Ελλάδα

Ασθενής-θύμα τροχαίου επιτέθηκε σε γιατρό στο νοσοκομείο της Κέρκυρας

Καταγγελία για επίθεση ασθενούς, θύματος τροχαίου, σε γιατρό του Γενικού Νοσοκομείου έρχεται από το νησί της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του corfutvnews.gr, ο ασθενής φέρεται να επιτέθηκε σε γιατρό τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ μάλιστα προκάλεσε και ζημιές σε χώρους των ιατρείων του νοσοκομείου.

Όπως δήλωσε η διοικήτρια του νοσοκομείου, Μ. Εγγλεζόπουλου: «Ο άντρας υπό κατάσταση πανικού δεν δέχτηκε τις ιατρικές υπηρεσίες, επιτέθηκε στον γιατρό και στη συνέχεια σηκώθηκε και έφυγε».

Ο λόγος για έναν τραυματία τροχαίου που είχε σημειωθεί στην εθνική Αχιλλείου το βράδυ της Παρασκευής (18/08), ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr, φέρεται να είχε παρασυρθεί από διερχόμενο ΙΧ στο ύψος της Κορέξπο, Εθνική Λευκίμμης – Γύρου Αχιλλείου, και που στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μάλιστα, στον τραυματία του τροχαίου είχαν παρασχεθεί οι πρώτες βοήθειες από περαστικό, έως ότου κατέφθανε το ασθενοφόρο, σταματώντας του την αιμορραγία με τη ζώνη του, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο για τη ζωή του. Όταν όμως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο δεν δέχτηκε τις ιατρικές υπηρεσίες και επιτέθηκε σε γιατρό που προσπάθησε να τον βοηθήσει.

«Tα μαθήματα πρώτων βοηθειών του Ερυθρού Σταυρού χρειάστηκαν απόψε,όταν παρασύρθηκε πεζός από αμάξι στην στροφή πριν το εκθεσιακό στην εθνική Αχιλλείου. Δύο απλά πράγματα, ασφάλιση του δρόμου μην προκληθεί και άλλο ατύχημα, και με την ζώνη μου σταμάτησα την αιμορραγία στο μπράτσο του. Μεγάλη προσοχή κόσμε οι δρόμοι είναι καρμανιόλες», ανέφερε σε ανάρτησή του ο Αντώνης Πουλής, ο άνδρας που προσέφερε στο θύμα τις πρώτες βοήθειες.

Η διοίκηση του νοσοκομείου μετά και από επικοινωνία με τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ιωάννη Καρβέλη, θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το