Τοπικά

Αθώος ο 70χρονος που είχε συλληφθεί στο Ειρηνοδικείο

 

Στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου κάθισε εκ νέου χθες 70χρονος Βολιώτης ο οποίος κατηγορούταν για παραβίαση δικαστικής απόφασης και είχε συλληφθεί μέσα στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου στις 4 Απριλίου.
Ο άνδρας κρίθηκε αθώος της κατηγορίας και αποχώρησε στη συνέχεια από το δικαστήριο. Υπενθυμίζεται πως ο κατηγορούμενος είχε βρεθεί στις αρχές του μήνα στο Ειρηνοδικείο για τη συζήτηση υπόθεσης ασφαλιστικών μέτρων νομής μεταξύ του ίδιου και της εν διαστάσει συζύγου του και μόλις ολοκληρώθηκε η σχετική διαδικασία, αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 70χρονο σύζυγο, για παραβίαση δικαστικής απόφασης.
Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ωστόσο, είχε ζητήσει να αναβληθεί η δίκη του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 70χρονος Βολιώτης προσήλθε το πρωί της 4ης Απριλίου στο Ειρηνοδικείο Βόλου, προκειμένου να παραστεί σε συζήτηση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων νομής της 66χρονης εν διαστάσει συζύγου του. Σημειώνεται ότι η 66χρονη φέρεται να έχει καταθέσει εναντίον του τρεις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων, δύο αγωγές και δύο μηνύσεις για παραβίαση δικαστικής απόφασης. Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων, αστυνομικοί συνέλαβαν τον 70χρονο επ’ αυτοφώρω και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, καθώς κατηγορείται ότι δεν είχε αποδώσει το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της εν διαστάσει συζύγου. Πάντως ο 70χρονος φέρεται να υποστηρίζει πως το ΙΧ μπορεί να είναι της εν διαστάσει συζύγου, αλλά το έχει αποπληρώσει ο ίδιος. Τελικά στο Αυτόφωρο ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου ζήτησε αναβολή, προκειμένου να αποδοθεί στην ιδιοκτήτρια το όχημα και το δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμο χθες, ενώ ήρε την κράτησή του.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το