Αθλητισμός

Δεν ξεχνούν τον Β. Κωστή… Αφιέρωμα της ΠΑΕ Νίκη στον αδικοχαμένο φίλο της ομάδας

Η Νίκη είναι ένας σύλλογος με ιδιαίτερες αρχές και αξίες που ξέρει να τιμά τα μέλη της «οικογένειάς» της, που δεν είναι πια μαζί μας. Ο Βαγγέλης Κωστής ήταν γνωστός φίλος της ομάδας που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή στις αρχές του έτους σε ηλικία μόλις 35 ετών. Όμως στη Νίκη δεν τον ξεχνούν, με την ΠΑΕ να αναρτά ένα αφιέρωμα στη μνήμη του, αφού η χθεσινή ήταν η ημέρα των γενεθλίων του.

Η 29η Ιανουαρίου 2020 ήταν μία «μαύρη» ημέρα για την «οικογένεια» της Νίκης. Άπαντες είχαν συγκλονιστεί στο άκουσμα της θλιβερής είδησης, του θανάτου του Βαγγέλη Κωστή, ο οποίος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και έφυγε από τη ζωή τη στιγμή που μόλις είχε φτάσει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Ένας νέος άνθρωπος, που αγαπούσε τη Νίκη όσο τίποτε άλλο είχε χαθεί, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του, αλλά και όλους όσοι τον ήξεραν. Ιδιαίτερα τους οργανωμένους φίλους της Νίκης, αφού και ο ίδιος ήταν μέλος των Blue Angels. Μάλιστα οι τελευταίοι προσέθεσαν στην επίσημη ονομασία τους το ονοματεπώνυμό του και υπογράφουν πλέον όλες τις ανακοινώσεις τους ως «Blue Angels-Βαγγέλης Κωστής».

Η χθεσινή ήταν η ημέρα των γενεθλίων του Βαγγέλη Κωστή και η ΠΑΕ Νίκη τον τίμησε με μία συγκινητική ανάρτηση στην σελίδα της, όπου αναφέρονται τα εξής:
«Σαν σήμερα, στις 10 Δεκεμβρίου του 1984, γεννήθηκε ο αγαπημένος μας Βαγγέλης Κωστής, ένας πιστός οπαδός και υπηρέτης της ομάδας μας, ένας σπάνια όμορφος χαρακτήρας, ο οποίος δε βρίσκεται στη ζωή, από τις 29 Ιανουαρίου του έτους που διανύουμε.
Έφυγε από τα εγκόσμια, δεν «πέθανε», όμως, ποτέ. Μας επισκέπτεται ακόμα στις σκέψεις μας, στα όνειρά μας, είναι και θα είναι πρωταγωνιστής στις όμορφες αναμνήσεις μας. Βαγγέλη, θα είσαι πάντα «ζωντανός», γιατί όλοι εμείς που σ’ αγαπήσαμε και σ’ αγαπάμε, δε θα επιτρέψουμε ποτέ να ξεχαστείς.
«Καλή αντάμωση» αδερφέ μας, με μία υπόσχεση: Όσοι είμαστε εδώ, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας, προκειμένου η Νίκη που αγάπησες, να μεγαλώνει καθημερινά, όλο και περισσότερο. Να τη βλέπετε από ‘κει ψηλά, μαζί με τους υπόλοιπους της κυανόλευκης κερκίδας του Παραδείσου, και να την καμαρώνετε.
Γιατί στο DNA αυτής της ομάδας, πέρα απ’ όλα τα στοιχεία που την κάνουν μοναδική, έχετε περάσει κι όλοι εσείς που τη λατρέψατε σαν οικογένειά σας και δεν τη χαρήκατε όσο θα επιθυμούσατε. Χρόνια σου αμέτρητα φιλαράκο… Βαγγέλη σ’ αγαπάμε, ποτέ δεν σε ξεχνάμε… Βαγγέλη ψυχάρα κι εκεί ψηλά Νικάρα».

Συνεχίζεται η φιλανθρωπική δράση της Λέσχης Ο.Φ. Νίκης
Για τρίτη εβδομάδα συνεχίζεται από τη Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης η συλλογή διαφόρων βασικών ειδών, όπως ρούχα και τρόφιμα μακρά διάρκειας, καθώς και παιχνιδιών, τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες.
Τα μέλη της Λέσχης είναι ικανοποιημένα από την ανταπόκριση που έχει αυτή η φιλανθρωπική δράση, με τα γραφεία της (Μαιάνδρου 24) να είναι καθημερινά ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα για όποιον επιθυμεί να συνδράμει. Όποιος δεν μπορεί να μεταβεί στα γραφεία της Λέσχης, μπορεί να επικοινωνήσει με τον ταμία της Δημήτρη Κοτρώτσο στο τηλέφωνο 6976206981. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξει μέριμνα ώστε μέλος της Λέσχης Ο.Φ. Νίκης να τον επισκεφτεί στο δικό του σπίτι για να παραλάβει τα προσφερόμενα.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το