Αθλητισμός

Α’ ΕΠΣΘ: Το ματς της χρονιάς σήμερα στο «Κιούπι»

Τα βλέμματα όλων των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι στραμμένα στο πολύ μεγάλο παιχνίδι του Μαγνησιακού με την Αγία Άννα, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 4 το απόγευμα στο «Κιούπι». Είναι ίσως το ματς της χρονιάς για την Α’ κατηγορία.

Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας αμφότερες 50 πόντους. Όποια καταφέρει να κερδίσει θα αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα στη μάχη του τίτλου, αφού για να χάσει μετά το πρωτάθλημα θα πρέπει να «στραβοπατήσει» δύο φορές και φυσικά η αντίπαλη ομάδα να κάνει μόνο νίκες.
Καταπληκτικό ήταν το ματς του πρώτου γύρου στο «Π. Μαγουλάς» το οποίο είχε λήξει ισόπαλο 3-3, με τον Μαγνησιακό να παίζει με 10 παίκτες για μισή ώρα και να ισοφαρίζει στο 90’. Όμως έντονο σασπένς είχε και το παιχνίδι Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων το οποίο διεξήχθη μόλις την περασμένη Τετάρτη στο «Κιούπι», με τον Μαγνησιακό να πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά κάνοντας τρομερή ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 86ο λεπτό, αλλά πήρε τη νίκη με 2-1.
Το παιχνίδι της Κυριακής αναμένεται να είναι εξίσου συναρπαστικό ανάμεσα στις ποιοτικότερες ομάδες του πρωταθλήματος, που διαθέτουν παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα με μία ενέργειά τους.


Στον Μαγνησιακό υπάρχει ένα μικρό ψυχολογικό πλεονέκτημα μετά την πρόκριση στο Κύπελλο, αλλά οι άνθρωποί του αναγνωρίζουν ότι την Κυριακή θα διεξαχθεί ένας άλλος αγώνας. Ο προπονητής Θάνος Θεοδώρου δήλωσε σχετικά στη «Θ»: «Έχουμε ήδη αφήσει πίσω μας το παιχνίδι του Κυπέλλου, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχουμε μπροστά μας έναν διαφορετικό αγώνα, έστω και αν ο αντίπαλος είναι ο ίδιος. Εκείνο που θα ήθελα να δω από τους παίκτες μου είναι συνεχή προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του ματς, όπως κάναμε και στην αναμέτρηση της Τετάρτης, αφού η έκβαση του παιχνιδιού της Κυριακής μπορεί να κριθεί από μία φάση, ακόμη και στο τελευταίο λεπτό».


Για διαφορετική αναμέτρηση σε σχέση με αυτή του Κυπέλλου έκανε λόγο και ο τεχνικός της Αγίας Άννας Νίκος Αθανασιάδης: «Σίγουρα θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι την Κυριακή σε σχέση με αυτό της περασμένης Τετάρτης. Θεωρώ ότι θα υπάρχει μία άλλη προσέγγιση, τόσο από τον Μαγνησιακό, όσο και από τη δική μου ομάδα. Εμείς προερχόμαστε από το άσχημο αποτέλεσμα στον αγώνα του Κυπέλλου και το χαρακτηρίζω έτσι διότι ο θεσμός αυτός μας ενδιέφερε. Ήταν ένας στόχος για μας που χάθηκε. Όπως είδαμε στην περίπτωσή μας, σε τέτοια ματς λίγο να χαθεί η συγκέντρωση και αυτό μία ομάδα το πληρώνει.
Πιστεύω ότι την Κυριακή θα γίνει ένας αγώνας αντάξιος του ονόματος και της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων και μακάρι στο τέλος να ασχοληθούμε μόνο με όσα έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όπως ακριβώς έγινε στην αναμέτρηση της Τετάρτης».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Από τη 10η θέση αποχαιρετά το 2023 ο Βόλος

Ο Βόλος αποχαιρετά το 2023 κατέχοντας την 10η θέση στην κατάταξη της Σούπερ Λιγκ (ισοβαθμεί…

23 Δεκεμβρίου 2023

Γιορτινό

Σε γιορτινό «μουντ» η είσοδος από το φροντιστήριο της φωτογραφίας, ομορφαίνοντας με αυτόν τον τρόπο…

23 Δεκεμβρίου 2023

Κέντρισε

Τα βλέμματα μικρών και μεγάλων κέντρισε το τροχονομικό βάθρο που θα βρίσκεται για αρκετές μέρες…

23 Δεκεμβρίου 2023

Καλογερόπουλος: Κλείσαμε καλά τη χρονιά και ανεβήκαμε βαθμολογικά

Ο Αλέξης Καλογερόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τόνισε τα εξής: «Μετά το δεύτερο…

23 Δεκεμβρίου 2023

Τον τελευταίο της αγώνα για το 2023 δίνει με ΣΚ Ιωάννινα η Ανόρθωση

Το τελευταίο της παιχνίδια για το 2023 δίνει η Ανόρθωση, η οποία υποδέχεται τον ΣΚ…

23 Δεκεμβρίου 2023

Τα ονόματα επιτυχόντων από Γυμνάσια και Λύκεια στον πανελλήνιο διαγωνισμό – Δεκάδες μαθητές λάτρεις της αστρονομίας

Τους 180 μαθητές από Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας προσέγγισαν οι συμμετέχοντες στον 29ο Πανελλήνιο…

23 Δεκεμβρίου 2023