Κατηγορίες: Photo GalleryΤοπικά

54χρονος εξέδιδε τη φίλη του έναντι 100 ευρώ

Ο 54χρονος προήγαγε στην πορνεία με σκοπό το κέρδος και έναντι του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ μία 33χρονη ημεδαπή

 

Ένας 54χρονος συνελήφθη και οδηγείται στο Αυτόφωρο επειδή κατηγορείται ότι εξέδιδε την 33χρονη φίλη του έναντι 100 ευρώ. Στην κατοχή του 54χρονου βρέθηκαν και ναρκωτικά. Χθες οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα υπηρεσίας, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος της 33χρονης.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου συνέλαβαν τον 54χρονο για

μαστροπεία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος κανόνισε επ’ αμοιβή ερωτικό ραντεβού, προάγοντας στην πορνεία με σκοπό το κέρδος και έναντι του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ, μία 33χρονη ημεδαπή, μεταφέροντας αυτή σε οικία ιδιώτη.

Στην κατοχή του 54χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προσημειωθέν χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν: Ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού-κάνναβης και ποσότητα κάνναβης βάρους 8,7 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, ενώ σε βάρος της 33χρονης σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, για παράβαση του ν. 2734/99 «Περί εκδιδόμενων επ’ αμοιβή προσώπων», η οποία θα υποβληθεί αρμοδίως. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Ο συλληφθείς έλαβε τριήμερη προθεσμία από το δικαστήριο, όπως ορίζει άλλωστε ο Νόμος.

Συλλαμβάνονται για να… απελαθούν

Καθημερινές είναι οι συλλήψεις λαθρομεταναστών, οι οποίοι επιχειρούν να φύγουν από τη χώρα με πλαστά έγγραφα μέσω του αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου. Μετά τη σύλληψή τους οδηγούνται στον Εισαγγελέα, παραπέμπονται στο αυτόφωρο και διατάσσεται η διοικητική τους απέλαση. Όλο αυτό το σκηνικό είναι στην ουσία ένας φαύλος κύκλος γραφειοκρατίας και απασχόλησης υπηρεσιών, όταν στην ουσία το ζητούμενο αποτέλεσμα είναι η αναχώρησή τους από τη χώρα. Τα πλαστά μάλιστα έγγραφα που κατέχουν, τα αγοράζουν έναντι 200, 300 ή 400 ευρώ. Η «βιομηχανία» διάθεσης πλαστών εγγράφων είναι κερδοφόρα για τους διακινητές.

Την περασμένη εβδομάδα συνελήφθησαν συνολικά 20 λαθρομετανάστες με πλαστά έγγραφα, οι οποίοι προσπάθησαν να αναχωρήσουν προς την Ιταλία και τις Βρυξέλλες, αλλά εντοπίστηκαν στο διαβητηριακό έλεγχο του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου. Οι λαθρομετανάστες με τα πλαστά έγγραφα προτιμούν τα περιφερειακά αεροδρόμια.

Οι συλληφθέντες καταδικάζονται, με αναστολή, σε ποινές έως 45 ημερών από το Αυτόφωρο (χωρίς να υπάρχει ουσία σε όλο αυτό) και διατάσσεται η απέλασή τους.

Προχθές συνελήφθησαν άλλοι οκτώ στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου που είχαν προορισμό το Μπέργκαμο Ιταλίας. Πρόκειται για τρεις υπηκόους Σενεγάλης, ηλικίας 23, 26 και 23 ετών αντίστοιχα, έναν 20χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές, έναν 22χρονο υπήκοο Πακιστάν, έναν 24χρονο υπήκοο Γκάνας, έναν 36χρονο υπήκοο Παλαιστίνης και έναν 20χρονο υπήκοο Μάλι, για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων.

Κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου, οι συλληφθέντες κατείχαν κι έκαναν χρήση των εξής πλαστών εγγράφων: Οι τρεις υπήκοοι Σενεγάλης επέδειξαν κι έκαναν χρήση πλαστών δελτίων ταυτότητας Βουλγαρικών και Ιταλικών Αρχών και πλαστών αδειών διαμονής Πορτογαλικών Αρχών.

Ο υπήκοος Μπαγκλαντές επέδειξε κι έκανε χρήση πλαστού διαβατηρίου Αρχών Μαλαισίας. Ο υπήκοος Πακιστάν επέδειξε κι έκανε χρήση πλαστού διαβατηρίου Πακιστανικών Αρχών, το οποίο περιείχε δύο πλαστές ελληνικές άδειες διαμονής. Ο υπήκοος Γκάνας επέδειξε κι έκανε χρήση πλαστής άδειας διαμονής Ισπανικών Αρχών. Ο υπήκοος Παλαιστίνης επέδειξε κι έκανε χρήση πλαστού διαβατηρίου Παλαιστινιακών Αρχών και πλαστής άδειας διαμονής Ιταλικών Αρχών. Ο υπήκοος Μάλι επέδειξε κι έκανε χρήση πλαστού διαβατηρίου Γαλλικών Αρχών.

Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Θεοφάνεια: 30 κολυμβητές έπεσαν στη θάλασσα για τον Σταυρό στην Παναγία “Τρύπα” Γορίτσας

Πλήθος κόσμου βρέθηκε, όπως πάντα, στη γραφική εκκλησία της Παναγίας "Τρύπα" που ήταν κατάμεστη το…

7 Ιανουαρίου 2024

Ομιλία με θέμα “Εφηβεία και όρια” στο 2ο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Βόλου

Το 2ο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Βόλου προσκαλεί σε μια εκδήλωση ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για γονείς και…

7 Ιανουαρίου 2024

Το σχέδιο ελέγχων της ΑΑΔΕ για το 2024 – Πώς αλλάζει η φορολογική καθημερινότητα

Το 2024 αναμένεται να είναι ένα έτος σταθμός σε ό,τι αφορά την φορολογική διοίκηση, αφού…

7 Ιανουαρίου 2024

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Κυριακής 7/1

Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων έχει ως εξής:   ΕΡΤ 3 14.45 ΑΕΚ-Ολυμπιακός -Ζ-…

7 Ιανουαρίου 2024

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Είναι Κυριακή Μεθέορτος Θεοφανίων (video)

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, κ.Ιγνάτιος, για αυτή…

7 Ιανουαρίου 2024

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου σε Α’ και Β’ ΕΠΣΘ

Τα αποτελέσματα στους αγώνες του Σαββάτου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ ήταν τα εξής: Α’ ΕΠΣΘ…

6 Ιανουαρίου 2024