Ελλάδα

Αλέξης Τσίπρας: Εσείς έχετε πρόβλημα με τον πατέρα σας, όχι εγώ (video)

Συνεχίζοντας τη συζήτηση με προγονικές αναφορές, ο κ. Τσίπρας τόνισε από το βήμα της Βουλής: «βρίζετε και συκοφαντείτε ακόμα και νεκρούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν, αλλά και που δεν ήταν δημόσια πρόσωπα για να γνωρίζει η ελληνική κοινωνία την πολιτική τους πορεία την πολιτική του περπατησιά και την κοινωνική τους περπατησιά η διαδρομή. Είπατε για τον πατέρα σας. Ο πατέρας σας ήταν πρωθυπουργός της χώρας και μία δημόσια προσωπικότητα. Οι πολίτες έχουν άποψη για τον πατέρα σας οι μισοί Έλληνες».

Πιο αναλυτικά, ο πρωθυπουργός ανέφερε: Προσπαθήσατε αυτό το τριήμερο, με κάθε τρόπο, να εκτρέψετε τη συζήτηση από τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη ζωή και την καθημερινότητα των Ελληνίδων και των Ελλήνων, με στόχο να μη συζητήσουμε για τα μέτρα στήριξης της ελληνικής κοινωνίας, για την οικονομία, να μη συζητήσουμε για το σχέδιό μας για οριστική έξοδο από τη κρίση, για διατηρήσιμους ρυθμούς ανάπτυξης και για οριστική επιστροφή στη κανονικότητα, αλλά για θέματα που το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ. έχει επιλέξει».

Πρόσθεσε: «Ότι απαντήσεις είχα να σας δώσω τις έδωσα και δε πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με τις προσωπικές επιθέσεις και με την αθλιότητα των κατασκευασμένων ειδήσεων. Σας μίλησα προγραμματικά και έτσι θα συνεχίσω μέχρι τις εκλογές. Εσείς μπορείτε να υβρίζετε και να συκοφαντείτε. Ακόμη και να αμαυρώνετε τη μνήμη νεκρών. Αν νομίζετε ότι σας τιμά συνεχίστε. Εγώ θα μιλώ για αυτά που πιστεύω ότι θέλει να ακούσει ο κόσμος. Για τις ανάγκες των πολλών. Για τις πολιτικές που θα βγάλουν τους πολλούς από τη κρίση».

Πηγή: Έθνος

Share
Ετικέτες: Πατέραςτσίπρας

Πρόσφατα άρθρα

Αλμυρός και Όθρυς

«Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα» είναι ο τίτλος του θεατρικού έργου που…

4 Απριλίου 2024

Προφυλακίστηκε ο φονιάς της 28χρονης Κυριακής – «Δεν θυμάμαι τίποτα, σήμερα έμαθα ότι της έκανα κακό»

Σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει τη θέση του ο 39χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της…

4 Απριλίου 2024

Λαβίνια Σταθάκη: Έφυγε από τη ζωή η γνωστή fashion και beauty blogger

Η Λαβίνια Σταθάκη, μία από τις πιο επιτυχημένες fashion και beauty blogger, έφυγε από τη…

4 Απριλίου 2024

ΕΣΡ: Έρευνα για τη δημοσιογραφική κάλυψη της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους

Το ΕΣΡ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω…

4 Απριλίου 2024

Ανήλιο

Συνάντηση με τον υφυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλο είχε το προεδρείο του τοπικού συμβουλίου Ανηλίου για…

4 Απριλίου 2024

“Η υγεία του λαού δεν είναι εμπόρευμα” – Συγκέντρωση στις 9 Απριλίου στην πλατεία Αγ. Νικολάου

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα το μεσημέρι στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου Βόλου, εκπρόσωποι υγειονομικών, σωματείων…

4 Απριλίου 2024