Τοπικά

29χρονη στον Βόλο έκλεψε κρέμες και χτύπησε υπαλλήλους

Έκλεψε καλλυντικά από τα ράφια του σούπερ μάρκετ και όταν έγινε αντιληπτή από τους υπαλλήλους του καταστήματος, που την ακινητοποίησαν, έριξε μπουνιά στη μία και κλωτσιά στην άλλη… Αργότερα και όταν ο προϊστάμενος του καταστήματος της πήρε από τις τσέπες τα καλλυντικά που είχε αφαιρέσει, τον έπιασε από τον λαιμό…

Μια 29χρονη ήταν η πρωταγωνίστρια προχθές το πρωί κλοπής, που κατέληξε τελικά σε ληστεία, στο κέντρο του Βόλου και συγκεκριμένα στο σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας», στη γωνία των οδών Αχιλλοπούλου και Ιωλκού. Η 29χρονη, που φέρεται να έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, εισήλθε στο κατάστημα, γύρω στις 10 το πρωί και κατευθύνθηκε στον χώρο των καλλυντικών, στον άνω όροφο. Φορούσε ένα παλτό. Εκεί φέρεται να αφαίρεσε από το ράφι κρέμες προσώπου, συνολικής αξίας 80 ευρώ και να τις έβαλες στις τσέπες του πανωφοριού της. Κατόπιν βάδισε μέχρι τον χώρο της εξόδου, όπου βρίσκονται και τα ταμεία του σούπερ μάρκετ. Ωστόσο, η κλοπή είχε καταγραφεί από την κάμερα ελέγχου του εσωτερικού του καταστήματος και όταν η δράστιδα προσπάθησε να εξέλθει από το σούπερ μάρκετ, οι ταμίες την ακινητοποίησαν, ζητώντας της να επιστρέψει τις κρέμες που είχε αφαιρέσει. Αυτή, ωστόσο, δεν υπάκουσε και όταν οι ταμίες κινήθηκαν προς το μέρος της, φέρεται να έριξε μπουνιά στη μία και κλωτσιά στην άλλη. Στο μεταξύ έσπευσαν και άλλοι υπάλληλοι του καταστήματος στο επεισόδιο και όταν ο προϊστάμενός του της άδειασε τις τσέπες, παίρνοντας τις κρέμες, η 29χρονη φέρεται να τον άρπαξε από τον λαιμό… Η 29χρονη οδηγήθηκε χθες στην εισαγγελέα υπηρεσίας Πρωτοδικών Βόλου και στον ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη, καθώς κατηγορείται για ληστρική κλοπή σε βαθμό κακουργήματος, αφού φέρεται να άσκησε βία. Επίσης κατηγορείται για όλως ελαφρά σωματική βλάβη κατά συρροή εις βάρος των δύο υπαλλήλων και παράνομη βία σε βάρος του προϊσταμένου του καταστήματος. Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν έκανε αυτά που την κατηγορούν, ενώ αρχικά φέρεται να υποστήριξε πως δεν θυμόταν τι συνέβη. Επίσης φέρεται να υποστηρίζει πως οι κρέμες που βρέθηκαν στις τσέπες της, ήταν δικές της, ενώ κατήγγειλε ότι τραβώντας τες ο προϊστάμενος, της έσκισε το παλτό. Η 29χρονη κρατείται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είχε συλληφθεί και είχε προφυλακιστεί το 2013, πάλι για ληστεία. Από το σούπερ μάρκετ έγινε γνωστό ότι πρώτη φορά συμβαίνει τέτοιο επεισόδιο στο κατάστημα.

Υπεξαίρεσε ΙΧ
Το ΙΧ των συμπεθέρων του φέρεται να υπεξαίρεσε 25χρονος Ρομ, που συνελήφθη χθες από τους αστυνομικούς στην περιοχή του Αλιβερίου Ν. Ιωνίας. Κατά του 25χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Καταδίκη για κλοπή
Ποινή φυλάκισης 10 μηνών εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 33χρονο από τη Ν. Ιωνία, κρατούμενο των φυλακών Χαλκίδας, τον οποίο έκρινε ένοχο και σε δεύτερο βαθμό για κλοπή κατά συναυτουργία. Ο 33χρονος κατηγορούνταν ότι στις 20 Ιουνίου του 2018, στη Ν. Αγχίαλο, είχε διαρρήξει καφετέρια και είχε κλέψει από την ταμειακή μηχανή το ποσό των 51 ευρώ. Ο δράστης, που ήταν παρών χθες στην ακροαματική διαδικασία, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Πρωτόδικα του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 20 μηνών.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Τα σημερινά αποτελέσματα σε Α’ και Β’ ΕΠΣΘ

Για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ σημειώθηκαν σήμερα τα παρακάτω αποτελέσματα:   Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Τοξότης-Αγία Άννα…

30 Μαρτίου 2024

«Η απίστευτη βουτιά θαλασσοπουλιών»: Οι καλύτερες φωτογραφίες του ’24 από την άγρια φύση

Δύο θαλασσοπούλια που κυνηγούν ένα ψάρι στα νερά των νησιών Shetland της Σκωτίας ήταν αυτή…

30 Μαρτίου 2024

Νίκη παραμονής για Βόλο που συνέτριψε 4-1 την Κηφισιά

Νίκη που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή στη Σούπερ Λιγκ σημείωσε ο Βόλος…

30 Μαρτίου 2024

Αύριο διεξάγεται το 41ο Ράλι Κένταυρος από τη Λ.Α. Βόλου

Έφτασε η ώρα για το 41ο Ράλι Κένταυρος, που διεξάγεται στις υπέροχες διαδρομές του Πηλίου. Τη…

30 Μαρτίου 2024

Γάζα: Περίπου 9.000 ασθενείς πρέπει επειγόντως να μεταφερθούν στο εξωτερικό για θεραπεία – Από 36 νοσοκομεία λειτουργούν τα 10

Περίπου 9.000 ασθενείς από τη Λωρίδα της Γάζας πρέπει να μεταφερθούν από εκεί επειγόντως για…

30 Μαρτίου 2024

Φωτιά στον Πλάτανο Αλμυρού

Φωτιά ξέσπασε σήμερα στις 13.45 σε υπολείμματα καλλιεργειών στον Πλάτανο Αλμυρού. Στο σημείο μετέβησαν τέσσερα…

30 Μαρτίου 2024