Κόσμος

Ανθρώπινα μέλη ξεβράστηκαν σε παραλία που θα γίνουν οι αγώνες beachvolley στο Ρίο

rio rio rio

Μέρη ενός ακρωτηριασμένου σώματος ξεβράστηκαν στην παραλία Κοπακαμπάνα στο Ρίο ντε Τζανέιρο, λίγα μόλις μέτρα από το γήπεδο του μπιτς βόλεϊ που θα διαγωνιστούν οι αθλητές στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ανακάλυψη προκαλεί πονοκέφαλο στην πόλη, που το τελευταίο διάστημα έχει δει μια αύξηση της εγκληματικότητας, ύφεση αλλά και τα σκληρά οικονομικά μέτρα, σε μια περίοδο που όλοι ήλπιζαν πως θα γιορταζόταν η πρώτη Ολυμπιάδα που πραγματοποιείται στη Νότια Αμερική.

Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο υπό ποιες συνθήκες ακρωτηριάστηκε το σώμα, αλλά ένας αστυνομικός από την περίμετρο ασφαλείας, επιβεβαίωσε την ύπαρξή του στο Reuters.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας δεν έχουν δώσει ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες που ξεκινούν στις 5 Αυγούστου, είχαν ως στόχο να αναδείξουν μια οικονομική άνθηση που έκτοτε ξεθύμανε στην μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής.Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν σε ένα σκηνικό πολιτικής αστάθειας την ώρα που η Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ, που κατηγορείται για λογιστικά κόλπα στον κρατικό προϋπολογισμό, θα αποφασιστεί αν θα εκδιωχθεί ή όχι. Η δίκη αναμένεται να ολοκληρωθεί μετά τους Αγώνες.

Πηγή: Guardian

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το