Photo Gallery, Αθλητισμός

Χάνει τη σεζόν η Κατσαβριά του Μαγνησιακού


Δυσάρεστα ήταν τα νέα για την αθλήτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού Άννα-Μαρία Κατσαβριά. Ο τραυματισμός της στο εκτός έδρας παιχνίδι με της Αμαζόνες Μεγάλων Καλυβίων αποδείχθηκε πολύ σοβαρός και έτσι θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν. Όσον αφορά τις ενδείξεις περί συμμετοχής παικτριών των Αμαζόνων με άλλα δελτία, ο Μαγνησιακός δεν προτίθεται να υποβάλει ένσταση στην ΕΠΟ αποδεχόμενος την ήττα του εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Η ήττα από τις Αμαζόνες στο γήπεδο των Μεγάλων Καλυβίων με 1-0 δεν ήταν αυτό που πείραξε τόσο τους ανθρώπους του Μαγνησιακού, όσο το γεγονός του σοβαρού τραυματισμού της Άννας-Μαρίας Κατσαβριά, που φαίνεται πως πειράχθηκε ο χιαστός της. Έτσι, θα χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το τέλος της περιόδου, αλλά και τη συμμετοχής της σε καμπ της Εθνικής νεανίδων.

«Για μας είναι πολύ σημαντικό το πλήγμα. Η Άννα-Μαρία είναι η πρώτη σκόρερ μας και η ψυχή της ομάδας. Βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση αυτή την εποχή και γι’ αυτό είχε κληθεί στην Εθνική. Αγωνιστικά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό της με λύσεις εκ των έσω και φυσικά όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ευχόμαστε περαστικά και την επόμενη περίοδο να επιστρέψει στα γήπεδα πιο δυνατή».

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον τεχνικό του Μαγνησιακού Θόδωρο Κατσαμόρα που στη συνέχεια εξηγεί για ποιο λόγο η ομάδα του δεν κατέθεσε ένσταση στην ΕΠΟ για αντικανονική συμμετοχή παικτριών των Αμαζόνων στο παιχνίδι της Κυριακής:

«Αποφασίσαμε να μην κάνουμε ένσταση για να πάρουμε στα «χαρτιά» το ματς με τις Αμαζόνες σεβόμενοι την ιστορία του Μαγνησιακού που ξέρει να κερδίζει, αλλά και να χάνει στα γήπεδα. Εξάλλου, ποτέ ο σύλλογός μας δεν ζήτησε να πάρει τους βαθμούς από παιχνίδι το οποίο και έχασε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι κάτι που δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία του.

Οι αντίπαλοί μας γνωρίζουμε ότι χρησιμοποίησαν ανέντιμα μέσα για να μας κερδίσουν. Έχουμε αποδείξεις ότι μία αθλήτριά τους είχε δελτίο στην ομάδα «Τρίκαλα 2011» και τρεις-τέσσερις ακόμη στην Καρδίτσα. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι δεν παίξαμε καλά και γι’ αυτό χάσαμε. Βάζουμε τελεία και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα όπου θα επιδιώξουμε πρώτα να διασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή και στη συνέχεια να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα στη βαθμολογία». 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το