Κατηγορίες: Ελλάδα

Διαδικτυακός καβγάς Κοτζιά-Μητσοτάκη για τους διορισμούς


Mετωπική σύγκρoυση μέσω τιτιβισμάτων που ανήρτησαν στους προσωπικούς τους λογιαρισμούς στο twitter είχαν ο υπουργός Εξωτερικός, Νίκος Κοτζιάς με τον βουλευτή της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Μητσοτάκης άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης σε tweet που ανήρτησε, με αφορμή διορισμούς συγγενών και φίλων της κυβέρνησης σε δημόσιες θέσεις.

Συγκεκριμένα, σχολιάσε με βάση ένα «γράφημα», τους διορισμούς που έχουν γίνει από στελέχη της κυβέρνησης, σε συγγενικά η φιλικά τους πρόσωπα. «Για την κυβέρνηση ο βαθμός συγγένειας μάλλον μετράει περισσότερο από την αξιολόγηση», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ στο γράφημα περιλαμβάνει και τον διορισμό του Θόδωρου Μητράκου, υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, προσδιορίζοντάς τον ως γαμπρό του Νίκου Κοτζιά.

Εντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος απάντησε άμεσα, επίσης μέσω του Twitter, καλώντας τον βουλευτή της ΝΔ να παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία.
«Να καταθέσεις πιστοποιητικό γάμου της κόρης μου με πρόσωπο που επικαλείσαι που τάχα διορίστηκε επί τούτου. Αλλιώς είσαι συκοφάντης», έγραψε ο υπουργός.

Πηγή www.ethnos.gr

Share

Πρόσφατα άρθρα

Σεξιστική

Σεξιστική επίθεση δέχτηκε η αθλητικογράφος τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας από άλλο δημοσιογράφο και καθηγητή πανεπιστημίου.…

24 Ιανουαρίου 2024

Συνάντηση του Δημάρχου Ρ.Φεραίου με τον διευθυντή της Β΄θμιας εκπαίδευσης και διευθυντές των σχολείων

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα 24.01.2024, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου συνάντηση του Δημάρχου Δημήτρη Νασίκα…

24 Ιανουαρίου 2024

Δωρεές

Δεν είναι λίγες οι δωρεές πολιτών για την αναβάθμιση της υγείας. Μετά την περίπτωση αγρότισσας…

24 Ιανουαρίου 2024

Γάμος ή το πλιάτσικο της χρονιάς; Μεγάλο «πάρτι» φοροδιαφυγής – Από τον τραγουδιστή μέχρι τον ανθοπώλη κανείς δεν έκοψε απόδειξη

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ προχώρησαν στον εντοπισμό και την αποκάλυψη πολύ μεγάλης υπόθεσης φοροδιαφυγής, με…

24 Ιανουαρίου 2024

Αναπλήρωση

Την αναπλήρωση στα καθήκοντά του, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, με δικαίωμα υπογραφής των σχετικών…

24 Ιανουαρίου 2024

Πασάλειψε με… περιττώματα σκύλων και ούρα το αμάξι και το κατάστημα του γείτονά του

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η διαμάχη μεταξύ δύο ενοίκων της ίδιας πολυκατοικίας; Κάτι παραπάνω…

24 Ιανουαρίου 2024