Αθλητισμός

Αυλαία στον α’ γύρο της Γ’ Εθνικής

Το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής έφτασε στα μισά του… δρόμου. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται σήμερα με τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής, τα οποία αρχίζουν στις 3 μ.μ. Από τις ομάδες της Μαγνησίας μόνο ο Διαγόρας θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας, υποδεχόμενος τον Δία Δίου. Ο Θησέας θα παίξει στην Τσαριτσάνη με τον Οικονόμο, ενώ ο Γ.Σ. Αλμυρού αντιμετωπίζει στην Κατερίνη την Α.Ε. Καρίτσας.

Διαγόρας-Δίας
Με τον Στέλιο Αρσένο για πρώτη φορά στον πάγκο του ο Διαγόρας θα επιδιώξει και την πρώτη νίκη στο «σπίτι» του. Η ομάδα του Στεφανοβικείου δεν έχει γευτεί τη χαρά της κατάκτησης των τριών βαθμών στο γήπεδό της, αφού και οι δύο φετινές της νίκες είναι εκτός έδρας.
Όμως σήμερα πρέπει να μπει τέλος σε αυτό αρνητικό σερί απέναντι σε μία ομάδα που δεν αποτελεί φόβητρο. Μάλιστα, μόλις πριν δύο εβδομάδες την είχε αντιμετωπίσει ο κ. Αρσένος ως τεχνικός του ΓΣΑ, οδηγώντας την πρώην ομάδα του στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Για το σημερινό ματς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Αλεξίου (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες) και των τραυματιών Πρασσά και Καραμανλή. Στη διάθεσή του βρίσκονται οι: Πρίφτης, Κουτσιρίμπας, Καραμπούζης, Σπαθής, Λάιος, Δίντσης, Βουραζέρης, Σπ. Καραπλιάγκος, Παπαγεωργίου, Σιγαλάκος, Καλλιακούδας, Κ. Καραπλιάγγος, Ντάφος, Μπλέντι, Κυριάκος, Κουβελάς, Αλαμάνης, Τανός, Καλύβας, Ζιάκας.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Θωμάς Μπουρουτζίκας της ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς από την ίδια Ένωση τους Χρήστο Νάκα και Μιλτιάδη Μπουρονίκο. Παρατηρητής της παραπάνω τριάδας θα είναι ο Χαράλαμπος Νικολαΐδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οικονόμος-Θησέας
Στην Τσαριτσάνη ταξιδεύει σήμερα ο Θησέας για να αναμετρηθεί με τον τοπικό Οικονόμο. Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Προέρχονται από νικηφόρο αποτέλεσμα και θα επιδιώξουν να προσθέσουν μία ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό τους.
Ο τραυματίας Κυρίτσης και ο ανέτοιμος Ζαχαράκης δεν υπολογίζονται από τον προπονητή Λάκη Μπακάλη, ενώ στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι: Κεφαλάς, Ντ. Βαν Ντε Γουίχε, Ιακωβίδης, Ιωαννίδης, Μπόρας, Γιαουπλάρι, Ερ. Βαν Ντε Γουίχε, Διαμαντόπουλος, Παναγιώτου, Γαλανόπουλος, Χατζησταμάτης, Λίτσος, Νιαώτης, Κοτζαθανάσης, Οικονόμου, Λουμάνι, Πέτσης, Ζάχος, Σιώμος, Βλάχος.
Το σημερινό παιχνίδι θα διευθύνει διαιτητής της ΕΠΣ Πιερίας. Πρόκειται για τον Ιωάννη Παραδεισόπουλο, που ως βοηθούς θα έχει τους Ιωάννη Μηνούδη και Βασιλεία Τσικλητάρη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής τους θα είναι ο Ματθαίος Κοφίτσας της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Α.Ε. Καρίτσας-Γ.Σ. Αλμυρού
Στο γήπεδο του Βατανιακού Κατερίνης ο Γ.Σ. Αλμυρού θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Καρίτσας. Οι «κυανόλευκοι» έχουν τρομερά δύσκολο έργο λόγω της δυναμικότητας των αντιπάλων, αλλά και των δικών τους εσωτερικών προβλημάτων.
Μετά την αποχώρηση του Στέλιου Αρσένου από την τεχνική ηγεσία την ομάδα θα κοουτσάρει ο Φώτης Καραγιώργος, που σίγουρα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Δημηνά.
Δικαίωμα συμμετοχής στο ματς έχουν οι: Κοντογεωργάκης, Χαρχαλάκης, Πατσής, Λάμπος, Αγγελής, Κυριάκος, Παπακώστας, Χολέβας, Καραγεωργόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντόντας, Ζενούνης, Καναβός, Αγιασιώτης, Δερμιτζάκης, Ρακής, Τζαφλέρης, Αϊδής, Αράπης, Αναστασίου, Βουρδάκης, Δήμος, Νικογιάννης, Αρ. Χριστοδουλόπουλος, Γ. Χριστοδουλόπουλος. Ωστόσο, είναι άγνωστο αν θα ταξιδέψουν όλοι στην Κατερίνη, αφού κάποιοι σκέφτονται ήδη τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.
Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος με συνεργάτες τους Γιώργο Ταγκαλίδη και Νίκο Αρέστη. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Πέλλας. Χρέη παρατηρητή στο ματς αυτό ανατέθηκαν στον Γιώργο Μπάρα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Το σημερινό πρόγραμμα
Για την 13η ημέρα της Γ’ Εθνικής θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 3 μ.μ. οι κάτωθι αναμετρήσεις:
Μετέωρα-Ποταμιά
Διαγόρας-Δίας Δίου
Αταλάντη-Α.Ο. Σελλάνων
Α.Ε. Καρίτσας-Γ.Σ. Αλμυρού
Διγενής-Πιερικός
Ατρόμητος Παλ.-Ηρακλής Λ.
Οικονόμος-Θησέας

