Κατηγορίες: Αθλητισμός

Η Ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Β. υποδέχθηκε το νέο χρόνο (photos) “Θ”


Με τον πιο όμορφο και …οικογενειακό τρόπο υποδέχτηκαν το νέο χρόνο οι αθλήτριες και οι αθλητές της Ακαδημίας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. στο φιλόξενο χώρο του BA-CA-RE (η εκδήλωση αποτέλεσε χορηγία των ιδιοκτητών Δημήτρη και Βάσως Ντελή) στο κέντρο του Βόλου. Η «ερυθρόλευκη» μπασκετική οικογένεια διασκέδασε με τη ψυχή της, ενώ δέχτηκε και πλούσια δώρα από τον Άγιο Βασίλη. Κατενθουσιασμένοι οι νεαροί καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες υποσχέθηκαν να εντείνουν τις προσπάθειές τους, τόσο στις μαθητικές τους υποχρεώσεις, όσο και στα γήπεδα του μπάσκετ.


Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου κ. Νίκος Τσεκούρας που ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους, ενώ στη συνέχεια ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Αλέκος Μεταφτσής ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα αναφέρθηκε στα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς, στους υποστηρικτές των ακαδημιών, την κα Ελευθερία Καρακάνα (τυροκομικά μηχανήματα Καρακάνας), τον κ. Βασίλη Τζέκα (Shell Αδελφοί Τζέκα), τον κ. Σπύρο Κλήμη (Puerto), τους κ.κ. Δημήτρη και Βάσω Ντελή (Ba-CA-RE) στους οποίους και απονεμήθηκαν τιμητικά δώρα. Τόσο η κα Καρακάνα, όσο και ο κ. Τζέκας που έδωσαν το «παρών» ευχαρίστησαν τους διοργανωτές και υποσχέθηκαν πως στο μέτρο του δυνατού θα βρίσκονται πάντα κοντά τους.


Στη συνέχεια, τιμήθηκε η καλαθοσφαιρίστρια της ομάδας κορασίδων Δέσποινα Λιόλιου τόσο για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει συμμετέχοντας ανελλιπώς στις προπονήσεις, αν και διαμένει στην Κερασιά, όσο κυρίως για τις επιδόσεις της στο σχολείο, αφού την περσινή χρονιά έβγαλε γενικό βαθμό καθαρό 20!.
Τιμήθηκαν επίσης οι νικήτριες και οι νικητές στα διαγωνιστικά παιχνίδια του εσωτερικού τουρνουά, Χριστίνα Σταυρογιάννη, Δημήτρης Δημόπουλος, Φράντσι Μπράμι, Μαρίτα Λιάκου και Νικόλας Τσαπράζης.
Την παράσταση έκλεψε ο Άγιος Βασίλης , ο οποίος αποθεώθηκε από όλες και όλους, ενώ μοίρασε ατομικά δώρα σε κάθε παιδί, τα οποία επιμελήθηκαν το προπονητικό τιμ σε συνεργασία με την Διοικούσα Επιτροπή.


Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Ελένη Παπαθανασίου, ενώ το «παρών» στο ασφυκτικά γεμάτο BA-CA-RE έδωσαν σύσσωμο το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, οι προπονητές Γιάννα Ράμμου, Μιχάλης Καπουρνιώτης, Πέπη Σατραζέμη, έφοροι των τμημάτων μπάσκετ, φίλοι της ομάδας, γονείς των μικρών αθλητών και φυσικά τα παιδιά των ακαδημιών.
Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με πλούσια λαχειοφόρο. Δώρα στη λαχειοφόρο προσέφεραν μεταξύ άλλων οι επιχειρηματίες Κώστας Μαγαλιός (MaG) και Γιώργος Τόρης.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ελεύθερος με όρους ο 22χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης

«Δεν έχω καμία σχέση με όσα με κατηγορούν», είπε σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες στον ανακριτή…

6 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήριο των Πολιτικών συνταξιούχων Μαγνησίας στην ΠΟΠΣ για τη συμπαράσταση στους πλημμυροπαθείς

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Μαγνησίας νιώθει την αδήριτη ανάγκη να…

6 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στη Λαρίσης

Τροχαίο σημειώθηκε σήμερα στις 6 το απόγευμα στη Λαρίσης στο ρεύμα προς Βόλο. Ειδικότερα, κάτω…

6 Μαρτίου 2024

Κύπρος: Φυλάκιση 2,5 ετών χωρίς αναστολή σε 82χρονο που πυροβόλησε κλέφτη

Το μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού καταδίκασε σήμερα σε φυλάκιση 30 μηνών (2,5 χρόνων) έναν ηλικιωμένο 82…

6 Μαρτίου 2024

Το ΚΔΑΠ-μεΑ επισκέφθηκε Ακαδημία Ρομποτικής

Σήμερα Τετάρτη τα παιδιά του ΚΔΑΠμεΑ Ν. Ιωνίας είχαν την χαρά να επισκεφθούν την ακαδημία…

6 Μαρτίου 2024

Συγκέντρωση στην εφορία για τον Στίγκα – photos

Συγκέντρωση εξω από την εφορία όπου στεγάζονται και τα γραφεία του σωματείου ιδιοκτητών ταξί Βόλου…

6 Μαρτίου 2024