Αθλητισμός

«Διαζύγιο» κοινή συναινέσει της Νίκης Βόλου με τον Βαγγέλη Δαδάκο “Θ”

Αποχαιρέτησε τη Νίκη ο Βαγγέλης Δαδάκος

Διαζύγιο κοινή συναινέσει στη Νίκη. Ο 18χρονος Βαγγέλης Δαδάκος επέλεξε να αποχωρήσει, καθώς διαπίστωσε ότι δεν θα είχε πολύ χρόνο συμμετοχής στη βολιώτικη ομάδα, που ψάχνει έναν έμπειρο σέντερ φορ. Συνάντηση με εκπροσώπους των τμημάτων της Ερασιτεχνικής θα έχει σήμερα ο Θανάσης Τζήμας

Πρόωρο διαζύγιο προέκυψε στη Νίκη. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Δαδάκο ο οποίος χθες αποχαιρέτησε τη Νίκη.
Οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν συναινετικά. Από τη μια μεριά ο Λεωνίδας Μπίλης επιθυμεί την απόκτηση ενός έμπειρου στράικερ που θα αποτελέσει δίδυμο με τον Γιάννη Κορέτα. Αυτομάτως ο 18χρονος σέντερ φορ γίνεται τρίτη επιλογή, καθώς η Νίκη το πιθανότερο είναι να παίζει μ’ έναν παίκτη στην κορυφή της επίθεσης.
Από την πλευρά του ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βλέπει ότι δεν θα παίζει πολύ στο πρωτάθλημα μετά τη φημολογούμενη απόκτηση επιθετικού. Έτσι προτίμησε να αποχωρήσει και να παίξει σε ομάδα του νομού Πιερίας, όπου θα έχει πιο ενεργό ρόλο. Χθες ο ταλαντούχος κυνηγός είχε την τελευταία επαφή με τους υπόλοιπους παίκτες και το προπονητικό τιμ, τους οποίους αποχαιρέτησε.

 
Αντιθέτως τα τυπικά απομένουν για την επισημοποίηση της απόκτησης του Μάριου Παπαδόπουλου. Ο 23χρονος μέσος βρίσκεται στο Βόλο και προπονείται με το βολιώτικο συγκρότημα. Μάλιστα χθες η Διοικούσα Επιτροπή νοίκιασε και το διαμέρισμα στο οποίο θα διαμείνει.
Εξάλλου την ευκαιρία να μιλήσουν εφ’ όλης της ύλης θα έχουν σήμερα ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου Θανάσης Τζήμας και εκπρόσωποι των τμημάτων του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη».

 
Ένα από τα βασικά θέματα τα οποία θα απασχολήσουν τα δύο μέρη είναι οι χορηγίες που έχει εξασφαλίσει ο κ. Τζήμας. Θυμίζουμε ότι ο νέος ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος είχε πει πως ένα μέρος των χρημάτων αυτών θα διατεθούν και για τις ανάγκες άλλων τμημάτων της Ερασιτεχνικής πλην ποδοσφαίρου.
Σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα ο πρόεδρος του Γ.Σ.Β «Η Νίκη» Στέργιος Φάτσης τοποθετήθηκε στον Blue Heart Fm 105.1. «Ο Ερασιτέχνης πρέπει να πάει σε ένα συγκεκριμένο προγραμματισμό από τη νέα χρονιά. Αρχικά οι εξελίξεις του ποδοσφαίρου μας πρόλαβαν, όμως τώρα που το ποδόσφαιρο με τον κ. Τζήμα έχει μπει στον δρόμο του, πρέπει και εμείς να δούμε όλα τα υπόλοιπα τμήματα για να δούμε πώς θα ξεκινήσει η χρονιά, για να μην έχουμε εκπλήξεις οποιουδήποτε είδους.
Θα υπάρξει χρονοδιάγραμμα και στις 24/9 θα γίνει έγκριση προϋπολογισμών των τμημάτων. Πρέπει να τηρήσουμε το καινούργιο και μοντέρνο σε πολλά από τα άρθρα του καταστατικό» τόνισε ο κ. Φάτσης και συνέχισε:

