Αθλητισμός

Χωρίς τρεις παίκτες ο Βόλος με τον Ολυμπιακό

Η έξοδος στο «Κλ. Βικελίδης» δεν απέφερε κάποιο θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Βόλου, καθώς οι «κυανέρυθροι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και γνώρισαν βαριά ήττα από τον Άρη με 4-0. Αυτή ήταν η όγδοη φετινή και η έκτη ήττα εκτός έδρας. Η ομάδα δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο ημίωρο και το ματς κρίθηκε από νωρίς.
Η ομάδα πλήρωσε και τις απουσίες που είχε (Τσοκάνης, Δημόπουλος που ήταν τιμωρημένοι), ενώ την τελευταία στιγμή δεν αγωνίστηκε ο τερματοφύλακας Μελίσσας, τραυματίας είναι και ο Ζοάο (παρότι ήταν στην 18αδα), ενώ ο Γέντρισεκ που προερχόταν από τραυματισμό έμεινε στον πάγκο.
Είναι γεγονός, πως ο Βόλος δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός, δημιούργησε ελάχιστες καλές επιθετικές προσπάθειες στο παιχνίδι και πλήρωσε για μία ακόμη φορά τα λάθη του στην άμυνα. Η ανασταλτική λειτουργία αποτελεί την «αχίλλειο πτέρνα» της ομάδας, καθώς τα 28 γκολ παθητικό σε 15 ματς είναι πολλά, με τον Βόλο να διαθέτει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Ο γυμναστής του Βόλου, Τριαντάφυλλος Οικονόμου, εκπροσώπησε την ομάδα στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από τον Άρη και αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του Χουάν Φεράντο, ο οποίος για δεύτερη σερί ματς δεν μπόρεσε να κοουτσάρει την ομάδα (στον πάγκο κάθισε ο συνεργάτης του Βίκτορ Μπασάντρε). Ο Ισπανός τεχνικός παραμένει σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει στις τελευταίες ημέρες με το μάτι του και όπως διευκρίνισε ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου…«είναι καλύτερη η κατάστασή του, ωστόσο πρέπει να τον παρακολουθούν οι γιατροί και να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο υποτροπής. Δεν πήρε ακόμη εξιτήριο και περιμένουμε τις επόμενες ημέρες να είναι μαζί μας».
Αναφερόμενος στο παιχνίδι, στάθηκε στα λάθη των παικτών. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Δεχθήκαμε γκολ από δικά μας λάθη. Οι παίκτες του Άρη τα εκμεταλλεύτηκαν και πήγαμε στο ημίχρονο το σκορ να είναι στο 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα, δώσαμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά, αλλά και να ξεκουράσουμε παίκτες ενόψει του αγώνα της Κυριακής».

Αύριο με Ολυμπιακό
Το πρωτάθλημα για τους «κυανέρυθρους» συνεχίζεται αύριο Κυριακή, με το παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο της Σούπερ Λιγκ Ολυμπιακό. Όπως γίνεται αντιληπτό, το έργο του Βόλου είναι εξαιρετικά δύσκολο, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, με εξαιρετικό ρόστερ, η οποία συνεχίζει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα, έχοντας να επιδείξει 11 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.
Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από μια άνετη νίκη με 4-1 επί της ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη, σημειώνοντας μάλιστα και τα τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, ρίχνοντας το ρυθμό τους στην επανάληψη.
Στον Βόλο επιστρέφει ο Τάσος Τσοκάνης,ο οποίος εξέτισε την ποινή του, όχι όμως και ο Στέργιος Δημόπουλος, που είναι τραυματίας από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο Ζοάο είναι τραυματίας, ενώ δέχθηκε κίτρινη κάρτα στον πάγκο στο ματς με τον Άρη, συμπλήρωσε τέσσερις και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Ολυμπιακό. Όσον αφορά τον Γέντρισεκ, το πιθανότερο είναι ο Σλοβάκος επιθετικός να αγωνιστεί κανονικά.

