Αθλητισμός

Ανακοίνωσε Παπαδόπουλο και Τζοβάρα η Νίκη

Oλοκληρώθηκαν και τυπικά οι μεταγραφές του Θοδωρή Παπαδόπουλου και του Γιώργου Τζοβάρα (φωτό πάνω). Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν ο πρώτος στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο δεύτερος κυρίως στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ παίζει και ως αριστερός μπακ-χαφ. Οι ανακοινώσεις της βολιώτικης ΠΑΕ για τους δύο νεοαποκτηθέντες αναφέρουν τα παρακάτω:

Για τον Θοδωρή Παπαδόπουλο: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον Θοδωρή Παπαδόπουλο. Ο Θοδωρής είναι 34 ετών, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη κι αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας.

Έχει αγωνιστεί σε Άρη, Απόλλωνα Πόντου, Θερμαϊκό, Πανθρακικό, Μακεδονικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ηρακλή Ψαχνών, Απόλλωνα Λάρισας, Αστέρα Αμαλιάδας και Διαγόρα Ρόδου. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί συνολικά τέσσερις αγωνιστικές σεζόν στην ομάδα μας, έχοντας κατακτήσει, φυσικά, μαζί της το πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας και την άνοδο στην Α’ Εθνική, την αγωνιστική χρονιά 2013-14.

Συνολικά, έχει καταγράψει έξι συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 96 στη Β’ και 143 στη Γ’. Το καλοκαίρι του 2020 μετακόμισε εκ νέου στη Μαγνησία, για λογαριασμό του Πυράσου, με τον οποίο δεν κατάφερε να καταγράψει πολλές συμμετοχές, λόγω της διακοπής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, λόγω κορωνοϊού.

Καλωσορίζουμε τον Θοδωρή πίσω στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες».

Για τον Γιώργο Τζοβάρα: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Τζοβάρα. Ο Γιώργος είναι 21 ετών, γεννήθηκε στο Βόλο και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά ως μπακ, αλλά και ως εξτρέμ, με την ίδια ευχέρεια.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στην Α.Ε. 2002 και μόλις στα 14 του χρόνια μετακινήθηκε στον ΠΑΟΚ. Στον «δικέφαλο του βορρά» αγωνίστηκε σε όλες τις «μικρές» ηλικιακά ομάδες του και το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στη Σλοβακία, για λογαριασμό της Σλόβαν Μπρατισλάβα, στην οποία παρέμεινε σχεδόν ενάμιση χρόνο και κατέκτησε, μαζί της, το πρωτάθλημα και το κύπελλο της χώρας.

Τον Οκτώβριο του 2020 επέστρεψε στη χώρα μας, για λογαριασμό του Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο, στη φετινή Σούπερ Λιγκ 2, αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως έχει χριστεί διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της χώρας μας, έχοντας καταγράψει 29 συμμετοχές και έξι τέρματα.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην κυανόλευκη οικογένειά μας, με υγεία κι επιτυχίες».

Ο Θοδωρής Παπαδόπουλος

 

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Bruce Willis: Νέες αποκαλύψεις για την κατάσταση της υγείας του – «Δεν ξέρουμε πόσος χρόνος του απομένει»

Μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Μπρους Γουίλις (Bruce Willis), ο…

7 Δεκεμβρίου 2023

Οριστική αναβολή στη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Οριστικό είναι πλέον ότι δεν θα γίνουν αγώνες πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ το προσεχές Σαββατοκύριακο. Όπως αναμενόταν, η ΚΕΔ σφράγισε…

7 Δεκεμβρίου 2023

Ζ. Μακρή: Η ιδιωτική πρωτοβουλία στηρίζει έμπρακτα τα σχολεία της Θεσσαλίας

Η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας  Ζέττα Μ. Μακρή ανταποκρίθηκε στα…

7 Δεκεμβρίου 2023

Αριστερή Παρέμβαση για τη Θεσσαλία: Δεν είναι τοπικό ζήτημα ο σταθμός LNG στον Παγασητικό

Κάλεσμα συμμετοχής στην κινητοποίηση ενάντια στην εγκατάσταση σταθμού LNG στον Παγασητικό, απευθύνει η Αριστερή Παρέμβαση…

7 Δεκεμβρίου 2023

Λαμία: Στη φυλακή ο «εισπράκτορας» της συμμορίας με τα τροχαία

Το δρόμο για τη φυλακή έδειξε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας στον 56χρονο Βούλγαρο που…

7 Δεκεμβρίου 2023

Διακοπή υδροδότησης αύριο σε μεγάλο τμήμα του Βόλου

Από τη ΔΕΥΑΜΒ ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 8/12/2023 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης μεταξύ των οδών…

7 Δεκεμβρίου 2023