Κατηγορίες: Photo GalleryΤοπικά

70 προσλήψεις επικουρικού προσωπικού στα Νοσοκομεία της Θεσσαλίας

Στις 70 ανέρχονται οι θέσεις νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού που εγκρίθηκαν από το υπουργείο Υγείας για τα Νοσοκομεία της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Πρόκειται για προσλήψεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέσω συμβάσεων ενός έτους. Δηλαδή πρόκειται για το λεγόμενο επικουρικό προσωπικό.

Το Νοσοκομείο Βόλου έχει ήδη υποβάλει συγκεκριμένο αίτημα για την πρόσληψη δεκαπέντε εργαζομένων επικουρικού προσωπικού, όπως οδηγών, νοσηλευτριών για τις ΜΕΘ.

Όπως μάλιστα τονίστηκε από τη διοίκηση του Νοσοκομείου, το αίτημα έχει εγκριθεί και αναμένονται οι προσλήψεις. Στα Κέντρα Υγείας Μαγνησίας και το «Αχιλλοπούλειο» υπάρχουν αρκετά κενά εργαζομένων και τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν άμεσα.

Από τις 70 θέσεις επικουρικού προσωπικού, οι 20 θέσεις αφορούν στο νοσηλευτικό προσωπικό, οι 20 θέσεις το νοσηλευτικό προσωπικό ΜΕΘ, οι δέκα θέσεις το επιστημονικό παραϊατρικό προσωπικό και οι 20 θέσεις το λοιπό προσωπικό.

Συνολικά σε όλη τη χώρα θα προσληφθούν περίπου 777 άτομα ως επικουρικό προσωπικό, εκ των οποίων 220 νοσηλευτικό προσωπικό, 110 νοσηλευτικό προσωπικό ΜΕΘ, 220 επιστημονικό παραϊατρικό προσωπικό και 227 λοιπό προσωπικό.

Αυτή την περίοδο υποβάλλονται οι αιτήσεις των υποψηφίων για την ένταξή τους στους επικουρικούς καταλόγους των Υγειονομικών Περιφερειών.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, είναι τα εξής: Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής αυτότητας, επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών, επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υπάρχει κώλυμα διορισμού, βεβαίωσης εγγραφής στην Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος για τους ΠΕ και ΤΕ Νοσηλευτικής, επικυρωμένο φωτοαντίγραφο των δικαιολογητικών που αποδεικνύουν την ύπαρξη της εμπειρίας και βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ από την οποία θα προκύπτει ο χρόνος εγγραφής του ενδιαφερόμενου στα μητρώα των επιδοτούμενων ανέργων.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ημερίδα με θέμα: «Η ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων μέσω του (νέου) εξωδικαστικού μηχανισμού και η πτώχευση επιχειρήσεων ως παροχή 2ης ευκαιρίας»

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου και τη Γενική Γραμματεία Χρηματοπιστωτικού…

27 Μαρτίου 2024

Νέα δήλωση Ταμήλου μετά τη διαγραφή του: Εμείς οι Τρικαλινοί δεν ευθυνόμαστε για τις διαδικασίες απονομής της Δικαιοσύνης

Ντόμινο εξελίξεων προκλήθηκε μετά τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή της ΝΔ και μέχρι πρότινος ενεργού…

27 Μαρτίου 2024

Βαριά ήττα με 7-0 υπέστη από τον Παναθηναϊκό ο Βόλος 2004

Βαριά ήττα με 7-0 υπέστη ο Α.Σ. Βόλος 2004 από τον Παναθηναϊκό σε παιχνίδι της…

27 Μαρτίου 2024

Στη Θεσσαλία ο Ευρωπαϊκός κόμβος ψηφιακής καινοτομίας στην αγροδιατροφή

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας «αγκαλιάζει» τον πρώτο Ευρωπαϊκό Κόμβο ψηφιακής καινοτομίας στον τομέα της Αγροδιατροφής στην…

27 Μαρτίου 2024

Εκπαιδευτικό συνέδριο «ΕΥΑΛΩΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ/ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ & ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ»

  Η παιδική ευαλωτότητα αποτελεί ένα αυξανόμενο φαινόμενο σε διεθνές επίπεδο. Στην Ελλάδα ο ρυθμός…

27 Μαρτίου 2024

Μεγάλη επιτυχία των Νεανίδων της Αργούς

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα βόλεϊ Νεανίδων της Αργούς η οποία έφτασε μέχρι τους «8»…

27 Μαρτίου 2024