Αιφνιδιαστικός έλεγχος ντόπινγκ σε τέσσερις παίκτες του Βόλου
Το ΕΣΚΑΝ πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ σε τέσσερις ποδοσφαιριστές της ομάδας του Βόλου. Λίγα μόλις 24ωρα μετά το αίτημα που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ΕΣΚΑΝ για έλεγχο ντόπινγκ σε τουλάχιστον οκτώ παίκτες του Βόλου, ενόψει του κυριακάτικου μεταξύ τους αγώνα, κλιμάκιο του φορέα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού και πήρε δείγμα από τέσσερις ποδοσφαιριστές.
Υπενθυμίζεται, ότι οι Πειραιώτες είχαν ζητήσει τον έλεγχο και υποστήριζαν ότι είναι διατεθειμένοι να καλύψουν και τα έξοδα της διαδικασίας, αλλά το Συμβούλιο απάντησε αρνητικά, βγάζοντας και ανακοίνωση.

Οδηγίες προς τους φιλάθλους για το αυριανό παιχνίδι
Τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα τιμώνται 15 ευρώ για όλες τις Θύρες (πλην της θύρας VIP) και θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους της κάρτας φιλάθλου της ΠΑΕ Βόλος. Η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με τις οδηγίες προς του φιλάθλους, που θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Βόλος, για να μην ταλαιπωρηθούν οι φίλοι της ομάδας σχετικά τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής Βόλος-Ολυμπιακός, αλλά και την προσέλευσή τους στο Πανθεσσαλικό, ενημερώνει τα εξής:
Τα εισιτήρια του αγώνα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους της κάρτας φιλάθλου της ΠΑΕ Βόλος.
Αυτή την εβδομάδα και μέχρι τον αγώνα της Κυριακής δεν θα εκδίδονται νέες κάρτες φιλάθλου.
Την ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου θα παραμείνουν κλειστά.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ Βόλος (Αργοναυτών 15) με την επίδειξη της κάρτας φιλάθλου, με τον κάθε φίλο της ομάδας να μπορεί να προμηθευτεί μόνο ένα εισιτήριο.
Κανένας φίλαθλος δεν θα περάσει την πρώτη ζώνη ασφαλείας στο Πανθεσσαλικό στάδιο, χωρίς εισιτήριο.
Οι φίλοι του Βόλου που έχουν προμηθευτεί το εισιτήριο τους, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητά τους για τυχόν ταυτοπροσωπία.
Οι φίλοι του Βόλου θα εισέρχονται από την 2η Πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού σταδίου
Ωράριο λειτουργίας γραφείων ΠΑΕ Βόλος: Σάββατο: 9 π.μ.-2 μ.μ.,
Κυριακή (ημέρα αγώνα): 9 π.μ.-3.30 μ.μ.».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Μαγνησία:Φόβοι και ελπίδες για εμπόρους και ξενοδόχους

Το εμπόριο αντιμετωπίζει δυσκολίες, όμως, οι μικρές επιχειρήσεις έχουν το συγκριτικό πλεονέκτημα, ενώ το ηλεκτρονικό…

5 Ιανουαρίου 2024

Μαγνησία:Δύσκολη η επάνοδος για 3.000 πληγείσες επιχειρήσεις

  Τρεις μήνες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Μαγνησία και εκατοντάδες επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημιές,…

5 Ιανουαρίου 2024

Σοκαριστικό δυστύχημα στην Ινδονησία: Νεκροί και τραυματίες μετά από σύγκρουση τρένων – Εικόνες από το σημείο

Σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Ινδονησία, μετά από σύγκρουση δύο τρένων με…

5 Ιανουαρίου 2024

Πλήρωσαν 2.500 ευρώ για τον φόνο του γαμπρού τους – Ο Τσετσένος εκτελεστής και η προσφυγή στον Άρειο Πάγο

Στο φως της δημοσιότητας επανήλθε και πάλι η τραγική υπόθεση της εκτέλεσης συμβολαίου θανάτου στη…

5 Ιανουαρίου 2024

«Μην τολμήσεις να μιλήσεις γιατί θα σε μαχαιρώσουμε» – Νέες αποκαλύψεις για την επίθεση στον 14χρονο

Ένα νέο στοιχείο που δείχνει τη βιαιότητα των τριών ατόμων που επιτέθηκαν σε 14χρονο στην…

5 Ιανουαρίου 2024

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Παρασκευής 5/1

Το σημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει ως εξής: ΕΡΤ 3 21.30 Ουγγαρία-Ελλάδα -Ζ- (Ευρωπαϊκό…

5 Ιανουαρίου 2024