Αθλητισμός

Χειμερινή ενίσχυση στις ομάδες της ΕΠΣΘ

Αρκετές ομάδες που μετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ εξέδωσαν ανακοινώσεις το περασμένο τριήμερο που αφορούν την μεταγραφική τους ενίσχυση.

Ας ξεκινήσουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου που ανακοίνωσε την ένταξη των Ζέρη (φωτό) και Σιόβα και το «διαζύγιο» με τον Τζέκα, ενώ παραδέχθηκε ότι υπάρχει θέμα με το δελτίο του Ζαμπράνο.

«Ανακοινώνεται κι επίσημα η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζέκα, ο οποίος θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Κίσσαβου Συκουρίου. Ο Ολυμπιακός Βόλου FC ευχαριστεί τον Χρήστο για τις υπηρεσίες του. Οι πόρτες της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτές.

Σχετικά με τον πολλά υποσχόμενο 19χρονο επιθετικό Σεμπαστιάν Ζαμπράνο, η διεθνής μεταγραφή του έχει εγκριθεί από την 24η.10.2023. Δεν γνωρίζουμε το λόγο που ακόμα δεν είμαστε σε θέση να εκδώσουμε το δελτίο του. Κάνουμε μια προσπάθεια για επένδυση στο μέλλον με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ακόμα και στην πρώτη κατηγορία άλλων χωρών, αλλά αν χρειαστεί να κοιτάξουμε μπροστά στις ανάγκες της ομάδας, θα το κάνουμε. Ανακοινώνεται επίσημα η έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Κωνσταντίνο Σιόβα τον οποίο καλωσορίζουμε. Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται απο τις ακαδημίες του συλλόγου μας με τελευταίο του σταθμό την ομάδα του Μαγνησιακού. Ανακοινώνεται επίσημα η επιστροφή του Αλέξανδρου Ζέρη τον οποία καλωσορίζουμε ξανά στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Ο Αλέξανδρος θα ξαναφορέσει την φανέλα μας ενώ πέρυσι οδήγησε την ομάδα του Πανσερραϊκού στην Σούπερ Λιγκ».

Ζέρης και Σιόβας έπαιζαν τελευταία στον Μαγνησιακό, με την Αγία Άννα να ανακοινώνει και αυτή τρεις παίκτες από την ίδια ομάδα και συγκεκριμένα τους Σωκράτη Τόγια, Δημήτρη Καλτσουνά, Σέρτζιο Αϊντίνι: «Ο Α.Σ. «Η Αγία Άννα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Τόγια Σωκράτη, Καλτσουνά Δημήτρη, Αϊντίνι Σέρτζιο. Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές την περσινή χρονιά αγωνίστηκαν με την ομάδα Κ19 της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 όπου και αναδείχθηκαν πρωταθλητές στην κατηγορία τους. Το πρώτο μισό της φετινής χρόνιας αγωνίστηκαν με την ομάδα του Μαγνησιακού στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα μας ευχαριστεί τον Μαγνησιακό για την συνεργασία».

Οι Γιώργος Φιλοσόγλου και Σταύρος Καραγεωργόπουλος είναι τα νέα αποκτήματα του Γ.Σ. Αλμυρού. Η ανακοίνωση: «Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Σταύρου Καραγεωργόπουλου από τα τμήματα υποδομής του ΝΠΣ Βόλος και του Γιώργου Φιλοσόγλου από τον Ρήγα Φεραίο. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα και τους ευχόμαστε υγεία και μια καλή σεζόν με τον σύλλογό μας».

Την επιστροφή του Αντώνη Ράπτη στην ομάδα ανακοίνωσε ο Αίας Σούρπης. «Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή -επιστροφή για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Αντώνης Ράπτης θα φορέσει ξανά τα κιτρινόμαυρα καθώς αποκτήθηκε από την ομάδα του Πελασγιακού.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής».

Ένα μεγάλο ταλέντο από την περιοχή ενέταξε στο δυναμικό του ο Α.Σ. Αγχίαλος Φθιώτιδες/Θήβες. Πρόκειται για τον γεννημένο στις 17/6/2006 Κυριάκο Ερρινάκη που προέρχεται από τον Πύρασο, ενώ αγωνίζεται τόσο ως εξτρέμ, όσο και ως φορ.

Επίσης, ο Αστέρας Ριζομύλου έκανε δικό του τον Περικλή Χριστίδη, ο οποίος έπαιζε στον Μαγνησιακό.

Ο Σαρακηνός προχώρησε στην απόκτηση του επιθετικού Αλέξανδρου Σιώμου και του πλάγιου μπακ-χαφ Γιώργου Κρανιά από τον Μαγνησιακό, ενώ πήρε ακόμη έναν ακραίο αμυντικό, τον Γρηγόρη Χατζηεφραιμίδη του Ανθίμου Γαζή.

