Τοπικά

Ανακοίνωση του δήμου Βόλου για το επεισόδιο στη ΔΕΥΑΜΒ

Ο Δήμος Βόλου σε ανακοίνωσή του για το επεισόδιο στη ΔΕΥΑΜΒ αναφέρει:

Ξεπέρασαν κάθε όριο φαιδρότητας και γελοιότητας τα κομματόσκυλα, τα κακέκυπτα των πρωταγωνιστών των περίφημων Suits και οι διάφοροι οικολόγεροι, μετά το απαράδεκτο συμβάν στη ΔΕΥΑΜΒ, που όλοι καταδικάσαμε και που οδήγησε στην παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου.

Οι θλιβεροί και εμετικοί χαρακτηρισμοί που εκτοξεύουν κατά της Δημοτικής Αρχής περί συμμορίας, εγκληματικής οργάνωσης και οι άλλες απίστευτες χυδαιότητες αποκαλύπτουν και την έλλειψη στοιχειώδους σοβαρότητας που τους χαρακτηρίζει και τους καθιστά γραφικούς της πολιτικής, επικίνδυνους, ωστόσο, για την κοινωνική ειρήνη και συνοχή.

Ένα μεμονωμένο περιστατικό, επαναλαμβάνουμε καταδικαστέο, δεν μπορεί να οδηγεί σε τέτοιες εξαλλοσύνες και γελοιότητες, προκειμένου κάποιοι από απλοί καραγκιόζηδες της πολιτικής ζωής να επιχειρούν να αναδειχθούν σε επίδοξους… Λαμπράκηδες, κραυγάζοντας υστερικά ότι κινδυνεύει η ζωή τους από το… παρακράτος! Ελεος! Θα τρίζουν τα κόκκαλα του αγωνιστή της Ειρήνης και της Δημοκρατίας…

Αυτοί είναι ικανοί να αυτοτραυματιστούν για να ηρωποιηθούν και – με το μυαλό τους – να γράψουν ιστορία! Θλίψη…

Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος, αφού έπραξαν ότι η δημοκρατική τους συνείδηση επιτάσσει συνεχίζουν το έργο της ανάταξης και της αναβάθμισης της ποιότητας στην πόλη, αγνοώντας τα παραληρήματα όλων αυτών που με φωνασκίες και διαφόρων ειδών φληναφήματα προσπαθούν να ελκύσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης που απλά τους αγνοεί. Παράλληλα, όμως, προφυλάσσοντας το κύρος και την αξιοπρέπεια των μελών της θα ζητήσει αρμοδίως από τους «καταγγέλλοντες» να αποδείξουν τα όσα ανερμάτιστα, φαιδρά και αποκυήματα μιας νοσηρής φαντασίας μας καταλογίζουν. Η ανοχή και τα χαμόγελα εξαντλήθηκαν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το