Τοπικά

«Άλλαξε χέρια» η τηλεματική διαχείριση του στόλου οχημάτων της ΔΕΥΑΜΒ

Ένσταση κατατέθηκε για τον διαγωνισμό της ΔΕΥΑΜΒ που αφορά στις υπηρεσίες τηλεματικής διαχείρισης του στόλου οχημάτων προϋπολογισμού 14.350,00 € πλέον ΦΠΑ.
Στις 8 Μαΐου η ΔΕΥΑΜΒ έκανε δεκτό το πρακτικό της επιτροπής αξιολόγησης προσφορών προμηθειών του συνοπτικού διαγωνισμού «Υπηρεσίες τηλεματικής διαχείρισης του στόλου οχημάτων της ΔΕΥΑΜΒ» Προϋπολογισμού 14.350,00 € πλέον ΦΠΑ όπου έγινε ανάθεση του Διαγωνισμού σε προσωρινό ανάδοχο, χωρίς ωστόσο αυτός να πληροί τις προδιαγραφές. Κατά απόφασης του Δ.Σ. της επιχείρησης υποβλήθηκε στο πλαίσιο του ν. 4412/2016, ένσταση της εταιρείας με την επωνυμία iTrack Services Ε.Π.Ε.

Σε ό,τι αφορά στην ένσταση κατά της επίσης συμμετέχουσας εταιρείας «ΛΙΝΚ Τεχνολογίες ΑΕ», η επιτροπή εξέτασης προσφυγών και ενστάσεων Προμηθειών – Υπηρεσιών που έχει συγκροτηθεί αποφάσισε πως είναι νόμιμη και διαπίστωσε πως από την εξέταση των δικαιολογητικών που υπέβαλε στον εν λόγω διαγωνισμό η «ΛΙΝΚ Τεχνολογίες ΑΕ», προκύπτει ότι το πιστοποιητικό ISO 9001:2015 της «ΛΙΝΚ Τεχνολογίες ΑΕ», που προσκόμισε της TUV HELLAS (TUV NORD) AE, περιλαμβάνει τον « Σχεδιασμό, Ανάπτυξη, Εγκατάσταση και Παροχή Ολοκληρωμένων Λύσεων Πληροφορικής και Τηλεματικών Εφαρμογών». Δεν καλύπτει δηλαδή την απαίτηση της διακήρυξης του διαγωνισμού στην εγκατάσταση, τεχνική υποστήριξη και παροχή υπηρεσιών τηλεματικής και τηλεμετρίας».

Περαιτέρω η επιτροπή εξέτασε το Πιστοποιητικό Μητρώου Επιχειρήσεων (ΓΕΜΗ) της «ΛΙΝΚ Τεχνολογίες ΑΕ», στο αντικείμενο του οποίου ομοίως δεν περιλαμβάνεται το αντικείμενο της Τηλεμετρίας με οποιονδήποτε τρόπο.

Επιπλέον η επιτροπή εξέτασε το σε ισχύ καταστατικό της «ΛΙΝΚ Τεχνολογίες ΑΕ» και συγκεκριμένα το άρθρο 3 για τον σκοπό της εταιρείας, στο οποίο ωσαύτως δεν υπάρχει καμία αναφορά στο αντικείμενο της τηλεμετρίας.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης Ενστάσεων αποφάνθηκε ομόφωνα ότι η ένσταση με αριθμό πρωτοκόλλου της «iTrack Servis ΕΠΕ» κατά της με αριθμό 174/14-5-2019 απόφασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ, περί ανάκλησης της απόφασης, πρέπει να γίνει δεκτή. Η Επιτροπή Αξιολόγησης Ενστάσεων αποφάσισε την ανάθεση για τις «Υπηρεσίες τηλεματικής διαχείρισης του στόλου οχημάτων της ΔΕΥΑΜΒ» προϋπολογισμού 14.350,00 € πλέον ΦΠΑ στην αμέσως επόμενη εταιρεία, δηλαδή στην εταιρεία «iTrack Servis ΕΠΕ» ως προσωρινό ανάδοχο με το ποσό των 13.735,00€ πλέον ΦΠΑ.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Βρήκε αγνώστους να μαζεύουν τις ελιές από το χωράφι της αδελφής της – Μόλις την είδαν, έγιναν «καπνός»

Άλλο ένα περιστατικό εισβολής σε ελαιώνα και αρπαγής του καρπού από τα δέντρα αναστάτωσε την…

25 Δεκεμβρίου 2023

Αδιανόητα σπάνιο εύρημα: Έμβρυο δεινοσαύρου βρέθηκε τέλεια διατηρημένο σε απολιθωμένο αυγό

Απέναντι σε ένα αδιανόητα σπάνιο εύρημα βρέθηκαν οι επιστήμονες στην Κίνα, οι οποίοι εντόπισαν ένα…

25 Δεκεμβρίου 2023

Χριστουγεννιάτικη… χυλόπιτα στο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης: Οπαδός απορρίφθηκε σε ζωντανή μετάδοση

Άτυχος ήταν οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης ο οποίος ίσως επηρεασμένος από το πνεύματων Χριστουγέννων φλέρταρε…

25 Δεκεμβρίου 2023

Influencer δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της μπροστά στην κόρη της

Μια influencer από τη Χαβάη πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον εν διαστάσει σύζυγό της μπροστά στην…

25 Δεκεμβρίου 2023

Χρόνια πολλά εύχεται το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου

Τις δικές του ευχές για τα Χριστούγεννα και τον νέο χρόνο που έρχεται έστειλε το…

25 Δεκεμβρίου 2023

Ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος από την ΠΑΕ Νίκη

Ευχές για Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2024 έστειλε η ΠΑΕ Νίκη. "Χρόνια πολλά. Ευχές…

25 Δεκεμβρίου 2023