Οι εικόνες της ημέρας

Αμποβός… Απολαύστε τον Παγασητικό

abovos2_1

Στην άκρη της Αφήσσου, βρίσκεται η δεύτερη γνωστότερη παραλία του χωριού ο Αμποβός. Μια πανέμορφη παραλία με ψιλή άμμο και σπουδαίες παροχές. Τα ήρεμα νερά του Παγασητικού είναι ιδανικά για όλους όσους θέλουν να απολαύσουν τα μπάνια τους ενώ οι ποιό ενεργοί επισκέπτες μπορούν να επιδοθούν σε κάποια θαλάσσια δραστηριότητα. Προτού φτάσετε στην Άφησσο, μπορεί να είδατε την μεγάλη ακτή της Καλιφτέρης, την πιο γνωστή παραλία της Αφήσσου με χαρακτηριστικά παρόμοια με του Αμποβού. Αμέσως μετά την Καλιφτέρη και πριν την Άφησσο, βρίσκεται ένας μικρότερος ποιο απομονωμένος κολπίσκος, χωρίς εγκαταστάσεις, το Λαγούδι.

abovos1_1

Η παραλία είναι σε απόσταση περπατήματος από την κεντρική πλατεία της Αφήσσου  οπού μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας μετά το μπάνιο. Το χωριό και η παραλία έχουν εύκολη πρόσβαση είτε με αυτοκίνητο είτε με λεωφορείο.

Προτού φύγετε από την Άφησσο, θυμηθείτε να απολαύσετε το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα, οι αποχρώσεις του κόκκινου και του πορτοκαλί σε συνδυασμό με την ήρεμη θάλασσα, αφήνουν ανεξίτηλες εικόνες σε κάθε επισκέπτη.

Πηγή: discoverpelio.com

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το