Τοπικά

Χειρουργικές μάσκες πρόσφερε στο Νοσοκομείο Βόλου η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Αναγνωρίζοντας τον δύσκολο αγώνα γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού της Μαγνησίας που καθημερινά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη και οι δύο Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλίας κ.κ. Μόρας και Ιγγλέσης προχώρησαν στη δωρεά χειρουργικών μασκών προς το Νοσοκομείο Βόλου, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα το έργο τους.

Το πρωί της Τρίτης 17-11-2020 οι κ.κ. Μαλινδρέτος Παύλος, πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών Νοσοκομείου Βόλου και Καραμέτος Ηλίας Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βόλου, βρέθηκαν στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων και στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη κ. Κολυνδρίνη, προκειμένου να παραλάβουν κιβώτια με χειρουργικές μάσκες.

Οι κ.κ. Μαλινδρέτος και Καραμέτος ευχαρίστησαν θερμά τους τρεις Αντιπεριφερειάρχες για την δωρεά μασκών και την έμπρακτη στήριξή τους στο έργο των ιατρών και των νοσηλευτών που παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους, περιθάλποντας ασθενείς.

Από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη τους ευχαρίστησε δημόσια για όλα όσα προσφέρουν καθημερινά, βιώνοντας δύσκολες καταστάσεις, ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της πανδημίας. Τους υπογράμμισε δε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας από την πρώτη ημέρα εκδήλωσης της πανδημίας στη χώρα μας, με μπροστάρη τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, με σωστό και στρατηγικό σχεδιασμό, με έγκαιρο σχέδιο δράσης, εφοδίασε, με όσα μέσα διέθετε, τις υγειονομικές μονάδες της Θεσσαλίας με τα απαραίτητα υλικά, ικανοποιώντας τις ανάγκες των δημόσιων νοσοκομείων σε αυτή την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου σε Α’ και Β’ ΕΠΣΘ

Τα αποτελέσματα στους αγώνες του Σαββάτου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ ήταν τα εξής: Α’ ΕΠΣΘ…

6 Ιανουαρίου 2024

Καταγγέλλει παίκτη του Ολυμπιακού ότι γρονθοκόπησε τον προπονητή ο Α.Ο. Σκιάθου

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Α.Ο. Σκιάθου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση…

6 Ιανουαρίου 2024

Ισοπαλία σοκ του Ολυμπιακού με την Σκιάθο (1-1)

Με αποτέλεσμα σοκ άρχισε το 2024 ο Ολυμπιακός, καθώς παραχώρησε 1-1 στην Σκιάθο για την…

6 Ιανουαρίου 2024

Απίστευτο περιστατικό στη Φθιώτιδα: Άγνωστοι μπήκαν σε ελαιοπερίβολο και έκλεψαν όλες τις ελιές

Αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε 58χρονος που επισκέφθηκε το ελαιοπερίβολό του σε περιοχή της…

6 Ιανουαρίου 2024

Καθαγιασμός των υδάτων στον Δήμο Ζαγοράς-Μουρεσίου – Κων. Καραγεωργίου: Γιορτάζουμε όλοι μαζί, ενωμένοι θα τα καταφέρουμε

Με λαμπρότητα και παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε σήμερα σε περιοχές του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου…

6 Ιανουαρίου 2024

Μαθητής έπιασε πρώτος τον Σταυρό σε παραλία της Εύβοιας

Εξι θαρραλέοι μαθητές βούτηξαν στην Εύβοια και έδωσαν μάχη για τον Τίμιο Σταυρό στα φετινά…

6 Ιανουαρίου 2024