Τοπικά

Αναδείχθηκαν οι ανάδοχοι για έργα και παρεμβάσεις στον Δήμο Βόλου από την Οικονομική Επιτροπή

Η εταιρεία «ΥΠΕΡΔΟΜΗ Ε.Ε.» αναδείχθηκε προσωρινός ανάδοχος για το έργο Ενεργειακής Αναβάθμισης του Καρτάλειου Σχολικού Συγκροτήματος. Η εταιρεία, μέσω του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονικά στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Συμβάσεων, πρόσφερε έκπτωση 54,98% και η δαπάνη για την ενεργειακή αναβάθμιση διαμορφώνεται πλέον στα 434.630,86 ευρώ. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Θεσσαλίας 2014-2020 με την συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Ανάδοχος για την περίθαλψη των αδέσποτων σκύλων
Ο κτηνίατρος Δημήτριος Κρατήρας θα αναλάβει την κτηνιατρική περίθαλψη των αδέσποτων σκύλων στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Βόλου. Η ανάθεση γίνεται για 12 μήνες και το κόστος των υπηρεσιών ανέρχεται σε 37.460 ευρώ.

Ανάδοχοι για τις συντηρήσεις δρόμων
Ηλεκτρονικά διεξήχθη ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου που θα αναλάβει τις συντηρήσεις δρόμων στις δημοτικές ενότητες Βόλου και Ν.Ιωνίας το 2019. Με μέση έκπτωση 42,72% ανάδοχος είναι η εταιρεία «ΕΡΓΟΑΣΦΑΛΤΙΚΗ – Γ. ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ Α.Τ.Ε.». Η δαπάνη του έργου διαμορφώνεται στο ποσό των 171.840,19 €.  Επίσης η εταιρεία «ΑΧΙΛΛΕΑΣ & ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΥΝΤΙΝΑΚΟΣ Ο.Ε.» θα αναλάβει τις συντηρήσεις δρόμων πλην Βόλου και Ν. Ιωνίας, αφού πρόσφερε έκπτωση 55,84 % και η δαπάνη του έργου ανέρχεται στο ποσό των 220.821,02 €.

Η εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε.  με  έκπτωση 48,14% θα αναλάβει το έργο για την αντικατάσταση της οδογέφυρας επί του χειμάρρου Ξηριά στο ύψος της Λαχαναγοράς. Η δαπάνη του έργου διαμορφώνεται στο ποσό του 1.011.320,77€.
Τέλος, η  εταιρεία «ΑΛΚ. ΣΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Τ.Ε.» θα αναλάβει το έργο διαμόρφωσης πλατείας στη Νέα Αγχίαλο (περιοχή Αλωνάκι).  Η εταιρεία πρόσφερε έκπτωση 46,58% και οι εργασίες θα κοστίσουν 171.034,8 ευρώ.

Επεκτάσεις δικτύων φωτισμού στα πλαίσια του έργου «Επεκτάσεις δικτύων (ΔΕΗ)
Μετά από αίτημα πολιτών η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και συγκεκριμένα το Τμήμα Ηλεκτροφωτισμού διενέργησε αυτοψία στην οδό Δαμασκηνού 9 με Δροσίνη και διαπίστωσε ότι δεν επαρκεί ο δημοτικός φωτισμός . Με έγγραφό της προς την ΔΕΔΔΗΕ αιτήθηκε την τοποθέτηση ενός νέου ιστού φωτισμού με φωτιστικό και ενός φωτιστικού σώματος . Η ΔΕΔΔΗΕ κοστολογεί την συγκεκριμένη τοποθέτηση, με το ποσό των 1.154,68 ευρώ.

Ανοικτό, δημόσιο, ηλεκτρονικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, προκηρύσσει ο Δήμος Βόλου για την προμήθεια και τοποθέτηση χριστουγεννιάτικου διακόσμου. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε  148.800€.

Προμήθεια μηχανημάτων
Δύο καλαθοφόρα όχημα ύψους εργασίας 20m και 12m αντίστοιχα, έναν ακτοκαθαριστή μεσαίας ικανότητας, έναν αλατοδιανομέα και ένα μία λεπίδα αποχονιονισμού θα προμηθευτεί ο Δήμος Βόλου μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ». Το συνολικό ποσό ανάθεσης, για το σύνολο της προμήθειας όλων των ειδών, ανέρχεται σε 264.128€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Μετά από διαγωνισμό, αναδείχθηκαν οι ανάδοχες εταιρείες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το