Αθλητισμός

Μεγάλη επιτυχία των Νεανίδων της Αργούς

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα βόλεϊ Νεανίδων της Αργούς η οποία έφτασε μέχρι τους «8» του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης το βολιώτικο συγκρότημα έδωσε τρεις αγώνες στην Άρτα και κατέκτησε τη 2η θέση στον όμιλό του με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα.

Αρχικά κέρδισε με 3-0 σετ τον Γ.Σ. Άρτας (25-13, 25-19, 25-22), ενώ στη συνέχεια ηττήθηκε, επίσης με 3-0, από τον Αίαντα Ευόσμου (25-15, 25-18, 25-13). Η πρόκριση στην τελική οκτάδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κρίθηκε στο ματς με τον Γ.Σ. Δράμας όπου η βολιώτικη ομάδα επικράτησε με 3-2 σετ (25-21, 25-13, 23-25, 22-25, 15-13).

Ο αγώνας εξελίχθηκε σε «θρίλερ» μια και η Αργώ προηγήθηκε μεν 2-0 στα σετ, αλλά έχασε τα δύο επόμενα, με συνέπεια να χρειαστεί το τάι μπρέικ για να λύσουν οι δύο ομάδες τις διαφορές τους. Μάλιστα οι λεπτομέρειες ήταν αυτές που έκαναν τη διαφορά σε αυτό το πέμπτο σετ με τα κορίτσια της Αργούς να πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη-πρόκριση.

Για την ημιτελική φάση του θεσμού η Αργώ αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης. Ο «Δικέφαλος του βορρά» ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας με 3-1 (25-16, 25-20, 22-25, 25-13). Ο ΠΑΟΚ πήρε τα δύο πρώτα σετ, αλλά η Αργώ δεν παραδόθηκε. Κατέκτησε το τρίτο και μείωσε σε 2-1, αλλά στο τέταρτο δεν άντεξε λόγω και της κούρασης από τα συνεχόμενα παιχνίδια, οπότε το έχασε σχετικά εύκολα.

O τεχνικός της Αργούς Βαγγέλης Σταθόπουλος χρησιμοποίησε συνολικά 14 αθλήτριες που είναι οι: Κασιούρα Βασιλική, Γκέκα Τζέσικα, Κασιούρα Χαρά, Ντούροβιτς Έλενα, Χονδροκούκη Ιωάννα, Αναστασοπούλου Πετρούλα, Στύλλα Εύα, Γκαραγκάνη Ιωάννα, Σουντουλουμάκη Αγγελική, Τουτουτζόγλου Αθανασία, Στύλα Στεργιάνα, Σταθόπουλου Μαρία, Παΐλα Μαρκέλλα, Σταθόπουλου Σοφία.

Share
Ετικέτες: Αργώ νεάνιδες

Πρόσφατα άρθρα

Ημερίδα με θέμα «Τρόφιμα Ζωικής προέλευσης – Εξελίξεις, προκλήσεις και προοπτικές»

Στα πλαίσια του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τεχνολογία Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης» μεταξύ…

27 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωση Ενεργοί Πολίτες: Δημόσιες βρύσες στην πόλη μας εδώ και τώρα

  Η δημοτική κίνηση «Ενεργοί Πολίτες Βόλου» μέλος της Συμμαχίας για τον Βόλο σε ανακοίνωσή…

27 Μαρτίου 2024

Ο Πύρασος εύκολα 4-0 την Σκιάθο σε εξ αναβολής αγώνα

Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ είχε διακοπή, αλλά διεξήχθη ένας αγώνας που ήταν ο εξ…

27 Μαρτίου 2024

Ενημέρωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο για το αντιπλημμυρικό σχέδιο της Περιφέρειας ο Δ.Κουρέτας

  Το σχέδιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής παρουσίασε στο Περιφερειακό…

27 Μαρτίου 2024

Σε νέα διεύθυνση τα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ενημερώνει ότι το γραφείο του θα είναι σε νέα…

27 Μαρτίου 2024

Ακόμη βάζει γκολ στη Γ’ ΕΠΣΘ ο Ηρακλής Βόλου

Για τη 19η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΘ ο Ηρακλής (fφωτό) ακόμη βάζει γκολ… Οι «κυανόλευκοι»…

27 Μαρτίου 2024