Αθλητισμός

Χριστούγεννα στην κορυφή θα κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου

Η αγωνιστική δραστηριότητα στην ΕΠΣ Θεσσαλίας σταματά λόγω της εορταστικής περιόδου, με τον Ολυμπιακό Βόλου να κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας. Ευκαιρία, λοιπόν, για έναν μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του.

Δώδεκα αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί στην Α’ ΕΠΣΘ και ο Ολυμπιακός προπορεύεται με 33 βαθμούς, καθώς έχει νικήσει σε 11 παιχνίδια, ενώ γνώρισε και μία ήττα. Ακολουθεί η Αγία Άννα με 28 πόντους και αγώνα λιγότερο, ενώ 27 έχει ο Θησέας και 26 ο Πύρασος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πετύχει 35 γκολ (σχεδόν τρία ανά παιχνίδι) και έχουν δεχθεί εννέα. Μαζί με τον Θησέα -που επίσης έχει σημειώσει 35 τέρματα- διαθέτουν την παραγωγικότερη επίθεση της κατηγορίας, ενώ τα εννέα γκολ στο παθητικό φέρνουν τον Ολυμπιακό στην 4η θέση του σχετικού πίνακα, αφού ο Πύρασος έχει δεχθεί πέντε γκολ, η Αγία Άννα έξι και ο Θησέας οκτώ.

Ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο σε βαθμούς (18) στην έδρα του μια και νίκησε και στα έξι παιχνίδια που έδωσε, έστω και αν σε δύο από αυτά (με Αίαντα και Ρήγα Φεραίο) χρειάστηκε γκολ στις καθυστερήσεις για να επικρατήσει. Εδώ να σημειώσουμε ότι επειδή στην αρχή το ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» δεν ήταν έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες και στη συνέχεια λόγω τιμωριών, οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν ως γηπεδούχοι σε τέσσερα διαφορετικά γήπεδα. Μόνο Αστέρα Ριζομύλου, Γ.Σ. Αλμυρού και Ρήγα μπόρεσαν να φιλοξενήσουν στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος». Με τον Αίαντα έπαιξαν στο γήπεδο του Σαρακηνού, με την Αγχίαλο στο βοηθητικό του ΕΑΚ και με την Ακρόπολη στο «Κιούπι».

Πάντως, ο Ολυμπιακός έχει παίξει ως φιλοξενούμενος στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» στο ματς με τον Θησέα, ενώ οι αναμετρήσεις με Πύρασο και Αγία Άννα έγιναν σε Αλμυρό και Νεάπολη αντίστοιχα. Εδώ σε έξι ματς οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν πέντε νίκες και μία ήττα, αυτή από την Αγία Άννα, με τους βαθμούς που συγκέντρωσαν να είναι 15.

 

Τα αποτελέσματα

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στους αγώνες του Ολυμπιακού, καθώς και οι σκόρερ έχουν ως εξής: Ολυμπιακός-Αίας Σ. 2-1 (Μπλατσέρης, Κ.Σ. Καμπέρης), Τοξότης-Ολυμπιακός 0-3 (Παπακώστας, Πετράκος, Κατσαγεωργίου), Ολυμπιακός-Αγχίαλος 4-0 (Κατσαγεωργίου 2, Σέττος, Καρατσόλης), Ολυμπιακός-Αστέρας 2-1 (Κούλπας, Πετράκος), Θησέας-Ολυμπιακός 1-3 (Γκαλίτσιος, Σέττος, Μπλατσέρης), Ολυμπιακός-Γ.Σ. Αλμυρού 1-0 (Τασιούλης), Πύρασος-Ολυμπιακός 1-2 (Τασιούλης, Παπακώστας), Ολυμπιακός-Ρήγας 1-0 (Κούλπας), Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-4 (Σέττος, Αναστασίου, Ματέα, Μπλατσέρης), Ολυμπιακός-Ακρόπολη 7-0 (Καρατσόλης 2, Αναστασίου 2, Πετράκος, Μπλατσέρης, Γιαρλέλης), Αγία Άννα-Ολυμπιακός 1-0, Σαρακηνός-Ολυμπιακός 4-6 (Μπλατσέρης 3, Πετράκος, Κ.Σ. Καμπέρης, Σκοπελίτης).

