Ελλάδα

Αποστολάκης: Τον Μάρτιο θα πάει φαντάρος ο Στέφανος Κασσελάκης – Πού θα παρουσιαστεί

Τον προσεχή Μάρτιο πρόκειται να παρουσιαστεί για τη στρατιωτική θητεία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, όπως γνωστοποίησε ο βουλευτής του κόμματος, Ευάγγελος Αποστολάκης.

Ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και στενός συνεργάτης του κ. Κασσελάκη μιλώντας στο Action24 αποκάλυψε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παρουσιαστεί στο στρατόπεδο του Αυλώνα, κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες του Μαρτίου.

«Ο πρόεδρος έχει αναβολή στράτευσης μέχρι το τέλος του 2023. Από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα, λήγει η αναβολή αυτή και πρέπει να στρατευθεί. Η στράτευση, λοιπόν, προβλέπεται να γίνει με την κληρουχία του Μαρτίου, η οποία είναι γύρω στις 15 του μήνα. Εκείνος έχει δικαίωμα, επειδή η ηλικία του ξεπερνά τα 35 έτη, να διαλέξει και να ζητήσει μια ημερομηνία λίγο νωρίτερα από την ένταξη στην κληρουχία» τόνισε αρχικά ο κ. Αποστολάκης και πρόσθεσε:

«Επειδή μπαίνουν στη μέση και τα κομματικά θέματα, όπως αυτό του συνεδρίου, ενδέχεται να χρειαστεί μια διαφοροποίηση δύο – τριών ημερών, ωστόσο είναι σίγουρο ότι θα παρουσιαστεί εκείνο το διάστημα».

Σε ποιο σώμα θα παρουσιαστεί

Ερωτηθείς σε ποιο Σώμα θα παρουσιαστεί ο κ. Κασσελάκης, ο κ. Αποστολάκης υποστήριξε πως προβλέπεται οι εξ αναβολής να υπηρετούν στον Στρατό Ξηράς, στο στρατόπεδο του Αυλώνα.

Πρόσθεσε, δε, ότι η διάρκεια της θητείας του Στέφανου Κασσελάκη -«παρότι ο ίδιος θέλει να υπηρετήσει για περισσότερο χρόνο»- θα είναι 15-20 μέρες, ενώ την υπόλοιπη θητεία του θα την εξαγοράσει.

Πηγή:ethnos

Share

Πρόσφατα άρθρα

20χρονη σκότωσε την 18 μηνών κόρη του συντρόφου της – Της έδωσε να φάει μπαταρίες, βίδες και ασετόν

Η 20χρονη Aleisia Owens από την Πενσιλβάνια κατηγορείται ότι δηλητηρίασε θανάσιμα την 18 μηνών κόρη…

13 Ιανουαρίου 2024

Δολοφονία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο σύντροφός της και ο συνεργός του – «Κοιμόμουν, δεν ήμουν εγώ στα βίντεο»

Στη φυλακή οδηγούνται, μετά την απολογία τους στον ανακριτή, οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία…

13 Ιανουαρίου 2024

Με θρίαμβο πήρε τη ρεβάνς από την Κοζάνη η… μισή Νίκη (0-3)

Με θριαμβευτικό τρόπο πήρε τη ρεβάνς από την Κοζάνη η Νίκη για την ήττα του…

13 Ιανουαρίου 2024

Ένταση

Αυξημένη ήταν η ένταση στην συνέλευση του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όταν…

13 Ιανουαρίου 2024

Απίστευτο βίντεο: Χάσκι το έσκασε από το κλουβί του και προσπάθησε να απευλευρώσει και τους άλλους σκύλους

Ένας πανεξύπνο χάσκι σε ένα ίδρυμα διάσωσης ζώων συντροφιάς στην Αριζόνα έκανε μια τολμηρή απόδραση…

13 Ιανουαρίου 2024

Συμπεριφορά

Δυσαρεστημένη αναγνώστρια της «Θ» από συμπεριφορά υπαλλήλου γνωστής τράπεζας στον Βόλο. Όπως ανέφερε η αναγνώστρια,…

13 Ιανουαρίου 2024