Αθλητισμός

Δεν καταθέτει τα «όπλα» ο Ολυμπιακός Βόλου

Τρία είναι τα παιχνίδια που «χρωστά», αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Αυτό με τη Βέροια, το οποίο δεν διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στη Νεάπολη, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους «ερυθρόλευκους», η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’ που αναβλήθηκε εκ νέου, καθώς ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμερα Τετάρτη, επίσης εντός έδρας και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου, που ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή 27/2.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 13 βαθμούς σε 17 παιχνίδια, η πορεία του να μην είναι αυτή που θα επιθυμούσαν όλοι στην ομάδα, στο ξεκίνημα της χρονιάς, ωστόσο, υπάρχουν μπροστά 15 ματς, προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση και οι «ερυθρόλευκοι» στο τέλος να παραμείνουν στη Σούπερ Λιγκ 2.

Κανείς στην ομάδα δεν είναι διατεθειμένος να παραδώσει τα «όπλα» και ετοιμάζονται να δώσουν «μάχες» για τη σωτηρία. Υπάρχει ένα γκρουπ επτά-οκτώ ομάδων που είναι μαζί στη βαθμολογία και όλες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία.

Από την πλευρά του ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ, Ευριπίδης Τσιμπανάκος, σε πρόσφατες δηλώσεις του εξέφρασε τη βεβαιότητα, ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται και του χρόνου στη Σούπερ Λιγκ 2 και έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες όλων όσων απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, προπονητές, ποδοσφαιριστές, συνεργάτες. Ζήτησε, δε, τη στήριξη όλων για την επίτευξη του στόχου. Τόνισε, ότι υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι στηρίζουν την ομάδα, οι οργανωμένοι οπαδοί είναι κοντά στον Ολυμπιακό, ωστόσο, έκανε λόγο και για πόλεμο εκ των έσω που δέχεται η ομάδα, δίχως να αναφερθεί περαιτέρω, λέγοντας, πως θα μιλήσει με ονόματα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.

Ανέφερε, επίσης, πως η φετινή χρονιά θα είναι η τελευταία του στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς δεν προτίθεται να ηγείται της ΠΑΕ και τη νέα χρονιά.

Ήταν ξεκάθαρος, όσον αφορά κάποια δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και έκαναν λόγο για αλλαγή του προπονητή, υποστηρίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχει προπονητή και αυτός είναι ο Βασίλης Βούζας: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να κάνουμε μία νέα αρχή και από κει και πέρα όλοι μαζί ενωμένοι βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι, να κάνουμε αυτό που πρέπει και να σωθεί ο Ολυμπιακός. Είμαστε όλοι προσηλωμένοι στο στόχο μας», τόνισε μεταξύ άλλων.

Η κακή πορεία της ομάδας, σύμφωνα με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, οφείλεται και στη ψυχολογία, με τα αρνητικά αποτελέσματα να έχουν πάρει από… κάτω την ομάδα, με τον Ολυμπιακό να χρειάζεται νίκες για να ανακάμψει. Ζήτησε, δε, τη στήριξη του κόσμου, σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η ομάδα. «Η ομάδα θέλει στήριξη. Ο κόσμος οφείλει να είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ και με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα βάλουμε γενική είσοδο 5 ευρώ για τους φιλάθλους και το γήπεδο πρέπει να γεμίσει. Θέλουμε τη στήριξη των φιλάθλων, να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο και να αγκαλιάσουν τους ποδοσφαιριστές. Η ομάδα θα βρει το δρόμο της και θα επιστρέψει στις επιτυχίες, έτσι ώστε να έρθει μία ομαλή καθημερινότητα. Έχουμε περάσει μία δύσκολη περίοδο το τελευταίο διάστημα. Όλοι πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει το στόχο της. Πιστεύω, ότι στο τέλος όλοι μαζί θα είμαστε χαρούμενοι».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Σπάνιο χρυσό νόμισμα και κορμό Κούρου αξίας 20 εκατ. δολαρίων προσπάθησαν να πουλήσουν αρχαιοκάπηλοι – Πώς τους έπιασε η ΕΛΑΣ

Στη σύλληψη τριών αρχαιοκάπηλων ηλικίας 54, 69 και 52 ετών προχώρησαν αστυνομικοί από το Τμήμα…

25 Μαΐου 2024

Η Nicki Minaj συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ για κατοχή ναρκωτικών

Στο αεροδρόμιο της Ολλανδίας συνελήφθη η αμερικανίδα ράπερ Nicki Minaj λίγες ώρες πριν από την…

25 Μαΐου 2024

7χρονος έπεσε με το ποδήλατο σε τοίχο – Υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Συναγερμός έχει σημάνει στα Γιάννενα, καθώς 7χρονος που έκανε ποδήλατο, έπεσες πάνω σε τοίχο, και…

25 Μαΐου 2024

Φινλανδή κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από άγνωστο στη Ρόδο

Τον απόλυτο τρόμο έζησε 25χρονη Φινλανδή στη Ρόδο. Σύμφωνα με την καταγγελία της στην αστυνομία…

25 Μαΐου 2024

«Απολύτως αναπόφευκτη» μια πανδημία, προβλέπει Βρετανός επιστήμονας – Δεν είμαστε έτοιμοι, λέει

Η Βρετανία δεν είναι προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει μια νέα πανδημία, δήλωσε ο πρώην επικεφαλής…

25 Μαΐου 2024

Καταγγελία από φιλόζωους: Άγνωστοι προκαλούν εγκαύματα σε γατάκια με οξύ – Σκληρές εικόνες

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχωρούν οι Φιλόζωοι Εθελοντές Πάτμου. Σύμφωνα με την ανάρτησή τους, γατιά…

25 Μαΐου 2024