 

Σε όλα τα ματς

έπαιξε ο Σκοπελίτης

Ο προπονητής Στέλιος Αρσένος έχει χρησιμοποιήσει έως τώρα 24 ποδοσφαιριστές, με τον Φίλιππο Σκοπελίτη να είναι ο μοναδικός που έχει παίξει και στους 12 αγώνες. Άλλοι οκτώ παίκτες έχουν χάσει μόνο ένα ματς και έτσι μετρούν 11 συμμετοχές. Αυτοί είναι οι: Γιώργος Μπλατσέρης, Μπάμπης Πετράκος, Δημήτρης Σέττος, Αντώνης Κατσαγεωργίου, Αποστόλης Κούλπας, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, Θάνος Κυρίτσης, Θανάσης Κακάμης. Δέκα εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχουν οι Γιώργος Παπακώστας και Άγγελος Σταυράκης, ακολουθεί με εννέα ο Κώστας Σ. Καμπέρης και με οκτώ οι Αλέκος Αναστασίου, Φώτης Καρατσόλης, Βαγγέλης Νούσιος. Επτά είναι οι φετινές συμμετοχές του Μάριου Παπαδήμου, έξι του Δημήτρη Τασιούλη, του Φρανσίσκο Χοσέ Ματέα και του Χρήστου Τζέκα. Ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου έπαιξε σε τέσσερα ματς, ο Δημήτρης Γιαρλέλης σε τρία, ο Νίκος Φλίγκος σε δύο και τέλος μία παρουσία έχουν ο Κώστας Θ. Καμπέρης και ο Βασίλης Σταυραντώνης.

 

Πρώτος σκόρερ

ο Μπλατσέρης

Ο Γιώργος Μπλατσέρης είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Με το «χατ τρικ» που σημείωσε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Σαρακηνό έφτασε στα επτά γκολ. Ο Μπάμπης Πετράκος πέτυχε τέσσερα τέρματα, ενώ από τρία έχουν στο ενεργητικό τους οι Δημήτρης Σέττος, Αντώνης Κατσαγεωργίου, Αλέκος Αναστασίου, Φώτης Καρατσόλης. Δύο φορές έχουν σκοράρει οι Αποστόλης Κούλπας, Γιώργος Παπακώστας, Κώστας Σ. Καμπέρης, Δημήτρης Τασιούλης και από μία οι Φίλιππος Σκοπελίτης, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, Φρανσίσκο Χοσέ Ματέα και Δημήτρης Γιαρλέλης.

 

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

“Τα χέρια δεν χτυπάνε, τα χέρια αγαπάνε” στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλμυρού

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της σχολικής βίας οι μαθητές και οι μαθήτριες…

12 Μαρτίου 2024

Δήμος Βόλου: Σύμβαση για εναλλακτική διαχείριση δημοτικών αποβλήτων συσκευασίας

  Στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου που συνεδριάζει αύριο Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα…

12 Μαρτίου 2024

Προήχθη σε υποστράτηγος ο Ιωάννης Χειμαριός

Στον βαθμό του Υποστρατήγου προήχθη ο Διευθυντής Αεροπορίας Στρατού στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, Ιωάννης Χειμαριός.…

12 Μαρτίου 2024

Πρόσληψη 40 ημερομισθίων στον Δήμο Ρήγα Φεραίου

  Συνολικά 20 άτομα για τον Μάρτιο και 20 για τον Απρίλιο, τα οποία θα…

12 Μαρτίου 2024

ΚΗΔΕΙΑ ΣΩΤΗΡΙΟ ΠΑΔΓΙΩΤΗ

Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού, αδελφό και θείο ΣΩΤΗΡΙΟ ΠΑΔΓΙΩΤΗ Ετών 96 κηδεύουμε σήμερα…

12 Μαρτίου 2024

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

  Συνεδριάζει την ερχόμενη Πέμπτη 14 Μαρτίου (7μ.μ.) το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, με βασικότερα προς…

12 Μαρτίου 2024