Τοπικά

Διαγωνισμός για εγκατάσταση τηλεματικών συσκευών στα οχήματα της ΔΕΥΑΜΒ

Συνοπτικό διαγωνισμό προκήρυξε η ΔΕΥΑΜΒ για την προμήθεια και εγκατάσταση τηλεματικών συσκευών στα οχήματά της. Το συνολικό κόστος θα ανέλθει στις 14.350 ευρώ, ενώ ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 6 Μαΐου ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής της Επιχείρησης.
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέσουν σφραγισμένες προσφορές τους μέχρι τις 10.30 π.μ. της 6ης Μαΐου, ενώ κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

Οι φάκελοι των προσφορών υποβάλλονται, είτε με κατάθεσή τους στην Επιτροπή Διαγωνισμού είτε με συστημένη επιστολή προς την αναθέτουσα αρχή είτε με κατάθεσή τους στο πρωτόκολλο της αναθέτουσας αρχής.
Σε όλες τις περιπτώσεις, οι φάκελοι προσφοράς γίνονται δεκτοί εφόσον έχουν πρωτοκολληθεί στο πρωτόκολλο της ΔΕΥΑΜΒ, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα παραλαβής των προσφορών.
Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί: α) Φυσικά ή νομικά πρόσωπα, β) ενώσεις φυσικών ή νομικών προσώπων που υποβάλλουν κοινή προσφορά, γ) συνεταιρισμοί και δ) κοινοπραξίες προμηθευτών.

Να αναφερθεί ότι με την τηλεματική διαχείριση των 41 οχημάτων της ΔΕΥΑΜΒ, επιδιώκεται η μείωση του κόστους λειτουργίας τους, καθώς θα ελέγχονται τόσο τα δρομολόγια των συνεργείων, όσο και οι στάσεις που θα κάνουν, αλλά και οι εργασίες συντήρησης.
Τα οχήματα πρόκειται να εφοδιαστούν με κεραίες GPS για 24ωρη καταγραφή της θέσης τους, ενώ μέσω GPRS θα ενημερώνεται η Επιχείρηση για τις μετακινήσεις και τη λειτουργία των συνεργείων.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη για ενημέρωση ανά πάσα στιγμή για τις ακριβείς θέσεις που βρίσκονται τα οχήματα την ταχύτητα με την οποία κινούνται, την κατεύθυνση και τη διαδρομή που έχουν ακολουθήσει.
Παράλληλα, τηρείται πλήρες ιστορικό αρχείο των διαδρομών που έχουν πραγματοποιηθεί, των χρόνων στάσης και κίνησης των οχημάτων, του συνόλου των διανυθέντων χιλιομέτρων κλπ., ενώ μπορεί να υπάρχει και δυνατότητα για προβολή των δρομολογίων στο smarphone – tablet του οδηγού με δυνατότητα πλοήγησης και μαζική sms ενημέρωση.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Κυριακής 24/3

Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων έχει ως εξής: ΕΡΤ 3 17.15 Απόλλων Π.-Ολυμπιακός -Ζ-…

24 Μαρτίου 2024

Τουρισμός για Όλους: Πού θα κάνετε την αίτηση

Ανοιχτή είναι η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024» Τουρισμός για…

24 Μαρτίου 2024

Ιστορίες με τις λέξεις – Νη- όπως νηστεία

της Αντιγόνης Σδρόλια Λίγοι αναγνωρίζουν το πρόθημα νη-. Πρόκειται για λόγιο αχώριστο μόριο, πρόθημα αρχαίων…

24 Μαρτίου 2024

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Είναι Κυριακή της Ορθοδοξίας

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, κ.Ιγνάτιος, για την…

24 Μαρτίου 2024

Αλλαγή ώρας: Αντίστροφη μέτρηση για το γύρισμα των δεικτών

Tην τελευταία Κυριακή του Μαρτίου, η ώρα θα αλλάξει σε θερινή, με τους δείκτες των…

24 Μαρτίου 2024

Δώρο Πάσχα 2024: Πότε πληρώνεται από τους εργοδότες

Η αντίστροφη μέτρηση για το Δώρο Πάσχα που θα λάβουν όλοι οι μισθωτοί στον ιδιωτικό…

24 Μαρτίου 2024