Ροή

Αναδείχθηκαν οι ανάδοχοι για έργα και παρεμβάσεις στον Δήμο Βόλου από την Οικονομική Επιτροπή

Η εταιρεία «ΥΠΕΡΔΟΜΗ Ε.Ε.» αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος για το έργο Ενεργειακής Αναβάθμισης του Καρτάλειου Σχολικού Συγκροτήματος. Η εταιρεία, μέσω του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Συμβάσεων, πρόσφερε έκπτωση 54,98% και η δαπάνη για την ενεργειακή αναβάθμιση διαμορφώνεται πλέον στα 434.630,86 ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 με την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Ανάδοχος για την περίθαλψη των αδέσποτων σκύλων
Ο κτηνίατρος Δημήτριος Κρατήρας θα αναλάβει την κτηνιατρική περίθαλψη των αδέσποτων σκύλων στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Βόλου. Η ανάθεση γίνεται για 12 μήνες και το κόστος των υπηρεσιών ανέρχεται σε 37.460 ευρώ.

Ανάδοχοι για τις συντηρήσεις δρόμων
Ηλεκτρονικά διεξήχθη ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου που θα αναλάβει τις συντηρήσεις δρόμων στις δημοτικές ενότητες Βόλου και Ν.Ιωνίας το 2019. Με μέση έκπτωση 42,72% ανάδοχος είναι η εταιρεία «ΕΡΓΟΑΣΦΑΛΤΙΚΗ – Γ. ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ Α.Τ.Ε.». Η δαπάνη του έργου διαμορφώνεται στο ποσό των 171.840,19 €.  Επίσης η εταιρεία «ΑΧΙΛΛΕΑΣ & ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΥΝΤΙΝΑΚΟΣ Ο.Ε.» θα αναλάβει τις συντηρήσεις δρόμων πλην Βόλου και Ν. Ιωνίας, αφού πρόσφερε έκπτωση 55,84 % και η δαπάνη του έργου ανέρχεται στο ποσό των 220.821,02 €.

Η εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.  με  έκπτωση 48,14% θα αναλάβει το έργο για την αντικατάσταση της οδογέφυρας επί του χειμάρρου Ξηριά στο ύψος της Λαχαναγοράς. Η δαπάνη του έργου διαμορφώνεται στο ποσό του 1.011.320,77€.
Τέλος, η  εταιρεία «ΑΛΚ. ΣΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Τ.Ε.» θα αναλάβει το έργο διαμόρφωσης πλατείας στη Νέα Αγχίαλο (περιοχή Αλωνάκι).  Η εταιρεία πρόσφερε έκπτωση 46,58% και οι εργασίες θα κοστίσουν 171.034,8 ευρώ.

Επεκτάσεις δικτύων φωτισμού στα πλαίσια του έργου «Επεκτάσεις δικτύων (ΔΕΗ)
Μετά από αίτημα πολιτών η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και συγκεκριμένα το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού διενέργησε αυτοψία στην οδό Δαμασκηνού 9 με Δροσίνη και διαπίστωσε ότι δεν επαρκεί ο δημοτικός φωτισμός . Με έγγραφό της προς την ΔΕΔΔΗΕ αιτήθηκε την τοποθέτηση ενός νέου ιστού φωτισμού με φωτιστικό και ενός φωτιστικού σώματος . Η ΔΕΔΔΗΕ κοστολογεί την συγκεκριμένη τοποθέτηση, με το ποσό των 1.154,68 ευρώ.

Ανοικτό, δημόσιο, ηλεκτρονικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, προκηρύσσει ο Δήμος Βόλου για την προμήθεια και τοποθέτηση χριστουγεννιάτικου διακόσμου. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε  148.800€.

Προμήθεια μηχανημάτων
Δύο καλαθοφόρα όχημα ύψους εργασίας 20m και 12m αντίστοιχα, έναν ακτοκαθαριστή μεσαίας ικανότητας, έναν αλατοδιανομέα και ένα μία λεπίδα αποχονιονισμού θα προμηθευτεί ο Δήμος Βόλου μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ». Το συνολικό ποσό ανάθεσης, για το σύνολο της προμήθειας όλων των ειδών, ανέρχεται σε 264.128€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Μετά από διαγωνισμό, αναδείχθηκαν οι ανάδοχες εταιρείες.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τροχαίο στη Ν.Ιωνία

Τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη Ν.Ιωνια στη Λεωφόρο Ειρήνης στο ύψος της Καραμπατζάκη. Σύμφωνα…

18 Μαρτίου 2024

Ανατροπή: Πίστευαν για 10 χρόνια ότι λάμβαναν «σήμα» από εξωγήινους αλλά τελικά ήταν φορτηγό!

Λύση στο μυστήριο που εξέταζαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins έδωσαν οι ίδιοι, καθώς…

18 Μαρτίου 2024

Λιώνουν στη Βραζιλία: Το αδιαχώρητο στις παραλίες, στους 62,3 βαθμούς Κελσίου η αισθητή θερμοκρασία

Ο καύσωνας που πλήττει τη Λατινική Αμερική από τις αρχές του έτους έφτασε σε επίπεδα-ρεκόρ…

18 Μαρτίου 2024

Κέιτ Μίντλετον: Αμφιβολίες για την υγεία της παρά τη δημόσια εμφάνιση – «Δεν υπάρχουν φωτογραφίες»

Στην αρχή επικράτησε έκπληξη. Στη συνέχεια ενθουσιασμός. Και πλέον η αμφιβολία. Ο λόγος για την…

18 Μαρτίου 2024

Σφοδρή χαλαζόπτωση προκάλεσε μεγάλες ζημιές στις καλλιέργειες

Σφοδρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (17/3) στα Πυργιώτικα του Ναυπλίου. Η ένταση ήταν…

18 Μαρτίου 2024

Ζοφερή εκτίμηση ΟΗΕ: Λιμός έως το Μάιο στη Λωρίδα της Γάζας

Από τώρα έως τον Μάιο αναμένεται λιμός στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας, όπου 300.000 άνθρωποι…

18 Μαρτίου 2024