Τοπικά

Διανομή εμφιαλωμένου νερού από το Επιμελητήριο Μαγνησίας – Στο πρώην δημαρχείο Αισωνίας αύριο η διανομή

Συνεχίστηκε και σήμερα η διανομή εμφιαλωμένου νερού από το Επιμελητήριο Μαγνησίας προς ανακούφιση πολιτών που δοκιμάζονται σκληρά από την θεομηνία της 5ης Σεπτεμβρίου.
Σήμερα το πρωί διανεμήθηκαν 6 παλέτες νερού στην περιοχή του Διμηνίου, προσφορά του Επιμελητηρίου Λασιθίου Κρήτης, ενώ αύριο Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, θα συνεχιστεί στην ίδια περιοχή η διανομή στις 12 το μεσημέρι, στον χώρο του πρώην Δημαρχείου Αισωνίας η προσφορά 11 παλετών εμφιαλωμένου νερού από το Επιμελητήριο Λασιθίου.
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας για άλλη μία φορά, αρωγός της τοπικής κοινωνίας, έλαβε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και με καθημερινές ανακοινώσεις θα ενημερώνει για το πρόγραμμα της διανομής εμφιαλωμένου νερού.

Συνεχίζεται η ενημέρωση των πληγέντων επαγγελματιών
Ταυτόχρονα, το Επιμελητήριο Μαγνησίας ενημερώνει ότι συνεχίζεται η λειτουργία του ειδικού τμήματος ενημέρωσης και υποστήριξης των πληγέντων επιχειρήσεων, στο οποίο μπορούν να απευθύνονται. Αυτό λειτουργεί από υπάλληλο του Επιμελητηρίου καθημερινά (08:00-14:00) στο τηλέφωνο 2421094733 (κα Ελένη Πασχάλη) ή εναλλακτικά στο email [email protected].
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται επίσης και στα τηλέφωνα της Γενικής Γραμματείας Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών και Κρατικής Αρωγής (213 1331300/08:00-16:00) ή εναλλακτικά στο email [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το