Κόσμος

CNN: Η στιγμή που δημοσιογράφος αποκαλύπτει με τρεμάμενη φωνή ότι έχει καρκίνο – Δείτε βίντεο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η εξομολόγηση της Σάρα Σίντνερ, που με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε πως έχει διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του CNN, ζήτησε λίγο από τον τηλεοπτικό χρόνο για να αποκαλύψει, ότι ετοιμάζεται να δώσει τον δικό της αγώνα με τον καρκίνο, περνώντας παράλληλα, ένα μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό.

Ξεκίνησε με μια χάρη που ζήτησε από τους τηλεθεατές, να σκεφτούν 8 γυναίκες που αγαπούν στη ζωή τους. «Μετρήστε αυτές τις γυναίκες στα δάχτυλά σας. Στατιστικά, μια από αυτές έχει ή θα αποκτήσει καρκίνο του μαστού» είπε.

Δείτε το βίντεο

Συνέχισε, εξηγώντας: «Ποτέ δεν αρρώστησα ούτε μια μέρα στη ζωή μου. Δεν καπνίζω, πίνω σπάνια. Ο καρκίνος του μαστού δεν είχε εμφανιστεί στην οικογένειά μου. Και όμως εδώ είμαι με καρκίνο του μαστού τρίτου σταδίου. Είναι δύσκολο να το πεις δυνατά».

Η δημοσιογράφος πρόσθεσε στη συνέχεια, ότι: «Ο καρκίνος του μαστού δεν είναι πλέον θανατική ποινή για τις περισσότερες γυναίκες. Σε όλες τις αδερφές μου, άσπρες μαύρες και καστανές εκεί έξω, παρακαλώ να κάνετε τις μαστογραφίες σας κάθε χρόνο», δήλωσε η δημοσιογράφος χωρίς να μπορεί να κρύψει τη φόρτισή της, με τα μάτια της να φαίνονται βουρκωμένα.

Η Σάρα Σίντνερ έχει καρκίνο τρίτου σταδίου και βρίσκεται στον δεύτερο μήνα της χημειοθεραπείας. Αναμένεται να υποβληθεί σε ακτινοβολία και διπλή μαστεκτομή.

Πηγή:protothema

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το