 
«Το χρονοδιάγραμμα ξεκινά από την Τετάρτη (σ.σ. σήμερα), σε συνάντηση του κ. Τζήμα με τους εφόρους και τις διοικούσες επιτροπές των τμημάτων, για να εξηγήσει κάποια πράγματα για την εταιρεία που συνεργάζεται με τον σύλλογό μας. Κι αυτό γιατί έχει πει ότι τον ενδιαφέρει εύρυθμη λειτουργία του Ερασιτέχνη γενικότερα και με ποιον τρόπο θα έχουμε εισερχόμενα κονδύλια με ποιον τρόπο θα διανεμηθούν.
Θα κάνουμε και εμείς συναντήσεις με τις Διοικούσες Επιτροπές των τμημάτων για να δούμε τους αγωνιστικούς στόχους, γιατί οι στόχοι έχουν σχέση με τα οικονομικά του κάθε τμήματος και θέλουμε να δούμε πού θα κυμανθούν τα οικονομικά. Οι Δ.Ε. πρέπει να ενισχυθούν. Είναι έκκληση προς τους γονείς».
Από την πλευρά του ο γενικός γραμματέας Πέτρος Παρασκευόπουλος σχολίασε την αλλαγή του καταστατικού, το οποίο πρέπει να εναρμονιστεί με τον νέο αθλητικό νόμο. «Αν δεν το κάναμε αυτό, δε θα ήμασταν σύννομοι και δε θα μπορούσε να λειτουργήσει το σωματείο» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

 

 

Φιλικό με Πιερικό αντί Αναγέννησης Κ.
Τον Πιερικό θα φιλοξενήσει τελικά η Νίκη στις 28 Αυγούστου. Θυμίζουμε ότι την παραπάνω ημερομηνία οι «κυανόλευκοι» επρόκειτο να αντιμετωπίσουν την Αναγέννηση Καρδίτσας. Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» ειδοποίησαν τη Δευτέρα ότι δεν μπορούν να έρθουν στο Βόλο και τότε ο Λεωνίδας Μπίλης έκανε πρόταση στον Πιερικό, αφού δεν υπήρχαν διαθέσιμες ομάδες από τη Football League.
Οι «μελανόλευκοι» απάντησαν θετικά στο αίτημα κι έτσι θα βρεθούν στην πόλη μας την Κυριακή 28 Αυγούστου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη Νίκη. Η ώρα έναρξης της συνάντησης θα γίνει γνωστή τις προσεχείς ημέρες.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Βασίλης Κουτσιαρής:Είναι ανάγκη όλων μας να επιστρέψουμε στο μέρος που μεγαλώσαμε, καθώς είναι γεμάτο αναμνήσεις

  Ο Βασίλης φέρνει πάντα μαζί του ένα χαμόγελο. Η αγκαλιά του είναι γεμάτη με…

24 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικη βραδιά στα Κ. Νερά

    Ο Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Νοτίου Πηλίου διοργανώνει χοροεσπερίδα ανήμερα των Χριστουγέννων,…

24 Δεκεμβρίου 2023

«Τα Φώτα και τα Καρκαντζούλια» στο «Αχίλλειον»

  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σοφαδιτών Ν. Μαγνησίας συνδιοργανώνει με το ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ, Διεύθυνση Πολιτισμού,…

24 Δεκεμβρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ρήγα Φεραίου – photos

Στο ΕΠΑΛ Βελεστίνου πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου του δήμου…

24 Δεκεμβρίου 2023

Διαμόρφωση εφήβων επιτυγχάνεται συχνά μέσα από συγκρούσεις με την οικογένεια

  Της Χρύσας Λεϊμονή, ψυχολόγου Αυτονομία, μια δεξιότητα η οποία πολλές φορές παρεμποδίζεται από τον…

24 Δεκεμβρίου 2023

«Εισαγωγή στην Ηθική του Σπινόζα» του Pierre Macherey

  Κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Gutenberg το βιβλίο του Pierre Macherey, Εισαγωγή στην Ηθική…

24 Δεκεμβρίου 2023