Αθλητισμός

Δεν υποτιμούν τη Στυλίδα στον Ολυμπιακό – Προετοιμάζονται με σοβαρότητα για το ματς της Κυριακής

«Πονηρό» παιχνίδι χαρακτηρίζεται αυτό που δίνει την Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο την Στυλίδα εκτός έδρας. Μπορεί η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να είναι μεγάλη, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν εφησυχάζουν και προετοιμάζονται με σοβαρότητα, γνωρίζοντας τις δυσκολίες που θα συναντήσουν.
Βέβαια, ο καλός Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, πόσω μάλιστα τη Στυλίδα, μια ομάδα που είναι εκ των ουραγών του πρωταθλήματος, με την χειρότερη άμυνα του ομίλου. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τρεις σερί νίκες, μετά την ήττα από τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα και θέλουν το «τρίποντο», προκειμένου να διατηρηθεί – στη χειρότερη περίπτωση – η διαφορά των τριών βαθμών από την πρωτοπόρο Νίκη, μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι των δύο «αιωνίων» του Βόλου.
Ο Περικλής Αμανατίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές, τόσο για το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Θησέα, επισημαίνοντας τα λάθη που έγιναν, αλλά κυρίως αναφέρθηκε στο ματς που έρχεται με τη Στυλίδα, τι θα πρέπει να προσέξουν οι «ερυθρόλευκοι», παίζοντας απλό ποδοσφαίρου και βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο ενέργεια, πάθος και γενικά τα στοιχεία εκείνα που πρέπει να χαρακτηρίζουν μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έχει τον ευχάριστο… πονοκέφαλο να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς επιστρέφει από τιμωρία ο Στάθης Ρόκας (εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής), ενώ έτοιμος θα είναι και ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος λόγω προβλήματος υγείας δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Θησέα.
Ο ανταγωνισμός για αρκετές θέσεις στην ενδεκάδα είναι έντονος, από τη στιγμή που υπάρχουν πολλές λύσεις, ιδιαίτερα μεσοεπιθετικά. Ο Ζγκούρι, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια δεν ξεκίνησε ως βασικός, διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ «μάχη» θα γίνει και στο χώρο της μεσαίας γραμμής, τη στιγμή που δύσκολα θα μείνει και πάλι εκτός ενδεκάδας ο Άρης Λώττας. Αν κρίνουμε από το παιχνίδι με τον Θησέα, στο οποίο δεν ξεκίνησε στην ενδεκάδα, αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και η παρουσία του άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού.
Χθες οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ερμή στο Φυτόκο, αρχίζοντας ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Στυλίδα, μετά το ρεπό της Τρίτης. Ο Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε.

Ενισχυμένη η Στυλίδα
Ενισχύεται η Στυλίδα εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Αλεξίου, θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς, ποινές και από μεταγραφές.
Συγκεκριμένα επιστρέφει από τραυματισμό και τίθεται στη διάθεση του προπονητή, ο επιτελικός μέσος Άγγελος Βαρυπάτης, ο κεντρικός αμυντικός Γιάννης Μάγιος και ο αριστερός οπισθοφύλακας Κώστας Καββαδίας.
Επιστρέφουν από τιμωρία ο κεντρικός αμυντικός Αλέξανδρος Κουφιώτης και ο δεξιός οπισθοφύλακας Στέλιος Τέγος. Παρών δηλώνουν και οι δύο στρατευμένοι της ομάδας, Αλέξανδρος Ξεζώνοτος και Νίκος Μανιάς.
Απών θα είναι ο Κώστας Κουφιώτης, ο οποίος έλειψε για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού και είναι τιμωρημένος με κάρτες.
Επίσης όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα θα βρίσκονται στην αποστολή, τόσο ο Ιβοριανός αμυντικός μέσος, Ζαν Ακασού και ο Βραζιλιάνος φορ Ντάγκλας Αλμέιντα «Ντοράντο», που πήραν χρόνο συμμετοχής στην Ιτέα, όσο και οι δύο Γάλλοι επιθετικοί ποδοσφαιριστές, Ντύλαν και Τσάρλς Τάι.
Οι ιθύνοντες της Στυλίδας θεωρούν κομβικό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία. Αναμένεται οι γηπεδούχοι να παίξουν με πάθος και όπως προαναφέραμε, το παιχνίδι κρύβει «παγίδες» για τον Ολυμπιακό.
Τέλος, να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της Φθιώτιδας και το ΔΑΚ Στυλίδας αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά.

Εκδρομή διοργανώνουν οι Austrian Boys
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» σ’ ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Πέρα από τα άτομα που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα, στη Στυλίδα θα βρεθούν, ως συνήθως και οι Austrian Boys, οι οποίοι διοργανώνουν εκδρομή την Κυριακή για τη Στυλίδα. Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρονται τα εξής: «O σύνδεσμος μας διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή με πούλμαν για την Στυλίδα για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα. Πάμε όλοι δυνατά να πάρουμε το ματς, με φωνές παλμό και συνθήματα και να κοκκινίσουμε ακόμα ένα γήπεδο. Δηλώσεις συμμετοχής αύριο Παρασκευή 19:00-21:00. Κόστος εκδρομής: 8€. Ώρα Αναχώρησης Κυριακή στις 13:00 από τον σύνδεσμο μας».

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Μεσολόγγι: «Ο Μπάμπης έψαχνε για θησαυρούς, ήθελε να αγοράσει και μηχάνημα» – Η απολογία του κρεοπώλη

Τους νέους ισχυρισμούς του 50χρονου κρεοπώλη εξετάζουν οι Αρχές μετά την απολογία του στην ανακρίτρια…

23 Ιανουαρίου 2024

Ισραήλ: Πρώην όμηροι κατέθεσαν για τη «σεξουαλική κακοποίηση» που υπέστησαν στα χέρια της Χαμάς

Δύο γυναίκες που είχαν απαχθεί από τη Χαμάς και κρατήθηκαν σε ομηρεία στη Λωρίδα της…

23 Ιανουαρίου 2024

“Ερυθρόλευκος” και τυπικά ο Βλάχος

Από την περασμένη εβδομάδα οι Ηλίας Βλάχος και Κώστας Οικονόμου ανήκουν στο δυναμικό του Ολυμπιακού.…

23 Ιανουαρίου 2024

Ξαναχτυπά ο Πολάκης: Τα βάζει με δημοσιογράφους, σκιτσογράφους και τον Άδωνι Γεωργιάδη

Παρά το άδειασμα από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης δεν ρίχνει τους τόνους στη νέα…

23 Ιανουαρίου 2024

Μεσολόγγι: Δεν «σπάει» ο κρεοπώλης στις ερωτήσεις του εισαγγελέα – «Σε βλέπουμε» – «Δεν γνωρίζω τίποτα»

Με τίποτα δεν λέει να σπάσει την σιωπή του ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται…

23 Ιανουαρίου 2024

Επιστολή Ελλάδας στον ΟΗΕ: Η Λιβύη επιχειρεί να επαναφέρει το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο

Με επιστολή της που επιδόθηκε στον ΟΗΕ στις 17 Ιανουαρίου, η Ελλάδα χαρακτηρίζει αντίθετη προς…

23 Ιανουαρίου 2024