Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Κέντρου Πολιτισμού «Ιωλκός»

΄Ηταν η νύχτα της ειρήνης, εκεί κάτω σε μια ήρεμη γωνιά της γης, στη Βηθλεέμ, κάποια σκοτεινή και παγωμένη νύχτα του χειμώνα, υψώθηκε η ολοφώτεινη σημαία της αγάπης και της ειρήνης. Οι άγγελοι σκόρπισαν μελωδίες ολόγλυκες, που γέμισαν τη θλιμμένη ατμόσφαιρα από χαρά .Από τότε, όσο οι αιώνες περνούν, οι Χριστιανικοί λαοί δεν λησμόνησαν τη νύχτα της φιλίας, της αγάπης και της αλληλεγγύης. Κάθε χρόνο πανηγυρίζουν με χαρά και με συγκίνηση, είτε βρίσκονται σε καιρό πολέμου είτε σε καιρό ησυχία και γαλήνης..
Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι πολύ ιδιαίτερες και γεμάτες συμβολισμούς Πλησιάζοντας στην ομορφότερη γιορτή του χρόνου, την πιο ελπιδοφόρα και την πιο χαρμόσυνη, τα συναισθήματα αλλάζουν. Πρόκειται για μια γιορτή που αγαπούν ιδιαίτερα τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι , γιατί τα Χριστούγεννα , πέρα από τους ηχηρούς συμβολισμού του, είναι μία γιορτή γεμάτη στολίδια και χαρμόσυνες μελωδίες, ακόμα η ιδανική περίοδος για να κάνεις ένα δώρο σε σένα, αλλά και στους δικούς σου ανθρώπους προκειμένου να τους δείξεις πόσο πολύ τους αγαπάς και τους νοιάζεσαι.
Η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα γίνεται όλο και περισσότερο αισθητή στην πόλη μας, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια άναψαν, οι βιτρίνες στολίστηκαν , οι δρόμοι αστράφτουν με το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και όλοι πλέον σιγά -σιγά εισπράττουμε την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών.
Το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός» δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει σε αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα.
‘ Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος , το εικαστικό εργαστήρι « Τέχνημα Ιωλκός» του Κέντρου Πολιτισμού Ιωλκός , εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό ,προκειμένου να ετοιμάσει υπέροχες ευφάνταστες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες για τα μέλη και τους φίλους του Κέντρου, οι οποίοι θα επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar ,που διοργανώνει.
Για να σας βοηθήσουμε, λοιπόν, να γιορτάσετε φέτος τη «μαγεία» των Χριστουγέννων με όμορφα δώρα για εσάς και για τους αγαπημένους σας, δημιουργήσαμε μια εξαιρετική ποικιλία χριστουγεννιάτικων κατασκευών ( χριστουγεννιάτικα κεντήματα, διακοσμητικά αντικείμενα , μικροδωράκια , ημερολόγια , γούρια , σε πολλά σχέδια και χρώματα).
Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την χορωδία του Γυμνασίου Ιωλκού , σε ένα σύντομο μουσικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα , την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 12 μ.μ.

΄Ετσι λοιπόν, σας προσκαλούμε στο Αρχοντικό Ζαφειρίου, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 , από τις 10.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ. , για να περάσετε μια όμορφη Κυριακή . Μπορείτε να έρθετε, να περιηγηθείτε στον χώρο και να κάνετε τις αγορές σας, για σας και τους αγαπημένους σας ,χωρίς κόπο και άγχος ξεφεύγοντας από τις έννοιες και τις φροντίδες της καθημερινότητας και αν ο καιρός μας το επιτρέψει θα έχετε την δυνατότητα να πιείτε το καφέ ή το αναψυκτικό σας στην όμορφη αυλή του Αρχοντικού και να γευτείτε υπέροχα γλυκίσματα.
Και μην ξεχνάτε ότι όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Bazaar , διοργανώνεται για καλό σκοπό.
Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους. Θερμές ευχές για να γίνει αυτός ο τόπος και αυτός ο κόσμος καλύτερος.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Eλάφι άφησε το δάσος και πήγε να κολυμπήσει στον κόλπο της Γέρας, στη Λέσβο

Το ελάφι φαίνεται να απολαμβάνει την βόλτα του στη θάλασσα και να περπατάει περήφανο και…

13 Μαρτίου 2024

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Μαγνησίας για τα επί πληρωμή απογευματινά χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία

Με αφορμή την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) που καθιερώνει το νόμιμο φακελάκι για τα…

13 Μαρτίου 2024

Το Σωματείο Καταστηματαρχών Μηχανών Γραφείου, Επισκευών για τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS

Το Σωματείο Καταστηματαρχών Μηχανών Γραφείου, Επισκευών καταθέτει τις ανησυχίες του σχετικά με την υφιστάμενη κατάσταση όσον…

13 Μαρτίου 2024

Να αποφυλακιστούν οι «σερίφηδες» που έβαλαν σε κοντέινερ 13 μετανάστες ζητεί η εισαγγελέας

Την αποφυλάκιση των τριών προσωρινά κρατούμενων, αποκαλούμενων «σερίφηδων» του Έβρου, οι οποίοι κατηγορούνται για μία…

13 Μαρτίου 2024

«Αντίο»

Το τελευταίο «αντίο» στην μαχήτρια του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, Σμαρώ Λεφούση, είπε χθες το ΚΚΕ…

13 Μαρτίου 2024

Αρχίζει…

Από αύριο αρχίζει η υποβολή των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2024», που…

13 Μαρτίου 2024