Η βαθμολογία
(12η αγωνιστική)
1. Πιερικός 24-2 31
2. Ηρακλής Λ. 17-14 23
3. Θησέας 25-15 22
4. Α.Ε. Καρίτσας 23-11 21
5. Α.Ο. Σελλάνων 12-9 20
6. Οικονόμος 12-12 17
7. Ατρόμητος Παλ. 13-13 16
8. Αταλάντη 12-18 16
9. Γ.Σ. Αλμυρού 12-15 14
10. Διγενής 20-18 14
11. Δίας Δίου 13-23 13
12. Διαγόρας 9-15 11
13. Μετέωρα 8-14 11
14. Ποταμιά 6-26 2

Share

Πρόσφατα άρθρα

Κίνητρα για να «βγουν» στην αγορά περισσότερα ακίνητα

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, πολιτικού μηχανικού - κατασκευαστή PKK Constructions Ζήτημα των ημερών αποτελεί η έλλειψη…

4 Φεβρουαρίου 2024

Ίντερσεξ, ένα θέμα που αφορά όχι μόνο τη νέα γενιά, αλλά και μεγάλο τμήμα της κοινωνίας -Συνέντευξη των εκπροσώπων της Intersex Greece στη «Θ»

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, ώρα 19.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc…

4 Φεβρουαρίου 2024

7ος τόμος Υπέρεια με τα Πρακτικά του Ζ’ Διεθνούς Συνεδρίου «Φεραί-Βελεστίνο-Ρήγας»

Παρελήφθησαν τελικά τα εκτυπωμένα Πρακτικά του Ζ’ Διεθνούς Συνεδρίου «Φεραί-Βελεστίνο-Ρήγας», που με τη συμμετοχή των…

4 Φεβρουαρίου 2024

Ντουμπάι: Δραστηριότητες στην έρημο

Της Άννας Μαρίας Κουτσιρίμπα - Σεμιλιέτωφ, φιλολόγου - συγγραφέα* Δεν θα χάσουμε την ευκαιρία να…

4 Φεβρουαρίου 2024

Αγροτικές κινητοποιήσεις: Την Τρίτη στη Νίκαια οι αποφάσεις για τα επόμενα βήματα

Από τη Θεσσαλονίκη και την Agrotica, στα μπλόκα και την Τρίτη στη Νίκαια της Λάρισας…

4 Φεβρουαρίου 2024

Αποστολή 17 παικτών έχει η Νίκη για τον αγώνα με ΑΕΚ Β’

Μόλις 17 ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεσή του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος για το αυριανό παιχνίδι με…

4 Φεβρουαρίου 2024