Αθλητισμός

Αγώνα κομβικής σημασίας με Μαρούσι δίνει ο Βόλος

Επιστροφή στη δράση για τις ομάδες της Α2 πόλο και για την 4η αγωνιστική του βορείου ομίλου ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση υποδέχεται αύριο Κυριακή το Μαρούσι. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας και θα αρχίσει στις 4 μ.μ.

Πρόκειται για αναμέτρηση κομβικής σημασίας για το βολιώτικο συγκρότημα που δεν έχει κάνει καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Ηττήθηκε και στα τρία ματς που έδωσε και είναι το μοναδικό χωρίς βαθμούς στον όμιλο. Επιβάλλεται, λοιπόν, να κερδίσει σήμερα και έτσι να «πιάσει» βαθμολογικά την αντίπαλη ομάδα, που έχει τρεις βαθμούς καθώς μετά από δύο ήττες στο ξεκίνημα κατάφερε στη συνέχεια να νικήσει την Ηλιούπολη.

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης αναφέρθηκε και ο προπονητής του Βόλου Σάκης Πλατανίτης μιλώντας στη «Θ»: «Δυστυχώς, είναι γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της Α2. Φτάσαμε σε σημείο να τα βάζουμε με τους εαυτούς μας για τον τρόπο με τον οποίο χάνουμε τα παιχνίδια.

Από εδώ και πέρα κάθε αγώνας είναι κρίσιμος και πολύ περισσότερο αυτός με το Μαρούσι, αφού πρόκειται για ομάδα που πρέπει να βάλουμε από κάτω στη βαθμολογία, αν θέλουμε να μη μπλέξουμε σε περιπέτειες.  Παίζουμε και στην έδρα μας οπότε είναι ένα must win ματς για μας».

Ο Βόλος θα έχει απουσίες στο παιχνίδι της Κυριακής, αφού ο Παναγιώτης Γλούμης είναι τραυματίας, ενώ δεν θα δώσουν το «παρών» για διάφορους λόγους και οι Ιάκωβος Καμχής, Χρήστος Κοντός, Βασίλης Λιμπιτάκης. Όμως όποιοι και αν παίξουν οφείλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, όπως τόνισε ο κ. Πλατανίτης: «Πράγματι, θα έχουμε απουσίες στον αγώνα της Κυριακής. Αυτό όμως αποτελεί και μία ευκαιρία στα νεαρότερα παιδιά της ομάδας να δείξουν την αξία τους και πόσο έχουν προοδεύσει αγωνιστικά. Θέλουμε τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα στο νερό για να την κατακτήσουμε».

Η 15άδα του αγώνα θα επιλεγεί μεταξύ των διαθέσιμων πολιστών που είναι οι: Κωνσταντίνος Νάσιος, Σπύρος Μαλαμούσης, Χρήστος Κουτσουνίδης, Χρήστος-Μάριος Κουφιδάκης (τερματοφύλακες), Μιχάλης Νικολέρης, Κώστας Πετρόπουλος, Μάνος Καραΐσκος, Κώστας Ζεμπέογλου, Ανδρέας Καψάλης, Χρήστος Μαρινάγης, Ευθύμης Δημητρίου, Χρήστος Κουφιδάκης, Γιάννης Γκανάτσιος, Γιάννης Μεριστούδης, Θάνος Βασιλούδης, Νίκος Βερβερίδης, Χρήστος Κανάκης, Ναθαναήλ Πανίδης, Σωτήρης Ρουμελιώτης, Γιάννης Πέτρου, Δημήτρης Πριτσίνης.

Διαιτητές του παιχνιδιού ορίστηκαν οι Ανδρέας Μοίραλης, Μιχάλης Μάρκοβιτς με παρατηρητή τους τον Μιχάλη Κουρέτα. Στη γραμματεία θα βρίσκονται οι Μαρία-Άννα Λέτσιου, Μαρκέλλα Λέτσιου και Έλενα Βαρούτσικου. Αλυτάρχης θα είναι ο Πασχάλης Σταμούλης.

* Για τον βόρειο όμιλο διεξάγονται αύριο Κυριακή και τα παιχνίδια ΝΑΟ Κέρκυρας-Φοίβος (14.30), Άρης-Ηλιούπολη (15.30), ενώ το βράδυ της Παρασκευής έγινε το Νηρέας Χαλ.-Ν.Ο. Λάρισας.

Share

Πρόσφατα άρθρα

«Η Βασίλισσα της Νέας Υόρκης» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, ώρα 20.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc…

6 Ιανουαρίου 2024

Tα βιβλία που διάβασα όλη τη χρονιά και σας προτείνω

της Μαρίας Αλμπανίδου, Νομικού MSc Ποινικών και Εγκληματολογικών Σπουδών, Αρθρογράφου, Ποιήτριας Καλημέρα, καλημέρα αγαπημένες και…

6 Ιανουαρίου 2024

Αύριο Κυριακή η δράση στην ΕΣΚΑΘ λόγω Φώτων

Με μαγνησιώτικες «μονομαχίες» αρχίζει ο νέος χρόνος για την Α1 τοπική κατηγορία στο μπάσκετ. Πιο…

6 Ιανουαρίου 2024

150.000 γράμματα προς τον Άγιο Βασίλη

Πάνω από 150.000 ήταν τα γράμματα που έδωσαν φέτος τα παιδάκια από όλη την Ελλάδα…

6 Ιανουαρίου 2024

“Μάχεται” με τον Λεβαδειακό τη Δευτέρα η Νίκη

Ντέρμπι με το «καλημέρα» έχει το 2024 η Νίκη. Την ερχόμενη Δευτέρα (15.00) κοντράρει τον…

6 Ιανουαρίου 2024

«Ο Παπαδιαμάντης είναι αντίδωρο ψυχής και ισχυρό αντίδοτο στην ανθρώπινη αναλγησία» – Η Σοφία Κανταράκη απαντά στο ερωτηματολόγιο του Proust

Η φιλόλογος κ. Σοφία Κανταράκη σε συνέντευξή της μιλά στη «Θ» για το εκπαιδευτικό της…

6 Ιανουαρίου 2024