Αθλητισμός

Χρυσός ο Βολικάκης στο Μινσκ

Το χρυσό μετάλλιο στην ποδηλασία πίστας στο αγώνισμα του σκρατς κατέκτησε ο Χρήστος Βολικάκης στους 2ους ευρωπαϊκούς αγώνες που διεξάγονται στο Μινσκ.
Ο Βολιώτης ποδηλάτης έδειξε ότι είναι από τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου ακόμη μία φορά και κατέκτησε άλλη μία κορυφή. Ο Βολικάκης τερμάτισε σε 17:57 αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Πολωνό Φίλιπ Προκοπίζιν και στην τρίτη τον Λευκορώσο Γιαουχένι Κάραλιοκ.

Αυτό ήταν το δεύτερο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στη διοργάνωση μετά από εκείνο της Άννας Κορακάκη στα 25 μέτρα σπορ πιστόλι.

Δήλωση του Αχ. Μπέου

Για πολλοστή φορά ο Χρήστος Βολικάκης, ο μεγάλος αυτός Έλληνας και Βολιώτης αθλητής μας κάνει υπερήφανους δοξάζοντας την πατρίδα μας σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις και γι αυτό έχει πάντα την αγάπη, τον σεβασμό και την εκτίμησή μας.
Ως Έλληνας και ως Βολιώτης εκφράζω την χαρά και την ικανοποίηση μου για τη νέα μεγάλη του διάκριση στο Μινσκ και ως Δήμαρχος του Βόλου τον διαβεβαιώνω ότι το όραμά του για ποδηλατοδρόμιο στο Βόλο θα βρίσκεται πάντα στην προτεραιότητά μας, μέχρις ότου ολοκληρωθεί και παραδοθεί στους νέους μας, το συντομότερο δυνατό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το