Αθλητισμός

Δεν υπερασπίστηκε την έδρα του ο ΓΣΑ και ηττήθηκε 0-1 στο «Αθ. Ραγάζος» από τον Αμβρυσσέα

Με το… αριστερό μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Γ.Σ. Αλμυρού. Δεν ήταν χειρότερος από τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο παιχνίδι που διεξήχθη στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος», αλλά γνώρισε την ήττα με 0-1, χάρις στο γκολ που σημείωσε ο Βιέννας στο 52ο λεπτό.
Ο προπονητής του Γυμναστικού Αλέξανδρος Κούρτογλου επέλεξε σύστημα 4-3-3, με την ακόλουθη ενδεκάδα: Τερματοφύλακας ο Φλίγκος. Δεξιός οπισθοφύλακας ο Λάμπος και αριστερός ο Αγγελής, ενώ οι Κόκκας και Κυριάκος συνέθεταν το δίδυμο των σέντερ μπακ. Ο Πότσι ήταν ο ανασταλτικός μέσος, με εσωτερικούς χαφ τους Πρ. Κουτσούκη και Καραλούλη. Δεξιός εξτρέμ ήταν ο Κοντοβάς, με τον Βαγενά να έχει τον αντίστοιχο ρόλο από την αριστερή πλευρά. Τέλος, στη θέση του σέντερ φορ ήταν ο Κώστας Αλαμάνης, που εντάχθηκε και αυτός στο ρόστερ του ΓΣΑ τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Αμβρυσσέας είχε την πρώτη τελική στο ματς με το σουτ του Πελτέκη στο 6’ που κατέληξε άουτ. Στο 14’ οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Μπότσης εκτέλεσε απ’ ευθείας φάουλ και είδε τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.
Από εκεί και πέρα, οι Αλμυριώτες πήραν τα «ηνία». Στο 15’ ο Καραλούλης τροφοδότησε τον Βαγενά, που επιχείρησε το διαγώνιο σουτ χωρίς να βρει στόχο. Στο 29’ πάλι ο Βαγενάς έστειλε τη μπάλα άουτ σουτάροντας από πλάγια θέση, για να ακολουθήσουν δύο ακόμη καλές στιγμές με τους Καραλούλη (33’) και Κοντοβά (35’). Πάντως, η μεγαλύτερη φάση για τον Γυμναστικό στο α’ μέρος σημειώθηκε στο 41’ όταν ο Καραλούλης δεν κατάφερε να σκοράρει σε τετ-α-τετ, με τη μπάλα να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα. Στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα βρήκε στον Κοντοβά πήρε ύψος και πέρασε άουτ.

Το γκολ που έμελλε να κρίνει την έκβαση του αγώνα σημειώθηκε στο 52’. Ο Βιέννας σούταρε από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε και στον Κόκκα και κατέληξε στα δίχτυα. Το γκολ πιστώνεται στον παίκτη του Αμβρυσσέα μια και ούτως ή άλλως η μπάλα είχε κατεύθυνση προς την εστία μετά το σουτ που επιχείρησε.
Στο 66’ ο Βαγενάς πάσαρε στον Κοντοβά, αυτός μπήκε στην περιοχή πιεζόμενος και το σουτ του αποκρούστηκε από τον Πάππο. Εδώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, αλλά ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στον αγώνα. Από εκεί και πέρα ο Γυμναστικός προσπάθησε να πιέσει, αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες, ενώ οι αντίπαλοί του έκαναν τα πάντα προκειμένου να σπάσουν τον όποιο ρυθμό είχε αγώνας.
Διαιτητής: Στ. Λεωνίδας (ΕΠΣ Τρικάλων).
Βοηθοί: Κ. Λεωνίδας, Σταφυλάς (ΕΠΣ Τρικάλων).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Φλίγκος, Λάμπος, Αγγελής, Κόκκας, Κυριάκος, Πότσι, Πρ. Κουτσούκης (75’ Γ. Κουτσούκης), Καραλούλης, Αλαμάνης (56’ λ.τρ. Χρηστίδης), Κοντοβάς, Βαγενάς.
ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ: Πάππος, Ματσοτάι, Ζυγογιάννης, Μπότσης (84’ Γκούρα), Αλμπάνης (46’ Λιάκος), Μπαλτάς, Γεωργουσόπουλος (93’ Κουβέλης), Παπαχαραλάμπους, Πελτέκης, Βιέννας, Κυπραίος.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο Χρήστος Γουσουτίδης

  Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου, από τον θάνατο του Χρήστου Γουσουτίδη σε ηλικία…

25 Νοεμβρίου 2023

Χιονοπτώσεις αναμένονται στο Πήλιο το Σαββατοκύριακο

«Oliver» ονομάστηκε από τους μετεωρολόγους, η νέα κακοκαιρία που αναμένεται να κάνει το «πέρασμά» της…

25 Νοεμβρίου 2023

Εισαγγελική παρέμβαση για πτώση σοβάδων στο 21ο Δημοτικό Βόλου

  Πτώση σοβάδων πριν ευτυχώς ξεκινήσουν οι διδασκαλίες, σημειώθηκε στο 21ο Δημοτικό Βόλου, με αποτέλεσμα…

25 Νοεμβρίου 2023

Τροχαίο στη Λαρίσης – photos

Τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στη Λαρίσης. Σύμφωνα με πληροφορίες Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε άνδρας…

24 Νοεμβρίου 2023

Ισραήλ: Με λούτρινα και παιχνίδια περιμένουν στα νοσοκομεία τα παιδάκια που κρατούνταν όμηροι και απελευθερώθηκαν

Συγκινητικές εικόνες εκτυλίσσονται σήμερα στο Ισραήλ, όπου επιστρέφουν οι 13 όμηροι που κρατούσε η Χαμάς. Ανάμεσά τους βρίσκονται…

24 Νοεμβρίου 2023

Παιδική πορνογραφία: Στα χέρια της αστυνομίας 25χρονος – Πώς διεθνής έρευνα «ξεσκέπασε» τη δράση του

Μία ακόμα υπόθεση φρίκης, παιδικής πορνογραφίας έρχεται να συγκλονίσει τη χώρα μας, καθώς στις «δαγκάνες»…

24 Νοεμβρίου 2023