Τοπικά

Χρ. Τριαντόπουλος: Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του γραφείου στον Αλμυρό

Τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του στον Αλμυρό πραγματοποίησε την Τρίτη 2 Ιουλίου ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο νέο γραφείο του στην οδό Θερμοπυλών, στο κέντρο του Αλμυρού για να στηρίξει την προσπάθεια του υποψηφίου, με τέσσερις ημέρες να απομένουν για τις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής. Ο κ. Τριαντόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο του Αλμυρού ο οποίος από την πρώτη στιγμή στήριξε την προσπάθεια του για να αλλάξουν και να βελτιωθούν τα πράγματα στον τόπο μας. Μία προσπάθεια που εντατικοποιείται μέχρι την Κυριακή ώστε να γίνει πράξη η απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας και της Μαγνησίας για πολιτική αλλαγή, δημιουργώντας συνθήκες ευημερίας για την πατρίδα μας, τη Μαγνησία και τον Αλμυρό.

Η οικονομία της περιοχής του Αλμυρού έχει αρκετές δυνατότητες σε τομείς όπως η πρωτογενής παραγωγή, η μεταποίηση, αλλά και ο τουρισμός -σε διάφορες διαστάσεις. Ειδικότερα και λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις που δρομολογούνται στο πλαίσιο της νέας εποχής, η ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού μπορεί να αποκτήσει ιδιαίτερη δυναμική αξιοποιώντας, αλλά και συνδυάζοντας μιας σειρά από παράγοντες και συνθήκες. Παράγοντες και συνθήκες όπως είναι η κομβική γεωγραφική της θέση στο δίκτυο μεταφορών (λιμάνι, εθνική οδός, αεροδρόμιο), η ποιοτική αγροτική παραγωγή, η βιομηχανική περιοχή, το πολιτιστικό ανάγλυφο της περιοχής, τα σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης τουριστικών υποδομών (μεγάλες και μικρές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις), η διαφοροποίηση ως προς τους τουριστικούς προορισμούς που μπορούν να αξιοποιηθούν (θρησκευτικός τουρισμός, ορεινός τουρισμός, λίμνες, αγροτουρισμός, εποχικός τουρισμός), και τα περιθώρια οικιστικής ανάπτυξης για την προσέλκυση μακροχρόνιας φιλοξενίας (παραθερισμός και τρίτη ηλικία). Λαμβάνοντας υπόψη την εργατικότητα, αλλά και την επιχειρηματικότητα των κατοίκων της περιοχής, διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν οι προοπτικές για να τροχοδρομηθεί η περιοχή σε μία πορεία διατηρήσιμης ανάπτυξης. Σε αυτό το πλαίσιο, μια σειρά από υποδομές, αλλά και αναπτυξιακές δράσεις είναι απαραίτητες για να προκύψουν εισοδήματα και συνθήκες ευημερίας για τους πολίτες της περιοχής. Ο υποψήφιος βουλευτής κινείται εδώ και αρκετό καιρό προς αυτή την κατεύθυνση, με τη διάθεση της συνεισφοράς του να θεωρείται δεδομένη.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τροχαίο στη Λαρίσης – photos

Τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στη Λαρίσης. Σύμφωνα με πληροφορίες Ι.Χ. όχημα που οδηγούσε άνδρας…

24 Νοεμβρίου 2023

Ισραήλ: Με λούτρινα και παιχνίδια περιμένουν στα νοσοκομεία τα παιδάκια που κρατούνταν όμηροι και απελευθερώθηκαν

Συγκινητικές εικόνες εκτυλίσσονται σήμερα στο Ισραήλ, όπου επιστρέφουν οι 13 όμηροι που κρατούσε η Χαμάς. Ανάμεσά τους βρίσκονται…

24 Νοεμβρίου 2023

Παιδική πορνογραφία: Στα χέρια της αστυνομίας 25χρονος – Πώς διεθνής έρευνα «ξεσκέπασε» τη δράση του

Μία ακόμα υπόθεση φρίκης, παιδικής πορνογραφίας έρχεται να συγκλονίσει τη χώρα μας, καθώς στις «δαγκάνες»…

24 Νοεμβρίου 2023

Προαστιακός ξεκίνησε για το Αεροδρόμιο αλλά βρέθηκε στα Λιόσια – Νέα ιστορία ελληνικής παράνοιας

Απίστευτο αλαλούμ και μπέρδεμα που σίγουρα δεν συνάδει με τις υποδομές και τις μεταφορές μίας…

24 Νοεμβρίου 2023

Σωματίδιο εξαιρετικά υψηλής ενέργειας πέφτει στη Γη από το… πουθενά

Οι αστρονόμοι εντόπισαν ένα σπάνιο και εξαιρετικά υψηλής ενέργειας σωματίδιο που πέφτει στη Γη, το…

24 Νοεμβρίου 2023

Ελένη Τοπαλούδη: Αγωγή σε βάρος των δολοφόνων της κατέθεσαν συγγενείς της – Ζητούν 980.000 ευρώ

Αγωγή σε βάρος των δολοφόνων της Έλενης Τοπαλούδη κατέθεσε η οικογένεια της αδικοχαμένης φοιτήτριας που…

24 Νοεμβρίου 2023