Στον Α.Ο. Σκιάθου ήδη έκανε ντεμπούτο ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κοντοστάθης, που φέτος ήταν στον Μαγνησιακό. Στους νησιώτες θα πλαισιώσει τους Θανάση Καποτά και Χριστόφορο Τσάκο.

Οκτώ παίκτες ανακοίνωσε ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας. Μεταξύ άλλων τονίζει η διοίκησή του: «Αποκτήθηκαν κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από τον Μαγνησιακό οι ταλαντούχοι Ηρακλής Βαρελόπουλος (18 ετών που αγωνίζεται ως δεξί μπακ-χαφ) και Δημήτρης Καρμάγαλος (19 ετών που καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας). Επίσης, επέστρεψαν ο 21χρονος τερματοφύλακας Φανούρης Χατζηαντωνίου που μέχρι πρότινος κάλυπτε την εστία του Νηλέα, όπως και ο έμπειρος μέσος Διονύσης Αγκόλι που ανήκε στην Α.Ε. 2002. Επέστρεψε και ο γηγενής 18χρονος Ευστάθιος Πριτσίνης.

Ακόμα, αποκτήθηκε ο Δημήτρης Γεωργίου που παίζει ως αμυντικό χαφ από Νηλέα και με «πλούσιες» παραστάσεις από Γ’ Εθνική (Αγία Παρασκευή και Ατρόμητος Πειραιά), ενώ ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα από τις ακαδημίες του Βύζαντα Μεγάρων.

Ο σέντερ φορ Σκέρντι Σουλάι θα φορέσει την φανέλα του Πανιωνίου με θητεία σε Μαγνησιακό (2016-2018), Κ19 Απόλλωνα Λάρισας (2018-2019), ΑΣΒ Πύρρος (2019-2021), Γ.Σ. Αλμυρού (2021-2022) και Α.Ε. 2002 (2022 μέχρι τώρα). Τέλος, ο κύκλος των μεταγραφών κλείνει με τον 20χρονο δεξιό οπισθοφύλακα Χριστόφορο Καραΐσκο προερχόμενο από τον Άθλο Αλμυρού».

Τριπλό ήταν το μεταγραφικό χτύπημα της Δάφνης. Πρόσθεσε πολύτιμη εμπειρία στην αμυντική της γραμμή αποκτώντας τον Φίλιππο Ρουκά, που έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της ΕΠΣΘ με τελευταία τον Ατρόμητο. Επίσης, απέκτησε τον μέσο Ηρακλή Νικολούλη από τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς και τον τερματοφύλακα Σπύρο Φώτο από τον Ρήγα Φεραίο.

 

 

Στις 10 έφτασαν οι χειμερινές μεταγραφές της Ε.Λ. Νηλέα. Τελευταία αποκτήματα είναι ο Ευριπίδης Καζάκης από τον Πανιώνιο, ο Νίκος Χιώτης από τον Ελευθεριακό και ο τερματοφύλακας Σωτήρης Λούκας.

Τέλος, η Α.Ε. 2002 γνωστοποίησε την απόκτηση δύο νεαρών και συγκεκριμένα του Βασίλη Χριστοδούλου και του Πάρη Κουτρουμπέλια.

 

Share
Ετικέτες: ΕΠΣΘ

Πρόσφατα άρθρα

Πρωτιά σε διαγωνισμό για 1ο ΓΕΛ Βόλου – Μαθητές μεγιστοποιούν τα κέρδη εικονικής εταιρείας

Το επιχειρηματικό τους ταλέντο δείχνουν τέσσερις μαθητές του 1ου ΓΕΛ Βόλου που κατάφεραν στο πλαίσιο…

12 Μαρτίου 2024

Αρνητική πρωτιά της Θεσσαλίας για το bullying

Ιδιαίτερα αυξημένα εμφανίζονται τα περιστατικά εκφοβισμού στην Ελλάδα: 1 στα 3 παιδιά δηλώνει ότι έχει…

12 Μαρτίου 2024

Βιωματικά εργαστήρια για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του σχολικού εκφοβισμού στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου

Η 6η Μαρτίου έχει οριστεί ως πανελλήνια ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και Εκφοβισμού. Με…

12 Μαρτίου 2024

Εκπαιδευτική επίσκεψη του 1ου ΕΠΑΛ Βόλου στο ξενοδοχείο «Φίλιππος»

  Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024, μαθητές και μαθήτριες της Γ ’Λυκείου του 1ου ΕΠΑ.Λ.…

12 Μαρτίου 2024

Λάρισα: Ανησυχία για τη δημόσια υγεία – Συνοικία γέμισε ποντίκια

Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει τους τελευταίους στην πόλη της Λάρισας και ειδικά στη συνοικία της…

12 Μαρτίου 2024

«Πάμε σαν άλλοτε» από την Εστία «Ίωνες»

  Η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «Ίωνες» παρουσιάζει την εκδήλωση «Πάμε σαν άλλοτε»…

12 Μαρτίου 2024