Αθλητισμός

Από Δευτέρα τα σπουδαία για τη Νίκη Βόλου

Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η γενική συνέλευση των μελών της Νίκης με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στο τμήμα του ποδοσφαίρου. Και αυτό διότι θα προκύψει η νέα διοικούσα επιτροπή που άμεσα θα αναλάβει να «τρέξει» τα θέματα της ομάδας.

Μετά και τη λήξη της θητείας του Θανάση Τζήμα δεν υπάρχει κανείς πλέον στη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης. Αυτό φυσικά θα αλλάξει την προσεχή Δευτέρα, καθώς θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του ιστορικού συλλόγου και θα εκλεγεί η νέα επιτροπή που θα πάρει τα «ηνία» του τμήματος.

Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής είχε βάλει διορία μέχρι τις 29 Μαΐου για οποιονδήποτε ήθελε να εμπλακεί με τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ωστόσο, δεν προέκυψε το παραμικρό ενδιαφέρον, οπότε θα μπει σε λειτουργία το δικό της σχέδιο. Έτσι, η νέα επιτροπή θα στελεχωθεί κυρίως από παράγοντες που μετέχουν και στο συμβούλιο του ΓΣΒ «Η Νίκη». Αυτοί έχουν ήδη σχεδιάσει κάποια πράγματα και μόλις αναλάβουν επίσημα θα προσπαθήσουν να τα υλοποιήσουν.

Όπως φαίνεται θα κινηθούν σε δύο κατευθύνσεις. Θα δοθεί μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής με τον Φάντζιο Μπούις να έχει κυρίαρχο ρόλο, ενώ θα επιδιωχθεί να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική πρώτη ομάδα, ικανή να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο στόχαστρο βρίσκονται και ορισμένοι ποδοσφαιριστές που φόρεσαν και παλαιότερα την κυανόλευκη φανέλα. Βέβαια τα μεταγραφικά έχουν άμεση συνάρτηση και με το θέμα του προπονητή. Το ηθικό είναι να γίνει πρώτα μια κουβέντα με τον Στέφανο Ξηροφώτο -με τον ίδιο να περιμένει έχοντας έτοιμες τις προτάσεις του- και από κει και πέρα να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις.

Πάντως, όπως γράψαμε παραπάνω, τα σπουδαία έρχονται από τη Δευτέρα και μετά με την εκλογή της νέας διοικούσας επιτροπής, οπότε χρήσιμο είναι να θυμίσουμε τη σχετική ανακοίνωση για τη γενική συνέλευση των μελών της Νίκης με τις απαραίτητες διευκρινήσεις όσον αφορά το ποιοι έχουν το δικαίωμα να παρευρεθούν σε αυτή:

«Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου «Η Νίκη» σε εφαρμογή του άρθρου 11 του ισχύοντος καταστατικού, και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 31/5/2017 συγκαλεί σε γενική συνέλευση τα μέλη, που θα γίνει τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017, στην αίθουσα διαλέξεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας και με ώρα έναρξης τις 18:00. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης τις 19:00.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω: 1) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης. 2) Οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. 3) Οικονομικός απολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. 4) Σχεδιασμός της Ερασιτεχνικής για το ποδοσφαιρικό τμήμα της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. 5) Διάφορα.

Η γενική συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίσταται το 50% πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της γενικής συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό. Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της γενικής συνέλευσης τη συνδρομή τους μέχρι και τον μήνα Μάιο του 2017».

Καλοκαιρινό τουρνουά μπάσκετ

Καλοκαιρινό τουρνουά μπάσκετ διοργανώνει η Νίκη, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πορταριά το τριήμερο 18-20 Ιουνίου. Η σχετική ανακοίνωση είναι η εξής:

«Το 1ο Καλοκαιρινό τουρνουά μπάσκετ της Νίκης Βόλου είναι γεγονός. Στις
18-20 Ιουνίου, στο «βουνό των Κενταύρων» και στο νεότερο γήπεδο μπάσκετ της πόλης μας, το κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς θα διεξαχθεί μια διοργάνωση που επιθυμούμε να γίνει θεσμός. Περισσότεροι από 100 νεαροί αθλητές συνοδευόμενοι από προπονητές και γονείς θα πλημμυρίσουν το όμορφο Πήλιο σε μια ακόμη μπασκετική γιορτή που διοργανώνει η Νίκη Βόλου.
Ολυμπιάδα Πάτρας, Αστέρας Λάρισας, Τρίκαλα F.B.A., Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου και φυσικά η ομάδα μας θα πάρουν μέρος σε ένα μπασκετικό τριήμερο που επιθυμούμε να δώσει μια… ασίστ στο μέλλον του βολιώτικου (και όχι μόνο) μπάσκετ. Σας καλούμε όλους να παρακολουθήσετε από κοντά τους φιλικούς αγώνες, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ευχαριστούμε θερμά το Aeriko Cafe Bar -στον πανέμορφο χώρο του οποίου (ακριβώς δίπλα στο γήπεδο) θα μπορούμε να απολαμβάνουμε ροφήματα και σνακ- για την προσφορά τους στις μπάλες του τουρνουά, καθώς και όλους τους υποστηρικτές και χορηγούς της εκδήλωσης για την πολύτιμη συνεισφορά τους».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Ο Ερντογάν υπέγραψε το πρωτόκολλο για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπέγραψε το πρωτόκολλο προσχώρησης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ,…

25 Ιανουαρίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου – Μαραθώνια αγόρευση από την εισαγγελέα: Δεν χορήγησαν οι γιατροί την κεταμίνη στη Τζωρτζίνα

Επί 10 και πλέον ώρες αγορεύει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η εισαγγελέας της…

25 Ιανουαρίου 2024

Λαγούς με πετραχήλια υπόσχεται ο «εκλεκτός» του Ερντογάν – «Τέλος στη σκοτεινή εποχή Ιμάμογλου»

Σπίτια, τρένα, ποδήλατα, ταξί, νερό, επιδόματα, λεφτά και… πλυντήρια και ψυγεία σε νιόπαντρους υπόσχεται ο…

25 Ιανουαρίου 2024

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Διέψευσε πως παραιτήθηκε λόγω του γάμου των ομοφύλων – «Θέλω να προσφέρω στη ναυτιλία»

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την ανακοίνωση της παραίτησής του από το βουλευτικό αξίωμα και…

25 Ιανουαρίου 2024

Μεσολόγγι: Φωτογραφία ντοκουμέντο «καίει» τον κρεοπώλη

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, η οποία αποκαλύπτει τα ψέματα που είπε…

25 Ιανουαρίου 2024

Γυναίκα κινδυνεύει με φυλάκιση επειδή έβγαλε βόλτα το λιοντάρι της

Δεν πήγε και πολύ καλά η απόφαση μίας γυναίκας στην Ταϊλάνδη να βγάλει μία βόλτα…

25 Ιανουαρίου 2024