άλλος Άι Βασίλης

Στις 24 Δεκεμβρίου του 1920, ο γνωστός μας από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» Τζ. Ρ.Ρ.…

24 Δεκεμβρίου 2023

Πόλη – φάντασμα η Βηθλεέμ: «Δεν έχουμε ξαναδεί Χριστούγεννα σαν κι αυτά»

Ένα πέπλο θλίψης καλύπτει τη Βηθλεέμ, λόγω του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, όπου ο…

24 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: Η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή – Πού θα γίνει η κηδεία του

Ο Βασίλης Καρράς έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε εδώ και καιρό, έφυγε από…

24 Δεκεμβρίου 2023

Ο «μαραθώνιος» για να σωθεί ο 14χρονος από την Άρτα που κατέρρευσε στα κάλαντα – Χρειάστηκε να φτάσει στην Αθήνα για ΜΕΘ

Από τέσσερα νοσοκομεία χρειάστηκε να περάσει το παιδί που παρουσίασε εγκεφαλική αιμορραγία, ενώ είχε βγει…

24 Δεκεμβρίου 2023

Θρήνος: Αυτός είναι ο 22χρονος που σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο έξω απ’ τη Λάρισα – Αύριο το στερνό «αντίο» στον Τύρναβο

Τεράστια θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του Τυρνάβου ο άδικος χαμός του 22χρονου Θεόδωρου Γεωργάκη…

24 Δεκεμβρίου 2023

Δωρεάν μονοήμερη εκπαίδευση ορειβατικού σκι για παιδιά, νέους και νέες του Δήμου Ελασσόνας στον Όλυμπο

Ως φυσικό επακόλουθο της θεματικής γιορτής «Ημέρα Βουνού στην Ελασσόνα» έρχεται η εκπαίδευση στο Ορειβατικό…

24 Δεκεμβρίου 2023