Τοπικά

Αιτήσεις για επισιτιστικά αγαθά στον Δήμο Αλμυρού

Συνεχίζεται η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων δικαιούχων βασικών επισιτιστικών αγαθών στον Δήμο Αλμυρού, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ενίσχυσης ευπαθών κοινωνικών ομάδων που έχουν πληγεί από τις οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού. Πρόκειται για τρόφιμα που θα διανείμει ο Δήμος σε 40 οικογένειες.
Η υλοποίηση του προγράμματος αυτού σχετίζεται με δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» που παρείχε στην ΚΕΔΕ χρηματικό ποσό, ύψους 1.478.300 ευρώ, για κατανομή του σε δήμους της χώρας. Παρακαλούνται οι πολίτες σεβόμενοι τα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού Covid-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του να υποβάλουν την αίτηση για συμμετοχή τους στη διανομή, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected]/. Οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι αδυνατούν να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά θα κατατίθενται στο κτίριο όπου στεγάζονται οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου επί της οδού Δ. Αργυροπούλου 3, αποκλειστικά κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο τηλέφωνο 2422026366 και μέχρι την Παρασκευή 27-11-2020. Οι πολίτες μπορούν να κατεβάσουν την προσυμπληρωμένη αίτηση, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλμυρού.

Αιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρήγα Φεραίου
Συνεχίζονται οι αιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου έναντι πλατείας Ρολογιού στο Βελεστίνο και μέχρι τις 6/12/2020.
Επίσης, αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν οι δημότες και στα γραφεία των Τοπικών Κοινοτήτων αποφεύγοντας τον συνωστισμό στις κοινωνικές δομές του ευάλωτου πληθυσμού και σύμφωνα με τα νέα μέτρα προφύλαξης του covid.
Για πληροφορίες σχετικά με τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών επικοινωνήστε στο 2425023794 και οι εργαζόμενοι του «Βοήθεια στο σπίτι» θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τις μετακινήσεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το